Libsik, alvás!

Fotó: Katrina_S Fotó: Katrina_S

Nagy levegő – ameddig még ingyen van -, mert ismét jön a kánikula. Pedig én például teljesen elégedett lennék azzal a hőmérséklettel, ami ma volt. Télen-nyáron ellennék vele. De ha nem, hát nem.

Új jelszót adhattak ki a pártközpontban. Hiába, az uborkaszezon ellenére is közeledik a választás. A politikusok ugyan elhúztak nyaralni, de a propaganda betanított munkásai nem pihenhetnek most sem. Ha jól látom, a következő időszakban két vezérmadzagra fűzik fel a kommunikációjukat, már amennyiben lehet annak nevezni a dolgot.

Az egyik Czeglédy Csaba ügye. Naponta hetvenkét cikk és MTI anyag születik az ügyben. Bár a vizsgálat tudtommal még nem zárult le, de a kormánypárt és az éppen ügyeletben lévő betűvetők, valamint aratók óránként elóbégatják, hogy most aztán azonnal mondja meg Gyurcsány és Botka, hogy a pártjuk, illetve személyesen ők mennyi pénzt kaptak a feltételezett bűncselekmény nyereségéből. Apropó! Voldemortról lehet tudni valamit? Mert mintha ott nem lenne ilyen hiperaktív az ügyészség. Igaz, hogy Farkas Flórián még a vádemelésig sem jutott el, úgyhogy nagy csodákra nem érdemes számítani. Mutatom a köteléket.

888.hu
888.hu
Magyar Idők
Magyar Idők
PestiSrácok
PestiSrácok
Origó
Origó

A másik vezérmadzag az ellenzéki média, véleményportálok és blogok lejáratása. Gőzerővel. Mert az ellenzéki mindenféléket Soros Simicska pénzeli, amitől a közpénzből mesterségesen életben tartott pártmédiásoknak hányniuk kell, mert nekik van erkölcsi miheztartásuk. Móóónika. És az ellenzék csak gyűlölködni tud és semminek nem képesek örülni, ellenben direkt Magyarország ellen vannak és rohadjanakismeg. Ezt is tudom bizonyítani, de a franc se fogja telipakolni az oldalt egyenhülyeségekkel.

Csak az az egy vigaszom maradt, hogy szerencsére a jobboldali, keresztény, konzervatív és legfőleg hazaszerető honfitársaink kellőleg toleránsak a rohadék libsikkel szemben (gondolom azért, mert őket nem hergeli a jobboldali, keresztény, konzervatív és szintén hazaszerető médiájuk) és bátran elmondják a véleményüket a gyűlölködő libsibolsikról. Egy kis spontán magömlés arról, mennyire gyűlölködő gecik a libsik:k1k2

Mivel a négy szemlézett kereszténykonzervatívjobboldalihazafias pártlapból csak kettő kommentelhető, érjük be ennyivel. És menjünk aludni. Jó éjt, szép álmokat. A nap kommentje Leventétől:

Kis sértett járja be Európát…

adomany-1