Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha egyszer elmúlik ez az istentelenül fos rémálom

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Meg azt sem mondtam még biztosan, hogy a kecskék is milyen menő állatkák, nem igaz? De. Rögtön a vidrák után, meg az ormányos medvék mellett. Azt viszont elmondhatom, hogy a kánikula kiteljesedésével fordítottan arányosan teljesítenek az agytekervényeim. Jó, tudom, nem közérdekű információ. Ellenben soha el nem múló szeretettel köszöntök mindnenkit és bocsánatot kérek előre is, amiért nem várom meg a jóéjt-poszttal a vizes vébé végét, a záróceremóniát és a csillivillit. Nem baj, hátha a reggeli posztba belefér. Már ha egyáltalán szóra érdemes lesz.

Azt viszont már most elmondhatom, hogy Magyarország csapata legjobb tudomásom szerint 9 éremmel – 2 arany, 5 ezüst, 2 bronz – zárta a vizes vébét. Hosszú Katinka ma a 400 méter vegyes döntőjét megnyerve szerezte meg a második aranyérmünket, Verrasztó Dávid szintén 400 vegyesen lett ezüstérmes. Büszkék vagyunk rájuk, és valamennyi sportolónk teljesítményére. Ezt még nem tudták elvenni tőlünk a dicsőséges nagyurak és az általuk fanatizált Igaz Magyarok. Töretlenül hiszem, hogy ha egyszer elmúlik ez az istentelenül fos rémálom, akkor újra szót ért egymással ez a sokba szakadt ország. A határon túli (el)csatolt részeivel együtt. Vagy nem.

Ehhez semmi köze nincs annak, hogy a devecseri piacon Orbánjézuskrisztust ábrázoló, berámázott festményt lehetett vásárolni a minap. Ami nem baj, nem hír, de mégis elborzasztó valahol. Pedig a minap még Hoffmannrózsika néni borzolta a kedélyeinket azzal, hogy hálásak lehetünk Istennek Orbánért. Mit hogy hálásak lehetünk? Hát egyenesen ő a Jóisten.

Mindeközben Szijjártó viccminisztériuma, a Külgazdasági és Külügyminisztérium a sajtófőnök Menczer Tamás hangján keresztül teleóbégatta ma az MTI-t azzal, hogy a biztonsági helyzet az elmúlt évtizedekhez képest most a legrosszabb Európában. A nemzet egyik legintelligensebb toporzékolójának tárcája ezért fokozott körültekintést kér mindenkitől, aki külföldre utazik, és javasolta a regisztrációt a konzuli szolgálat honlapján. Egyetlen szépséghibája van az egyértelmű kormányzati propagandacélokat szolgáló hergelésnek: a hangoztatott veszélyhelyzet ellenére a külügyminisztérium honlapján a veszélyes országok térségek között egyetlen európait sem jelöltek meg. Fasza lenne pedig, hogy ha már ennyire szar a helyzet, legalább tudjuk, hova ne. Az Index elküldte kérdéseit a toporzékolásügyi tárcának, a válaszra módfelett kíváncsi lennék én is.

És akkor záróakkordként: július 13-18 között végzett közvélemény-kutatást a pártok népszerűségéről a Publicus Intézet, a dolog pedig úgy áll, hogy minden nagyobb pártnál csökkenést mért: Fidesz – 25%, MSZP – 13%, Jobbikra – 10%. Az LMP és a DK nem jutna be a parlamentbe a maguk 3 százalékos népszerűségével. A Momentum 2, a Kétfarkú 1 százalékon áll, az Együtt, a Párbeszéd és a MLP támogatottsága az 1 százalékot sem éri el. Innen is üdvözlöm Schiffer Andrást aki kábé kétnaponta kiosztja és fikázza a nulla társadalmi támogatottsággal rendelkező SZDSZ-utódpártokat. Jó lenne valamit kezdeni a háza tájával is, ha már ilyen nagy megmondóember lett ő, mióta visszavonult a politikától, vagy mit csinált.

És akkor a nap kommentje Pétertől Rezsiszilárd örömére:

Azèrt ez màr egy szint…
Sorosra hivatkozva nem teljesìtìk a feladatukat amièrt a közpènzt kapjàk…ultrabrutàl!!
Csinàlnak egy kampànyt a mi pènzünkből amivel kreàlnak egy ellensègkèpet akire hivatkozva nem tesznek eleget amièrt a fizetèsüket kapjàk…elkèpesztő mit meg nem mernek tenni…ezt most nem tudom egyenlőre feldolgozni..
Folytatva..ilyen emberek felelnek a nemzetbiztonsàgèrt…
Visszavàgva…ha szerintük soros a nemzetre tőr akkor rà hivatkozva minden nap ülèsezhetne a bizottsàg!!!enyebenye….ennyire hülyènek nèznek minket.szègyen hogy ilyen embereknek adjuk a keservesen lerobotolt adònkat ès hagyjuk hogy irànyìtsàk ès kezeljèk az ügyeinket…a kuka kihuzàsàt se biznàm egy ilyen emberre nemhogy… ààà.szànalmas

Elköszönök, elég volt. Holnap innen folytatjuk. Csókpuszi és rákenroll!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.