Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A pénz hízlal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rotyogós szép estét! Nem a bableves, hanem a hőség okán gondoltam a rotyogást. Nem mindegy, bár lassan fene tudja. Én már annyi vizet izzadtam, hogy kezd a laptop körül egy pofás esőerdő kialakulni. Remélem, nem arra kelek reggel, hogy ott áll mellette Áder János és kivont pecabottal védi.

Harangozó Tamás MSZP-s képviselő kérdést intézett Pintér Sándor olajszagú miniszterhez és már még választ is kapott. Az egyik kérdés a kopasz-ügy volt. A válasz: nincs kopasz-ügy. A másik kérdés a 2014-es választás előtt osztódással szaporodó, rengeteg közpénzt felnyaló, majd érdemi munkát nem végző, vagy egyenesen köddé váló kamupártokra vonatkozott. 187 ügyben nyomozott a hatóság, 10 vádemelés történt és ennyi. A határidő meg mindjárt lejár.

Persze érthető, hogy miért nem sürgős – bár három év után aolyan veszett kapkodásról nem beszélhetünk – a dolog. A kamupártok kellenek a Fidesz győzelméhez, mert olyan a választási rendszer. Majd hülyék lesznek elriasztani a megélhetésieket azzal, hogy visszaveszik az állami milliókat, pláne hogy meghurcolják őket. Akkor a végén tényleg csak olyan pártok indulnának, akik komolyan is gondolják a dolgot. Az meg nem jó. Igaz, hogy sokba kerül, de megéri. A Fidesznek. Amúgy sem ők fizetik, hanem mi.

Itt található Harangozó Tamás bejegyzése:

Egyébként megvan, mitől van ez a rohadalom hőség! Most leltem a Blikken. Vagy -ben: Hódi Pamela olyat domborított bikiniben, hogy visszajön tőle a hőség.

Én változatlanul nem tudom, kit, vagy mit tisztelhetek Hódi Pamelában, de arra szeretném kérni, hogy sürgősen fejezze be a domborítást, mert halomra döglök.

A nap kommentje Józseftől (arra az olvasói kérdésre reflektált, hogy miért is dagadt hájfejű enyhén túlsúlyos a legtöbb ember a hatalom környékén):

Úgy látszik a pénz hizlal!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.