Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Andris bácsi! Mi lesz veled, ha elfogynak a seggek?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én hadd mondjak egy jó hírt is nektek, mer’ ez igaz, hogy ezek az internetes portálok, amiket egyébként szerintem – leszámítva a profikat, tehát aki hivatásból muszáj, hogy olvassa – egy agyilag és lelkileg sérült réteg olvas döntő részben, a valóság ezzel szemben ugyanis az, hogy készítettünk e héten is egy felmérést a pártok népszerűségéről, a múlt havi is már kiemelkedően magas volt, e pillanatban a Fidesz 58 százalékon áll (…) Tehát gyakorlatilag a lakosság szemében, a választani tudó/akaró polgárok szemében soha a Fidesz-KDNP ennyire nem volt népszerű. Tehát gyakorlatilag ha most lennének a választások, nem kétharmados, szerintem háromnegyedes többséget SZEREZNÉNK a parlamentben. Vagyis lehetséges, hogy ezek a balliberális hírportálok ott ártanak, ahol tudnak, de egyre többet ártanak maguknak, mint az országnak.

E fenti minősíthetetlen, de legalább kusza és nevetséges (mindjárt alátámasztom érvekkel is a jelzőimet) gondolatmenet Andris bácsit (by Bayerzsoca műsorvezető), azaz a szovjetbarát munkásőrből oroszbarát nemzetikereszténnyé avanzsált Bencsik András tollforgatót dícséri, aki Huth Pestisrácok Gergely és Lovas Szinténújságíró István oldalán adta elő magát az Echo Tv Sajtóklub címet viselő műsorában a vizes vébé zárónapjának másnapján. Hogy ezt a belterjes vállveregetést miért csúfolják politikai vitaműsornak, azt meg sem próbálom megérteni.

 

Mint ahogy az sem tegnap óta kérdés, hogy ezeknek az embereknek mi közük van a sajtóhoz, a médiához. Nemzeti minimum lehetne ugyanis az, hogy midőn 3-4 elkötelezett pártkatona köldöknézésileg összeül dicsőíteni a kormányt, amelynek kifizetési listáján vegetálva hosszú évek óta jól élnek ők mindahányan, ne nevezzük már médiának, sajtónak.

Nem fogom azt kamuzni, hogy az elsőtől az utolsó percig végignéztem ezt a szörnyűséget, annyi időm az életben nem lesz, hogy ezt a luxust megengedjem magamnak. A rövid és tömör lényeg az, hogy a Fidesz udvari bértollnokai összegyűltek áradozni arról, hogy micsoda világsiker lett a vizes világbajnokság, csak a valóságot tagadó balliberális hírportálok próbálták lejáratni a kormányt azzal, hogy szóvá tették az eseményt övező gigantikus korrupciót. Ismerős szólamok, tökéletesen egybeesnek a Rogánék által előregyártott propaganda-tartalmakkal.

Andris bácsi viszont nem elégedett meg azzal, hogy az Index és a 444 (a két főellenség) újságíróit szapulja és köpködje, ez már Viktor bácsi Tusványoson meghirdetett médiaháborújára való tekintettel itt nem elegendő: be kell sározni, le kell sajnálni, meg kell bélyegezni azokat a polgárokat is, akik nem a Demokratát olvassák, akik nem a Pesti Srácok oknyomozó cikkeit tartják az újságírás csúcsának, akik nem a G. Fodor – Matolcsy Ádám közpénztengely mentén tájékozódnak.

Nem az a baj, hogy Andris bácsi munkásőr volt, és már legalább a második elnyomó rezsimet szolgálja kilógó nyelvvel. Ettől még az Index és a 444 olvasói között (magamat is beleértve) simán lehetnek agyilag és lelkileg sérült emberek (magamat is beleértve). Mint ahogy a Klub Rádió hallgatói között is lehetnek totál degeneráltak, merthogy Lovaspista szerint már csak a totál degeneráltak hallgatják azokat a baromságokat, amik ott elhangzanak.

Az első ránézésre lehetne érv Andris bácsi világbajnok szinten tahó véleményével szemben, hogy a múltja olyan, amilyen, hogy úgy forgatta mindig és most is úgy forgatja a köpönyeget, hogy a Kádár-rezsim összes lelkes propagandistája ma is elsírná magát. Márpedig második ránézésre ez igencsak megkerülhetetlen érv.

Merthogy Andris bácsi egy szellemi toprongy, egy erkölcsi hulladék. Aki minden korábban vallott, leírt, terjesztett véleményével szemben most éppen a nemzeti-keresztény-polgári köntöst öltötte magára és milliós nagyságrendben sértegeti a magyar embereket. Az Index és a 444 olvasói ugyanis milliós nagyságrendű magyar embert jelentenek, és jóval túlmutatnak Andris bácsi néhány tízezres, legfeljebb egyszázezres olvasótáborán. Ne hallgassuk el persze, hogy Andris bácsi – a mellette arrogánsan hahotázó cimboráival együtt – visszaeső ezen a téren:

 

Hogy ebben az országban Andris bácsi véleményformálóként, megmondóemberként egyáltalán képernyőn lehet, hogy marginális propagandalapjára közpénzt kaphat azért, hogy beletörölje a lábát olyan emberekbe, akiknek az adójából hétről hétre okádja az epét és mentálisan sérültnek nevez akárcsak egyetlen embert is, tökéletesen mutatja a pöcegödör alját, amiben tanyázunk.

Bencsik Andris bácsi Bayerrel és a hasonlóan magas erkölcsi színvonaló élő és alkotó kormánypárti szócsővel együtt ezzel a megszólalással szintet léptek. Már nem elég csak Simicska-gazdázni, Soros-ügynöközni – a magyar médiapiac erőszakos felvásárlása közben – a legolvasottabb portálok olvasóit is bele kell döngölni a földbe.

És hogy el ne felejtsem a lényeget: Andris bácsi közvéleményt is kutatott, ráírta hogy az 500 fős minta összetételében reprezentálja a szavazókorú magyar lakosságot, ez pedig azt mutatja, hogy a magyarok 58%-a a Fidesz-KDNP-t szereti. Az agyilag és lelkileg sérült nem propagandát zabáló magyarokkal szemben. Tehát Andris bácsi és a többiek pillanatnyilag háromnegyedes többséget szereznének a parlamentben. Nem, egyáltalán nem nyelvbotlás volt a többes szám, első személy.

Csak azt nem tudom, hogy amikor a propaganda mögül valóban kilóg a lepusztított ország lólába, lesz-e következő segg, amelyik Andris bácsi rezsimeken átívelő barna nyelvével kívánja fényesre nyalatni magát. Amikor kiderül, hogy az agyilag és lelkileg sérült emberek milliói sugárban okádnak a puhatestű, az aktuális hatalom minden gazemberségét meg- és kimagyarázó, megélhetési trógerektől.

Akik soha nem voltak újságírók, ellenben tehetségtelenségüket, szervilizmusukat leplezendő, naponta megmártóztak a morális pusztulás fertőjében. Akik abból a reményből táplálkozva éltek jól mindig, hogy feltétlen lojalitásuk átsegíti őket minden megrázkódtatáson. Andris bácsi! Mi lesz veled, ha elfogynak a seggek?
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.