Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Műsorváltozás! Mivel Németh Szilárd véletlenül törölte a Facebookjáról a kommenteket, rohanunk segíteni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Updááájt ide, az elejére: Miután az érzékeny lelkéről elhíresült rezsibirkózó egy óvatlan mozdulattal, véletlenül kiradírozta a nép hangját és mivel tudjuk, hogy azóta is bánja, betöltjük a lelkén ütött rést. Ezért megcseréljük az utolsó cikket és a jóéjt posztot, mert első Szilárdunk lelki békéje.

Kellemes, hűs estét! Miután reggel Bálint kolléga – szokásával ellentétben – cicmareket rakott be cukiságnak, a természetes egyensúly megtartása érdekében én kerestem egy eléggé gézengúz kinézetű kutyust.

Ma is vezető hír volt több portálon a Sziget, de őszintén szólva olyan szinten nem érdekel a dolog, hogy két értelmes mondatot nem lennék képes mondani róla. Még értelmetlent sem. Úgyhogy keresek valami olyan témát, amihez legalább halovány fogalmam van. Bár jobban járnánk, ha a Szigetről mesélgetnék.

Azt mindenki olvashatta a neten, aki figyeli a híreket, hogy az Egyesült Államokban áll a bál. Nem éppen szerencsés kifejezés ez akkor, amikor halálos áldozatok is vannak, de ne én feszítsem tovább a már most is pattanásra kész húrt. Az alaptörténet: Robert Edward Lee tábornok szobrát át akarták helyezni valahonnan valahová. A tábornok az amerikai polgárháborúban a rabszolgaságpárti déliek hadseregét vezette, ezért a kedves kis nácik és fehér fajvédők felháborodtak a szobor áthelyezése miatt. Jó sokat összeszaladtak a városban és tüntettek. A helyi polgárok pedig ellenük tüntettek, mert nem óhajtottak azonosulni az eszméikkel. Erre egy ifjú náci fogta magát és az ellentüntető tömegbe hajtott. Megölt egy 36 éves nőt, 26 embert pedig megsebesített.

Összefoglalom. Egy hófehér árja ifjú saját honfitársait óhajtotta legyilkolni – nem migráns, bennszülött -, mert azok nem osztották az ő véleményét a fehér faj magasabbrendűségéről. Ez eddig még csak borzasztó. A – számomra – minden határon túlmenő rész most következik.

Magyarország legnagyobb és egyben kormánypártjának, a Fidesznek az alelnöke megnyikkant. És ezt bírta kisajtolni a száján. Vagy a seggén. Mindegy.szili

Te istenbarma, te! Miféle liberálfasizmus? Szili, bazd már meg, de tényleg! Egy hozzád hasonlóan agyatlan, a te hitedhez közel álló barom hajtott bele a tömegbe. A saját honfitársait ölte azért, mert azok nem értettek vele egyet. Mi a fasz köze van enne a liberalizmushoz, te kimosakodott senkiházi? Mennyire kell geciláda, nyominger seggnyalónak lenni ahhoz, hogy ilyen eszelős baromságot leírj?

Esküszöm, hogy azon sem lepődnék meg, ha a kormánypárt a következő napokban erre építene fel egy jó kis gyűlölethadjáratot. A fent említett baromhoz hasonlóan, a saját honfitársai ellen.

Nekem azért emberként, polgárként, gondolkodó és érző lényként a pofám szakad le, hogy egy ilyen undormány a kormánypárt második embere. Aki minden lehetőségre lecsap, mint pulyka a friss takonyra, ha a szájbatekert hatalom megtartásáról van szó. Egy kicsit is normális országban egy ilyen díszfasz holnaptól már a politika környékére se mehetne, mert a polgárok jogos haragja elsöpörné a szemétdombra, ahová való.

Szánalmas, undorító, hányadék. Az egész pártjával együtt, mert azok nem határolódtak el haladéktalanul ettől a mocsok, köpedelem kijelentéstől.

Értem én, hogy Szilusnak semmi más esélye nincs ebben a szájbavert életben. A munkaerőpiacon legfeljebb Pintér Sanya biztonsági cégénél lehetne kidobóember, de ezzel a szellemi nívóval még az sem garantált. Annyit egy év alatt sem keresne, amennyit most egy hónap alatt zsebrevág és közben hazudhat, gyűlölködhet, uszíthat, mert a mentelmi jog mindentől megóvja. A mi adónkból, a mi pénzünkből röhög bele a mi arcunkba, közben terjeszti a sötét, primitív indulatokat, mert neki ez a dolga. Ezért fizeti a gazdája.

Ez már mindennek a legalja. Mocsár, iszap, fekália.

A nap kommentje Istvántól:

Kormányozni tudnának úgy,mint gyűlöletet és félelmet kelteni,,megosztani és összeugrasztani a népet,akkor nem lennénk az utolsók között Európában!Ezek tényleg azt hiszik,egyszer majd nem kérik rajtuk számon ezt az eszement ámokfutást????

Hoppácska! Most nézem, hogy Németh Szilárd két bagolyröptetés között hirtelen törölte a közösségi oldalról. Nem, nem az eszelősen idióta posztját, hanem az arra érkezett kommenteket. Oda se, Szili! Nekem szerencsére megvan. Ide teszem, hogy örüljél neki szépen. Jó? Jó.

szili

Van két friss is. Azt is ide csinálom, ha véletlenül az is törlődne. Szívesen.sz2

A mai zenét kimondottan, kifejezetten és célzottan Németh Szilárdnak és a hozzá hasonló társainak küldöm. Hátha felfogják végre, hogy hol és hogyan akarunk élni a legtöbben ebben az országban. Velük, vagy nélkülük.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.