Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Még mielőtt Cilinek a fejébe szállna az üzletasszonyi dicsőség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mesélem a honi politikai szappanopera aktuális részét, ami így kezdődött ma reggel:

 

Juhász Péter, az Együtt elnöke Facebook-posztban reflektált arra, hogy a fideszes propaganda által következetesen lerolexlacizott Botka László karórájához hasonlót visel Rogán Antalné is. Meg az összes többi flancos luxuscucc, amibe be van ő csomagolva, szintén nem kétfilléres kínai darab, szóval: mibű? Tekintve, hogy Antonio – akit lehet nyugodtan bűnözőnek nevezni, ha valakit ez megnyugtat – szánalmas vagyonnyilatkozata szerint mindössze 400 ezer forintot bírt megtakarítani és kurvadrága retiküljét aktatáskáját is a zaciban shoppingolta a nyomorult.

A propaganda felkent minisztere, aki legutóbb valamiért elfelejtett válaszolni a sajtónak – a pereputty romantikus római vakációjával kapcsolatos – kérdéseire, most azon nyomban üzent az általa vezetett miniszterelnöki kabinetiroda révén, mondhatni azonnal a neje védelmére kelt. Igen, olvastunk már hasonlóan gennyes riposztokat, de valahogy mindig az éppen aktuális tűnik a legocsmányabbnak. Tessék:

A feleségem saját céggel, önálló jövedelemmel és megtakarítással rendelkezik. Azt pedig, hogy egy politikus más ember feleségét támadja, undorító dolognak tartom. Juhász úr az az ember, akinek a hivatalosan bevallott jövedeleméből az az összeg sem jön ki, amit minden évben csak drogra költ.

Rogán Szeszill cége, a Nakama & Partners Kft. is sebtiben eljuttatott a sajtóhoz egy közleményt, amelyben megismétlik a saját lábon állás alapvetését és hozzáteszik:

Az ügyvezető asszony nem közszereplő, ezért nem tartozik elszámolni valóval senkinek, hogy mikor, hol, kivel és miben tölti az idejét.

Akkor próbáljunk meg higgadtak maradni. Nem könnyű, de érdemes. Tehát Cecília nem közszereplő, és van neki cége, jövedelme, megtakarítása, úgyhogy nekünk kuss legyen. Értjük. És különben is Juhász drogos, azaz drogokra költi a nem létező jövedelmét. Mert ezek szerint Rogán Antal Juhász Péterrel él együtt, valószínűleg ezért ilyen jól értesült a költéseit illetően. Hogy mennyire nem tartom etikusnak politikusok nem közszereplő hozzátartozóit belerángatni a mocsárba, arról nem egyszer és nem is kétszer értekeztem.

Csakhogy ezek az erkölcsi hulladékok saját maguk kreáltak közszereplőt a mélyen tisztelt hozzátartozóikból, amikor a szoknyájuk mögé bújva hazudták pofán a nemzetet. Azért, hogy fél nappal korábbi hazugságaik nettó igazságoknak tűnjenek. A kivételes tehetségű Rogán Cecília, akinek a bájain, a meztelen hátsóján és a bűnözőnek is nevezhető férjén kívül semmije nem volt még nem oly régen, egyszerre csak megüzletasszonyosodott. Azóta meg a férjeura lépten-nyomon rákeni a fekáliát.

Emlékeztetőül: a 2015 decemberében bejegyzett – egy nyomorék weboldal/közösségi oldal nem sok, annyival nem rendelkező -, fene se tudja pontosan mivel foglalkozó, az érdemi működéssel csak 2016 májusa óta összefüggésbe hozható Nakama & Partners Kft., amelynek idén többségi tulajdonosává avanzsált Cecília, tavaly a semmiből és a homályból hirtelen 51 milliós árbevételt ért el. Nem tudjuk, miből, de nyilván a háziasszonyból és szerető anyából felszínre tört üzleti érzék húzódhat meg a háttérben. Ebből, meg az 51 millió utáni 7,7 millió adózott nyereségből futotta a hazug bűnözőnek a letagadott helikopterezésre is. Hát persze, nekem meg tollas a hátam.

