Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rugdossuk egymást, gyerekek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Máris boldogan kezdem a jóéjtet. Egyrészt, mert holnap nyaralok, ami abból áll, hogy reggeltől estig rohangálok és próbálok mindent elintézni, amit a heti hét napos munkahét nem tett lehetővé hónapok óta. Nyugi, holnap este már vége is a nyaralásnak. Másrészt, mert egy olvasó annyira megörült neki, hogy tegnap ő volt a nap kommentere (nem tudom, van-e ilyen szó amúgy), hogy az megható. Legalább van valaki, akinek örömet szereztünk és ez nagyon finom érzés.

Kivételesen ugorjunk, felejtsük el a politikát. Vagy ne, csak nézzük, mi szép rothad még itt, a szőnyeg alatt. Például az orvosi kamara szőnyege alatt. A Magyar Orvosi Kamara megrovásban részesítette Dr. Kunetz Zsombor oxiológus szakorvost, mert bírálni merészelte a Magyar Orvosi Kamara vezetőjét. Ilyen csúnyát írt egy posztban:”Éger beszélhet béremelésről, hálapénzről és etikáról is, de ez már annyira lesz hiteles, mint Pumped Gabó IQ-tesztje.” A teljes cikk ITT található, érdemes elolvasni.

Ha ez nem lenne elég istenkáromlás, még megélhetési szakszervezeti vezetőnek is nevezte Cser Ágnest, az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete elnökét. Kapott is a fejére. Helyes amúgy. Szerintem is azt kell csinálni, hogy aki nem nyal be a bebetonozott, lehetőleg a hatalom körül sündörgő szakszervezeti és egyéb vezetőknek, arra rá kell taposni. Mert a szakma attól lesz előbbre, ha mindenki ütemre csóvál. Ameddig nem lesz változás alacsonyabb szinten is (nem csak a kormánnyal van baj, őket hatalmon is kell tartani) és az Égerek és Cserek diktálják az ütemet, addig nem lesz jobb hely ez az ország.

Semmivel nem függ össze, csak úgy eszembe jutott. Lehet, hogy a név mégis kötelez? Egészségügy: Éger, Cser. Migránslátás: Nógrádi, Bakondi, Földi.

Namindegy. A mai nap kommentje Ady Warholtól:

Kicsit más, de mégsem: szomorúsággal tölt el a vb. Hagyjuk most a részleteket- szétlopták stb. .Van egy világrendezvényünk. Minimum a hidakon, az Andrássy úton és minden forgalmas csomóponton fina és magyar zászlókat kellene tépnie a szélnek, sportolóink arcának kellene hatalmas plakátokon szerepelnie….péntek du 6kor a Városligetben jártam. Több volt a rendőr, mint a néző…kint volt a TEK Batmobilja, tetején pihengetett a személyzet. Szomorú volt. A VIP parkoló félig üresen árválkodott és az utca végén lévő vendéglátóhelyen már semmi nem utalt arra, hogy 200 méterre világbajnokság zajlik…

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.