Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Neked bármit, Garancsi!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor barátsága ismét aranyat ért, vagy legalábbis milliókat, a kedvezményezett ezúttal pedig nem más mint Garancsi István, a Videoton tulajdonosa. A budai várnegyed kormány szinten igen felkapott. Fidesz közeli családok kezdik belakni a területet, élvezve Budapest egyik legjobban orientált negyedét. A gond csupán annyi, hogy ezek a rokonok és családtagok megközelítőleg sem fizetnek annyit az ingatlanok bérlésére, mint amennyit azok ténylegesen érnek. A mutyi pedig mindenki orra előtt történik, anélkül hogy bármiféle vizsgálat is indulna.

A Garancsi István érdekeltségébe tartozó CD Hungary havi 13.500 forintért bérel, egy 45m2-es a budai várban, azon belül is az Úri utcában található lakást. Ezért az összegért egy 2 négyzetméteres helyiséget tudnának bérbe venni. Ugyanis az utcában található 40 m2-es lakások havi bérleti díja pontosan 200 000 forint.

nevtelen

Hasonló esetek tucatjaira derül fény hétről hétre, érdemben mégsem történik semmi. Polgármesterek és rokonaik bérelnek nagy értékű ingatlanokat a város legfelkapottabb negyedeiben a tényleges ár töredékéért. Nem értik, mi itt a probléma, sőt, még ők háborodnak fel, ha valaki felelősségre vonja őket.

Oligarchák és maffiózók országában élünk, ahol lassan nincs olyan lakás, újság vagy éppen vállalkozás, amely ne áron alul, a törvényeket teljes mértékben mellőzve cserélt volna gazdát. Magyarország napról napra mélyebbre süllyed, amihez emberek tízezrei szó nélkül asszisztálnak.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.