Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A helyzet mikéntjének a szignatúráját akarták megfelelően dekompenzálni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Helló, röfik! Ez a fent látható malackáknak szól, csak valamiért ez jutott eszembe. Mondtam már, hogy mindig elkezdeni nehéz egy cikket? Aztán már megy, de az első mondat mindig nehéz szülés.

Számomra a nap híre biztosan Lázár János kormányinfós kijelentése a vizes vb-re beüzemelt wifiről. Szerinte tényleg elképzelhető, hogy nem biztonságos a dolog, de még nem tudja, mert csak az Index cikke után kezdett el tájékozódni, de majd egyszer tudni fogja. Addig is, ne csatlakozzanak fel rá a népek, azt a pár órát csak kibírják valahogy. Hábasszus. Kib@tak rá 10 milliárd forintot, azt se tudják, mi van, a mindenhez is értő miniszter a sajtóból értesül róla, hogy helyzet van, de nem gond, ne kapaszkodjon fel rá senki és kész. Leszakad a pofám.

A következő kedvencem az Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnökének és Vujity Tvrtko műsorvezetőnek az ATV Start-ban előadott duettje volt. Nacsa felböfögte a kötelező rohaggyonmegsoros munkacímen futó baromságot (ezermillió bevándorló, álcivilek, legitim kormány, senki által meg nem választott Soros, megtámadta, megvédjük, mindmeghalunk) Tvrtko erre felolvasott egy Soros György mellett kiálló nyilatkozatot, erre a nagyon tájékozott, totál saját ésszel gondolkodó, semennyire sem a kiadott pártutasítást követő Nacsa tudta is, hogy ezt tegnap adta ki valami álcivil szervezet. Tvrtko mondta, hogy nem, mert a Fidesz, csak nem most, hanem amikor még szerették Sorost. Az IKSZ fővezér helyből megpróbálta meghazudtolni a műsorvezetőt, majd az írásos bizonyíték láttán hirtelen elmondta ezerhétszázhuszonötször, hogy EGYÉBKÉNT. Szép volt. Itt lehet megcsodálni. Öt és fél perc után indul a vicces rész.

Ha belegondolok, hogy az elmúlt napokban már mindenki rommá égette magát – Halász kirohanása a saját sajtótájékoztatójáról, Balog makogása CT ügyben+ a harminc kilós vaslábas, birkapörkölt és a közegészségügy összefüggéseiről előadott kabaréjelenet, az IKSZ viszonylag rendszeres lebőgése, a CÖF zűrzavaros nyilatkozata, a vizes vb körüli cirkuszok, a levakart Soros-plakátok, és ezek csak azok az esetek, amelyek hirtelen az eszembe jutnak – elég jól körvonalazzák a kormány széthulló holdudvarát. Erre mondta mindig szegény nagyapám (és még néhány millió ember rajta kívül is), hogy szarból nem lehet kerítést fonni. Hát tényleg nem.

Jó lesz ez, csak túléljük addig. Ebben a reményben menjünk is aludni, mert holnap is lesz nap és várhatóan az sem lesz kevésbé unalmas, mint a mai. A nap egyik kommentje – a másik szívem csücske Thomastól a címben található – (ma olyan bőség-zavarba jöttem, hogy csak rábökéssel sikerült választani) Gabriellától (a CÖF közleményre, de lényegében szinte az összes mostanság útra bocsátott közleményre ül. Oldalfüggetlenül):

Pszichiátrián dolgozom. Nálunk is van, hogy némely beteg ilyen inkoherens, és indulatteli szöveget alkot, csak általa feloldható rövidítésekkel , értelmezhető tartalom nélkül.. Általában a jól beállított gyógyszerelés segít a tünetek csökkentésében.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.