December 5,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gratulálok az öngólhoz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 315,336 forint, még hiányzik 2,684,664 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez a nap sem telt el hiába, sokkal okosabbak vagyunk, mint tegnap voltunk. Vagy, ha az nem is, de fáradtabbak feltétlenül. A mai jóéjtet egyetlen témának szentelem. Megjelent a Fidesz és külön Orbán Viktor, Lázár János és hasonló kaliberű… izék által oly nagyon követelt szégyenlista. Nem, nem a korrupt, tolvaj gazemberek listája. Nem az a lista, amire felkerülnek azok, akik meglopják az ország lakóit, akik közpénzből húznak zsíros fizetést és éppen a köz érdekében nem tesznek semmit. Nem azok listája jelent meg, akik azt hazudják, hogy csórók, mint a templom egere, miközben a szüleik, testvéreik, feleségeik, szeretőik, szomszédaik, kutyáik, de még a muskátlijaik is milliárdosok lesznek, lehetőleg és kifejezetten mindenki más kárára. Az a lista még várat magára.

EZ a lista a külföldről támogatott civil szervezetek listája. Amire regisztrálnia kellett – a kormány elképzelései szerint – az idegenszívű ügynököknek. Hogy aztán világ csúfjára ott éktelenkedjenek, ameddig minden igazmagyar le nem köpi őket. Többször. És akkor én most ide teszek néhány egyesületet és alapítványt. Azért, hogy A KORMÁNY szégyellje magát, de rohadtul. Mert ezeket a szervezeteket külföldről kell támogatni, miközben dől a pénz ócska sportcsarnokokra, halszagú nótákra és Farkas Flóriánokra.

Igazgyöngy Alapítvány 

Bátor Tábor Alapítvány

Rex Kutyaotthon Alapítvány

Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület

Budapesti Fesztiválzenekar Alapítvány

És például ők a szerencsések. Boldog lenne a többi állatmentő egyesület és alapítvány, ha felkerülhetne ide, a szégyenpadra, az ügynöklistára. Mert az azt jelentené, hogy támogatást kapnak külföldről. Ami rohadtul fontos lenne.

Egyszóval szégyellje magát a Fidesz, amiért NEM az állam támogatja nagyobb arányban (vagy egyáltalán) ezeket a szervezeteket. Öngólt lőttek. Gratulálok nekik.

A nap kommentje Évától:

Nyugdijas vagyok, igaz nem Magyarországon, nem is magyar nyugdijjból élek, de még mindig magyar(+svéd )állampolgár vagyok, tehát figyelemmel követem anyaországom és magyar nyugdijas honfitársaim sorsát abban az országban, amit elhagytam még jócskán éretlen ,nagyon fiatal , de rebellisen gondolkodó elmével az àtkos kommunizmus idejében. Soha nem szüntem meg magyarnak maradni, – igaz nem annyira, hogy elismerjem a magyar náció mindenkori elsöbbrendüségét (!), amit ma politikai argumentként használnak jobbról-balról (leginkább jobbról) volt hazámban. A nyugdijas korosztály hálás csoport amikor szavazatokat gyüjtenek pártok, de amilyen mélyre a Fidesz süllyedt, az katasztrófális!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!