Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az MSZP vezérkarának ma nem volt jó napja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Péntek van és este, ami feltétlenül pozitív dolog. Azt hiszem. Felénk nem volt sem jég, sem orkánerejű szél, ez a másik, aminek örülhetünk. Több hurrá most nem jut eszembe, de majd mindjárt.

Ma jelenése volt Szegeden az MSZP teljes vezérkarának az Index információi szerint.

Botka László olyasmit mondott egy résztvevő szerint, hogy

az az ember, aki tovább szivárogtat, rossz híremet kelti, kutatásokat hamisít, annak a nevét be fogom olvasni a kamerába.

Ebben az egészben a legviccesebb – bár az egész történetben semmi vicces sincs – az az, hogy a vezetőségből ez az információ is a sajtónál landolt. Ügyes.

Németh Szilárd rezsibirkózónak alighanem megsütötte azt az okos fejét a Nap. Interjút adott ő a Népszavának, ami önmagában is húha. Elmondta – naná, ezt tanulták be a következő időszakra, hogy Soros György megtámadta hazánkat, de a magyar kormány és a magyar emberek – plánehogy a magyar nemzeti keresztény kormány – az útjában áll a gaz milliárdos terveinek és nem engedjük mi elárasztani migránsokkal Európát, jó példa erre a népszavazás is. Az újságíró megjegyezte ugyan, hogy az sepciel érvénytelen volt, de szerencsére Szilit nem lehetett zavarba hozni. Konkrétan meg sem hallotta. Amikor azonban az újságíró megjegyezte, hogy hát azért a nemzeti konzultáció sem volt annyira világrengető siker, mert hát sokkal többen nem küldték vissza a kérdőívet, mint igen, erre Szilárd rezsibirkózó kijelentette, hogy az újságíró nyilván Soros György pártján áll, ellentétben vele, aki meg a magyar emberekén. Én ez úton is szeretném megkérni Németh Szilárdot és a komplett magyar kormányt, hogy ne álljanak már az én pártomon, mert egyrészt nem kértem őket erre, nem hatalmaztam fel őket erre és még eddig mindig megszívtam, amikor nekifogtak megvédeni. Köszi.

Hát akkor én takarodót hirdetek, mert állítólag holnap is lesz nap. Már persze, ha a kormány meg nem védi, mert akkor ellopják azt is. A nap kommentje nálam ma Sándortól:

„Ééééés a balfasz ellenzék ezekbe soha nem veri bele a fidesz oly kényes orrát…..komcsizás,libsizés csuhások térdre….jaaa most már fasiszta uszítás is (Soros )…..az ellenzék meg a statiszta szerepében tetszeleg.”

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.