Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Te csak hazudj, toljad a cinikus tempót, és zabálj bele mindenbe, ami az utadba kerül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Remélem, mindenki megvacsorázott, és a tévémacival összebújva várja az estimesét, ezért kedvcsinálónak ide rakom a mai nap videóját. Most, hogy a családi ezüstért sikerült úgy kipengetni mintegy 13,3 milliárd forintot (=43,5 millió euró), hogy nem is a miénk, nem maradt más hátra, mint előre: tovább kell habzsolni az élvezeteket.

 

Hogy a gumicsizmás gasztrokibicnek mi a kurvaélet köze van a séfhez, azt hagyjuk is (Kaminski ex-Habonyné kisasszony idejekorán bekoktélozott, vagy mi), de azért legyünk őszinték magunkhoz: van ez is majdnem olyan jó, mint a Dzsudzsákjöjjönhazabalázsos borzasztó műveletsorozat. Nem? De.

Tehát miközben Rezsiszili keményen megizzadt azért, hogy 9 perc alatt legalább ötvenháromszor kiejtse Soros nevét és zihálva hörögje a szokásos agyhalottakat lázba hozó dumáját és miközben Lázár bűntárs a kormányinfó nevű izé keretében a kormány tevékenységére vonatkozó, győzelmi termelési mutatókkal és senkit nem érdeklő, értékelhetetlen statisztikai adatokkal zsibbasztotta a nagyérdeműt, az Orbán nevű kincsvadász gyárat avatott. Konkrétan a Balogh Tészta Zrt. új üzemét, Tiszakécskén. Mert ehhez is ő kell. Mert ez sem megy nélküle.

Úgy érzem, méltatlan volna erről nem megemlékezni, hiszen a dolgozó nép életében óriási pillanat ez. Is. Főleg, hogy megint nem csupán szalagot vágott, de bölcselkedett is a drágajó miniszterelnök úr. Rögtön azelőtt, hogy a zseberedugott kéz fedőnevű akció meghosszabbításaként a tésztából készülő ételbe belelógatta volna az ő nyakkendejét, esetlenül nekiállt volna meghámozni egy cukkinit, kibontott volna egy tonhalkonzervet, és az elmaradhatatlan kóstolás után – a kirakatszakács utasításai ellenére – visszasuvasztotta volna a lenyalt fakanalat az ételbe.

Tényleg remek imázsfilm készült újfent: hőn szeretett miniszterelnök úr ismét emberi arcát mutogatta, a jóisten tartsa meg a jó szokásait neki egytől egyig. Mondjuk, fasznak lett volna gusztusa a zsebből kirántott, se nem megmosott, se nem kesztyűvel ellátott kezétől bármilyen szívességet kérni, dehát a kedélyeskedésre és seggnyalásra ítélt sufni- és propagandaszakácsok élete már csak ilyen.

És az előadás:

  • A magyar ember a mezőgazdasághoz ért igazán. Ez az, ami a génjeinkben van, és a tudás apáról fiúra száll. A mezőgazdaság magas szintű nemzetközi műveléséhez vagyunk leginkább alkalmasak.
  • A magyar embereknek van egy olyan adottsága, hogy akkor érzik jól magukat a bőrükben, ha a kiválasztott élelmiszerről pontosan tudhatják, hogy magyar földből származó és magyar ember munkájának eredménye.
  • Ma már alig van munkanélküli az országban, aki dolgozni akar, talál magának munkát: a munkanélküliség ugyanis 4 százalék környékén van és 3,5 százaléknál ez már teljes foglalkoztatásnak minősül.
  • Az elmúlt időszakban minden európai nemzet megtanulhatta, hogy „csak akkor nem dől el, ha két lábon áll”Akármilyen jók is ma a magyar gazdasági mutatók, akármennyi sikeres vállalkozót is látunk magunk körül, mindig emlékeznünk kell azokra az iszonyatos erőfeszítésekre, amikor tíz körmünkkel kapartuk ki magunkat abból a csődből, ahova a kommunista rendszer a jobb sorsa érdemes Magyarországot taszította.

Már megint jól beszéltél, szép öcsém! Én mondjuk nem sértődtem meg, hogy genetikailag leparasztoztál, meg – járulékos haszonként – rajtam kívül egy egész országot is. Olyan szinten beszéled a feneketlen baromságokat, hogy ma speciel csak kiröhögni tudlak. Már felidegesíteni sem tudsz.

Hát rajtad pont látszik az a fránya genetikai örökség. A párttitkár-génekre gondoltál te is, nem? Mert Anikó asszony és a pereputty összeharácsolt földjeit – ha jól sejtem – nem te műveled a nem mindennapi tehetségeddel. Már amennyiben egy propagandavideó kedvéért seggel az országnak kimarni egy kurva gazt a betonból, nem minősül mezőgazdasági tevékenyésnek. De legalább az asszonynak tuti a génjeiben van a mezőgazdaság. Kár, hogy nem született fiúnak, mert akkor a dakota bölcsesség pontosan illene rá. Meg kár, hogy az a sok műkörmös, fitnesz edző picsa politikusfeleség, akinek a kezére átjátszottátok a magyar földet, azok se hímek. De szerencsére a Lölö az meg férfi. A javából. Neki is úgy szállt a nagyfene tudás a fejére, hogy a mangalicatelep adta a másikat.

Meg az is meglátszik rajtad és neked köszönhetően az egész országon, hogy francnak nektek tudás, élethosszig tartó, versenyképes tanulás, amikor száll ágról-ágra a nagy fene tudomány. Alig bírtok előle félre állni. A kőbányász MSZMP-párttitkárról a gyáravatáson is kommunistázó kőbunkó, zsebredugott kezű tajparasztra. Mert nem az a tajparaszt, akinek 30-40 évnyi megélhetését húztátok ki a lába alól, hogy a semmirekellő oligarcháitok felvegyék az alja módon megkaparintott földterületek utáni területalapú uniós támogatást, hanem az a tajparaszt büdösbunkó, aki zsebredugott kézzel jópofizik, miközben egy ország megy tönkre az enyves kezei között.

Most nem azért, de a mezőgazdaság a GDP termeléséhez 3,8%-kal járult hozzá 2016-ban, de mennyien élnek mezőgazdaságból ebben az országban nektek köszönhetően? És mennyien élnek meg a mezőgazdaságból, de főleg mennyi föld hever parlagon azért, mert a büdöslábú, semmihez nem értő naplópóitok – veled az élen – mindenre rátették a patájukat?

Hát már hogy a francba lenne munkanélküliség? De sőt. Úgy hasít a teljes foglalkoztatás, hogy már munkavállalási engedélyre sincs szüksége az Ukrajnából és Szerbiából érkező munkavállalóknak ahhoz, hogy Magyarországon legálisan dolgozzanak. Na miért? Mert akkora geci nagy munkaerőhiány van egyes szakmákban. De te csak verjed a melled, toljad a cinikus tempót, és zabálj bele mindenbe, ami az utadba kerül.

Azért így a végére mégis felkúrtad az agyamat, ezért remélem, a pejoratív értelemben leparasztozott magyar embernek van egy olyan adottsága, hogy megunja ezt a végtelennek tűnő baszakodást.
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.