Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy sűrű nap vége

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hirtelenváratlanul itt az este, ráadásul a hétvégének is mindjárt harangoztak. Oda se, lesz megint hamarosan. Szemben az augusztus huszadikával, ami legközelebb egy év múlva lesz. Addig is nézzük, mit tudhattunk meg az idén rólunk.

Szent István híres népművész volt, Akisino japán herceg megtekintett egy sertést Bugacon (hogy miért nem Lölö disznait nézte meg, arról nincsen információ), a légiparádé egy része elmarad az időjárás miatt. Talán ennek pótlására érkezett Ausztria felől egy utasszállító repülőgép, amivel aztán nem lehetett rádiókapcsolatot létesíteni, ezért riasztották a Grippeneket. Végül a helyzet megoldódott, a rádiókapcsolat helyreállt, a vadászgépek kikísérték a magyar légtérből a Boinget.

Debrecenben ma volt a Virágkarnevál, Budapesten pedig a Függetlenség napja. Semjén Zsolt ma is hasznosan töltötte az időt, amennyiben átadott egy épületet mindannyiunk nevében a Konstantinápolyi Egyetemes Patriarchátusnak, pontosabban csak a kulcsot adta oda (az épület nyilván nehéz lett volna) és nem a komplett Patriarchátusnak (bunkó vagyok, de gőzöm sincs, kik ezek), hanem I. Bartolomaiosz konstantinápolyi ökumenikus pátriárkának: Mindenesetre nagyon gratulálok Semjénnek is, a pátriárkának is.

Volt ma nemzeti kenyérszegés, gulyásfőzés, országtorta. Aki nem ilyesmire vágyott és elég fürge volt – mármint a rendőrök előtt ért el abba a soproni konyhába, ahol marihuanát termesztett valaki – az már mostanra tuti jól van.

Én is mindjárt jól leszek, bár nekem elég lesz egy kiadós alvás. Reggel ugyanitt találkozunk, addig is békességes szép álmokat.

A nap kommentje Pétertől:

Konicsiva röfi szan. (Helló röfik)

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.