Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Remélem, rájuk rohad a börtönlakat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már csak hatot kell aludni és itt a szombat! Az agybuggyantó hőségre való tekintettel ma a kormánypárti lapokat szemlézem, hátha attól hűvösebb lesz. De legelőször a – szerintem – legfontosabb hír: letartóztattak két férfit. Őket gyanúsítják a brutális állatkínzással. Ha valóban ők voltak (két ivarérett, felnőtt férfi), akkor remélem, rájuk rohad a börtönlakat.

Jöjjék a kormánypropaganda. Az Origón szerintem a legviccesebb cikk tegnap volt. A szokásosan anonim írásmű így kezdődik:

„Egy magát liberálisnak és feministának tartó blog egyik szerzője páratlanul ocsmány stílusban ugrott neki egy sikeres televíziós műsor szereplőinek. A borzalmasan megírt alkotással méltán foglalkozhatna a 888.hu egyik legszellemesebb rovata is, aminek címe: Sivalkodjatok! Mert itt aztán van sivalkodás.”

És jön egy hosszú cikk, lényegében a semmiről. A költő gondosan ügyel rá, hogy sem a szóban forgó blogger nevét, sem a blog címét ne említse. Ez nem kis teljesítmény, hiszen a hosszúra sikerült cikkben mindvégig őt ócsárolja. Fájdalomdíjként viszont többször is felbukkan a 888.hu neve, akik nem írtak a botrányos bloggerről, pedig mennyire nagyon tudnak írni. Végül abban egyezik ki magával a névtelen szerző, hogy a cikkben szereplő, de nem nevesített blogger irígy a TV2 sikerességére. Hát nem szép? De.

A 888.hu arról cikkezik, hogy:

„Allahu Akbar!”-t kiáltó, késsel hadonászó migránst tartóztattak le az Eiffel-toronynál

Arról sajnálatosan elfelejtettek megemlékezni, hogy eközben házi készítésű pokolgép robbant fel egy minnesotai mecsetnél, az imám irodájában. Az utóbbi időben több tucat hasonló merényletet követtek el az ottani iszlám közösség ellen. De ez valamiért nem hír. Kár.

A nap kommentje Gábortól:

Csodás nyelv a magyar.
Bármilyen méretű, formájú seggből képes kinyalni a tetszőleges halmazállapotú exkrementumot.
Éljen a zorbán.
Kenyeren és vízen

Fel szeretném hívni az alábbi dal szövegére a figyelmet. Dusán zseni, bár ez nem most derült ki.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.