Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fánkra sör, mindenkör (bocs)

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Álmos vagyok, tehát este van. Az összefüggés egyértelműnek tűnik, de nem az. Már csak azért sem, mert napok óta folyamatosan álmos vagyok. Bár az is lehet, hogy hetek óta. Majd jól átalszom az emberiség döntő többsége számára elemi erejű katarzisként megélt vizes vb megnyitót. Pedig Vajna Tímea fánkja is elérhető lesz állítólag. Mondjuk nem nálunk, mert vidékre nem jut az ínyencségből, meg hát tömegverekedés sem törne ki érte. Ugyanis sokkal finomabbat tudnak sütni minden háznál, tizedannyi pénzből. Nade.

Ha már én nem is csődültem oda fánkot zabálnia, biztosan lesz rá kereslet. Addig sem egymást lövöldözik lábon.

MTI Fotó: Illyés Tibor

MTI Fotó: Illyés Tibor

MTI Fotó: Illyés Tibor

MTI Fotó: Illyés Tibor

Sőt, már megérkezett a sztárfellépő is. Remélhetőleg, vesz a fánkokból és jóféle sörrel öblíti le. Addig is, ameddig eldanolja azt a kettőt, aminek az árát sikerült kiszorítani a költségvetésből, nézegessük itt.

What Goes Around Comes Around #BackinBudapest #Clockwise

CeeLo Green (@ceelogreen) által megosztott bejegyzés,

Ezt nem én csináltam, mert – mint azt egy kedves képnézegetőnk (az is lehet, hogy olykor olvas, ezt nem tudom) megállapította, a technikai tudásunk szánalmas. Hátnaja, ez van. Meg este és aludás. A nap kommentje Attilától:

Az hogy Balog páter hazudik, nem új. Ma már az sem, hogy igen gyorsan le is bukik mindannyiszor (ld. a sánta kutya vs. hazudósok közmondási igazságát), az sem új. De mi a túróért kell egyáltalán behívni az ilyen senkiházi Csetényi féléket nyilatkozni tv-be, újságba?? Mit várnak tőlük: Canossa-járást, őszinte beismerést, vagy mit??? Dögöljek meg, ha értem a szerkesztők gondolatmenetét.

És hogy valami rendes zene is jusson:
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.