Mielőtt bárkiben felmerülne, hogy irigykednek a libsik, azaz konkrétan én irigykedem Cili asszonyság ki tudja, hány milliós csodaórájára, 150 ezer forintos Valentino lábbelijére, a kiscsalád 300 ezer forint/éjszaka áron futó luxusszállodázására, tisztázzuk: felőlem a toronyórát láncostól magukra köthetnék. Sőt, akár talpig aranyban is közlekedhetnének, 5 milliós karórával, 2 milliós nyúlcipőben, csilliárdos retikülben.

Csak lenne valami emögött, amiről tudható, hogy nem a közös megcsapolásából származik. Amire nem az a válasz, hogy senkinek semmi köze hozzá, hanem mert nincs titkolnivaló, mindenkinek az orrára kötik. Ilyen viszont kurvára nincs, ellenben van cinizmus, arrogancia és morális genny. És nem elég, hogy semmi nincs, amit fel tudnának mutatni, ami átlátható lenne. Ami hivatalos jövedelemként fut, az meg a töredékére nem elég annak a nyilvánvaló flancnak, amit a pofánkba tolnak. Amikor meg kiderül, hogy többet költöttek, mint amennyit hivatalosan bevallottak, akkor ők vannak megsértődve, és ők kérik ki maguknak. Mármint Rogán, az elsőszámú felelőse az ország kútmérgezésének, az összes gyomrot forgató lejárató- és gyűlöletkampány összehangolásának.

Undorító dolognak tartom – Rogán Antal bűnözőt idéztem -, hogy amit Botkán számonkérnek, amire a nyálukat csorgatják hosszú hónapok óta, azt magukra nézve nem tartják aggályosnak. Juhász ledrogosozása nem érv semmire. Egy egészséges lelkületű országban a kocsmában sem lehetne érv, nem hogy a legmagasabb politikai kommunikáció szintjén. De ha már Rogán nem urizáló parasztgyerek szája újfent szaros: engem az se érdekel, hogy Juhász vagy Orbán drogozik addig, ameddig nem egy ország kárára teszik ezt. Folytatólagosan, nagy vagyoni kárt okozva.

Nem az baj, nehéz felfogású felebarátom, hogy a nejeden hány milliós karóra éktelenkedik, hanem hogy a luxuséletmódotokkal nem tudtok és nem is akartok elszámolni, de közben aljadék módon köpködtök minden irányba, és másokat savaztok. Leszarom Juhász Pétert, és azt is, hogy drogozik, vagy sem. Ezt az országot a Rogán-félék vezetik nyolcadik éve, ők sündörögnek a közpénzek körül. Rogán egész közéleti szerepvállalása botrányok, korrupciós ügyek és sunnyogások láncolata: a kenőpénzes zacskóktól, az áron alul értékesített ingatlanokon át a letelepedési kötvényes mocsokig, a feltalálásokig, a bűnözőkkel üzletelésig és a sajtó elől menekülő gerinctelenségig.

Ez az ember, egy ilyen ember ne kérje ki magának! Ennek az embernek egy valamihez van joga. Mélyen kussolni, és örülni, ameddig Polt Péter a legfőbb ügyész. Az én olvasatomban Cili asszonyság pontosan annyira üzletasszony, mint amennyire Lölö sötét bunkó üzletember. Semennyire. Minden más hablaty, halandzsa, terelés. Szóval még mielőtt Cilinek a fejébe szállna a dicsőség: leszarjuk az óráját, és őt is, Rogán meg a hajára kenheti a retiküljét. De majd csak azután, miután a nyilvánosság számára lepapírozza, hogy mibű. Addig az lesz a legnagyobb büntetésük, hogy az összeharácsolt milliárdokban egy perc örömüket nem lelik. A lopott pénz már csak ilyen.

U.I. Amúgy ha Rogán Cecília nem közszereplő, mi a gyászos köze van a kabinetirodának a becses személyéhez? Ja, semmi.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.