Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendégcikk: A Föld neve: Soros

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Isten éltesse utólag is születésnapja alkalmából Soros Györgyöt, aki 1930. augusztus 12-én született. Tudjuk, látjuk, hogy a magyar származású amerikai üzletember, közgazdász, író, a globális pénzpiac működését leíró nézetrendszernek, a reflexivitás elméletének kidolgozója, neves devizakereskedő szakember, aki egyben tőzsdespekuláns, a világ egyik legsikeresebb üzletembere és befektetője. A pénzügyi tehetségének köszönhetően a sikeres tőzsdei befektetéseinek hasznából, illetve egyes valuták árfolyamváltozását jól kihasználó pénzügyi tranzakciók segítségével gyűjtött össze vagyonát, ami 25 milliárd dollárt tesz ki, mellyel a Forbes magazin 2017 májusában a világ 30 leggazdagabb embere közé sorolja.

Az ilyen módon megszerzett pénzét sok esetben felesleges dolgokra, már-már luxuscikkekre költötte.

Ösztöndíjjal taníttatott (felesleges volt) jó pár magyar fiatalt. Az egyikből Magyarországon Soros-ösztöndíjas miniszterelnök lett.

Egy csapat szerint mikor látta, hogy hiába öntötte a pénzét – teljes jószándékkal – az ifjak oktatásába, fejébe vette, hogy egykori szülőföldjét a romlásba viszi. Ha már nem sikerült megfertőznie az országot filantróp világlátásmódjával, akkor pusztuljon, aminek pusztulnia kell. Rafinált dolgokat eszelt ki. 2010-ben egy szervezeti leépítés után bejelentett módon visszavonult és beszüntette a magyarországi adományozó tevékenységét, de az év októberében a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül egymillió amerikai dollárt adományozott az október 4-én bekövetkezett magyarországi ajkai vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére.

Létrehozta a Közép-európai Egyetemet (CEU), melynek örökös kurátora és a kuratórium tiszteletbeli elnöke lett, hogy a város magjából indítson támadást egykori pártfogoltja és szülőföldje ellen. Ezt kiegészítve több mint 50 országban működő társadalmi szervezeteket támogató nemzetközi alapítványt hívott életre, hogy megtévesztett magyarok csoportjait, civil alapítványokat pénzeljen kitűzött céljai elérése érdekében.

Most pedig nagyot bukott, hisz hithű magyarok önvédelmi csoportja leleplezte nemzetközi ármánykodásait. Napvilágra hozták, hogy beépítette ügynökeit az Európai Unió parlamentjébe, vezetésébe, az Európai Bizottságba, az Európa Tanácsba, a neves jogászokból álló Velencei Bizottságba.

Ők azok, aki több-kevesebb amcsi dollárért a lelküket is eladnák.

És az is valószínű, hogy már egy csőtörésért is, nem beszélve a fakockákról Soros a hibás.

Na csodálkozzunk, ha hamarosan azt halljuk, hogy nemzetközi szervezeteket megvásárolva át akarja kereszteltetni a Földet.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.