Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Agyabuggyant szép estét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezt a sivatagi napot is túléltük, bár nem egyszerű működésre bírni az agysejteket ekkora hőségben. Ez csak azok számára nem jelent problémát, akiknek decemberben sem működik az, ami nincs.

Jó hír, hogy ma is drágult a vizes vb. Még ennél is jobb hír, hogy ez még messze nem a vége, hiszen csak most kezdték elbontani az ugrótornyot és az sem lesz olcsó mutatvány. Jelen állás szerint annyit képes feldolgozni a félig főtt agyvelőm, hogy Cee Lo Green 52 millió plusz kiadást jelentett nekünk. Nem ennyiért lépett fel a jóember, hanem ennyivel többért, mint amennyiért az eredetileg kiszemelt énekes fellépett volna. Minden fillért megért, bár azt még nem tudjuk, mennyi fillérről beszélünk.

Nem csak nekem van meleg, Kövér László portásnak sem használ ez az időjárás. Már amennyiben nem vesszük természetes jelenségnek, hogy jogkörére hivatkozva megtiltotta Demeter Márta független képviselőnek, hogy a Habonyrogán-féle letelepedési kötvények ügyét feszegesse. Mert szerinte ez nem a kormány dolga. Aha, én is így gondolom. Ennek a történetnek nincs köze a kormányhoz, magánbizniszről van szó.

Már lassan magam is unom, de azért megint le kell írnom. Ilyen ország márpedig nincsen. Az Origo nevű – nemrégiben még minőségi sajtóként működő – izémicsodában megjelent az év, ha nem az évtized cikke. Az rendben, hogy Soros tehet mindenről és ezerszázhuszontrillió bevándorlót akar behurcolni, ő irányítja az Uniót és ő hívja össze a magyar parlament bizottságait. Már ezen is bőven lehet röhögni, de a mai cikk valami egészen fantasztikus. A lap valamelyik – vagy az az egy, aki van nekik, ezt nem tudom – költője szívbemarkoló történetet mesél arról, hogy érthetetlen Soros György viselkedése.

Nem elég, hogy meg akarta ölni az anyját, de annak ellenére akarja migránsokkal elárasztani Európát, hogy egy közeli rokonát is egy migráns ölte meg. A közeli rokon egy nagybácsi volt, a migráns egy francia-algériai (Franciaországba migrált ő), a gyilkosság pedig 1931-ben történt. Hát mi ez, ha nem csoda? Mit kínlódhatott a művész, ameddig talált egy ilyen szívszaggató történetet és még migráns is van benne! Meg is ért a dolog egy eszetlenül hosszú cikket.

Az egy dolog, hogy Soros György a gyilkosság idején pár hónapos lehetett. Az egy másik dolog, hogy akkor ezek szerint már akkor is voltak migránsok és már akkor is gyilkoltak? Mert akkor most mitől kell extra módon fosni tőlük, ha már közel száz éve ugyanez van?

Mindenesetre már néha szinte megsajnálom a megélhetési rímfaragókat, amiért ennyi hülyeséget kell összelapátolniuk a napi betevőért.

A mai nap kommentje Attilától:

A vezeték nélküli netet már feltalálták. Most várjuk Széles Gábor bejelentését a vezeték nélküli víz megoldására… 😉

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.