Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert bezzeg akkor eltűnne ez a sok beteg ember

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hiába van hétvége, a kormánypárti média nem kíméli az agysejtjeinket. Azt is írhatnám: a józan eszünket, a jóérzésünket rugdossa azzal a Mészároslölö 47-es, rámás gumicsizmájára ragadt trágyaleves, büdös geciségével. Mindazt az emberségnek/toleranciának/empátiának nevezett valamit gyötrik, amit talán még nem nyírt ki visszafordíthatatlanul ebből a társadalomból a gyűlölködést, az állandó ellenségkeresést, a mindig másokkal foglalkozást és másokra mutogatást zászlajára tűző, sérült lelkű csürhe kormányzása.

A főszerepben minden idők legjobb, legnézhetőbb, legjobboldalibb tévéje, a felcsúti, csilliárdos disznószerelő tulajdonában lévő Echo Tv és annak Velkovics Vilmos névre hallgató névtelen műsorvezetője, aki elkúrta a napomat, pedig amúgy is szarul indult. Nem kizárt, hogy emberünk a Bayerzsoca által kitaposott ösvényt irigyelte meg és a babérjaira igyekszik törni, vagy – ne gondoljuk túl – egyszerűen csak azért fizeti őt a közpénzzel kitapétázott szennycsatorna, hogy gyökér legyen.

Emberünk a Napi Aktuális című, általa vezetett műsorban a Momentum elnökségi tagjával, Pottyondi Edinával beszélgetett elképesztően tendenciózus megvetéssel melegjogi kérdésekről (beleértve a melegházasságot, a Pride-ot és egyéb számára felfoghatatlan faszságokat), amikor egyszer csak politikai tanácsadóvá lépett elő:

  • Velkovics V. Van olyan programjuk, a programjuknak olyan eleme, amivel segíteni szeretnének az LMBTQ közösség tagjainak?
  • Pottyondi E. Október 15-én lesz nyilvános a programunk, és lesznek benne ilyen elemek, igen.
  • Velkovics V. Mondjuk olyannal, hogy hogyan tudnának visszatalálni a heteroszexuálisok közé?
  • Pottyondi E. Miért kellene visszatalálni egy homoszexuálisnak a heteroszexuálisok közé?
  • Velkovics V. Miért, ön szerint ez csak egy egyirányú utca? Tehát heteroszexuálisból lehet valaki homoszexuális, visszafelé nincs út? Hát az is egy megoldás lenne, nem?
  • Pottyondi E. Tehát ön szerint ez egy ilyen átformálható…? Ez egy betegség, vagy mit gondol erről?
  • Velkovics V. Ha heteroszexuális lehet homoszexuális, akkor lehet visszafelé is, nem? Lehet, hogy érdemes lenne megmutatni ezt az utat a homszexuálisoknak…
  • Pottyondi E. Hát egészen különös elképzelései vannak…
  • Velkovics V. Tehát ön szerint ez egy egyirányú utca, csak egyirányba lehet menni.
  • Pottyondi E. Nem hiszem, hogy itt bárkinek gyógyító, vagy egyéb szerepben kellene feltűnnie.
  • Velkovics V. Én nem gyógyításról beszéltem… útmutatásról…

Aki nem hiszi, járjon után az egész műsornak, a bicskanyitogató nem kifejezés arra, amit a csávó művelt szűk negyedóra leforgása alatt (itt és most tökmindegy, hogy ki volt a beszélgetőpartner, aki mit gondol erről a kérdéskörről):

 

Itt meg a lényeg röviden:

 

Már majdnem kezdtem jól érezni magam, miután elolvastam Székely Kriszta rendező megnyitóbeszédét, amely a 22. Budapest Pride alkalmából hangzott el (mindenkinek szívből ajánlom elolvasásra), de a jóleső érzés nem sokáig tartott. Velkovics flegma, lekezelő, magát tökhülyének tettető (?) felvetéseitől az ember haja lemászik a fejéről, és nem tudja eldönteni, hogy valóban létezik ennyire kretén humanoid, vagy a szóban forgó csupán a kormánypropaganda irányelveit követi szolgai módon. Annak ellenére is, hogy pontosan tudja: amit beszél, az nem bocsánatos ostobaság, de közben reménykedik abban, hogy a világ végezetéig lesz igény/kereslet arra, amit csinál.

Azért, hogy legyünk képben, melyik tévéről, melyik értékrendről, melyik hozzáállásról beszélünk, ezt se felejtsük ki a sorból:

 

Ezek a tesztoszterontól és lábszagtól szimultán bűzlő hímek, magukat vérbeli és profi újságírónak tartó kormánypárti szócsövek konkrétan teli pofával röhögnek egy olyan rendezvény kapcsán, amely a világ civilizáltabb felén egy teljesen elfogadott esemény, amikor idősek, fiatalok, heterók, melegek, fehérek, feketék, családosok és nem családosok együtt felvonulnak, együtt buliznak és együtt örülnek annak, hogy önazonosságuk megkérdőjelezhetetlen, hogy süt a nap, és az élet szép tud lenni, ha az ember azt szeretheti, akit szeretni akar.

Ehhez képest a középkor dohos bűzét árasztó, lepusztult kelet-európai kisállamban a kormány hivatalos politikáját képviselő szalagmunkások kiröhögik a meleg embereket és azt sugallják, hogy a szexuális irányultság pusztán elhatározás és akarat kérdése, és bárki kigyógyulhat ebből a fertőző betegségből, aki elé a megfelelő útmutatást odarakják. Ha valaki 10-15 éve azt mondta volna nekem, hogy 2017-ben, a 21. században Magyarországon még mindig politikai tőkét lehet kovácsolni egy tetszőleges kisebbség zsigeri köpködéséből, biztosan hülyének néztem volna. Ám itt az évek múlásával nem jobb lett a helyzet, itt az évek múlásával a bezárkózás-kirekesztés-intolerancia bűze egyre fojtogatóbbá és penetránsabbá vált.

2017-ben Magyarországon azon vinnyognak utálkozva magukat kultúrembernek nevező, jól fizetett propagandisták, hogy baszki Erdélyben is lesz melegfelvonulás, a kurvaanyjukat. 2017-ben előfordulhat, hogy egy közpénzből fenntartott salaktévében kvázi szenvedélybetegekként és ferde hajlamú, fertőző, elrettentő izékként reflektáljanak a melegekről, akiknek jobb belátásra bírására pártprogramokat kellene kidolgozni.

Én kérek elnézést ezek helyett a megélhetési prédikátorok helyett, akik szerint a homoszexualitás egyszerű választás kérdése (mint hogy valaki fideszes vagy jobbikos), amiről le lehet szokni, mint a fűről, a cigiről, vagy az alkoholról. Igen, Velkovics, egy csomó meleg ember annyira perverz állat, hogy vállalja egy életen keresztül a megaláztatást, bujkálást, szégyenkezést, mert imádja, hogy szexuális irányultsága miatt cseszegetik, szeret vívódni és lavírozgatni a társadalmi normáknak való megfelelés útvesztőiben, attól érzi jól magát, ha leköpik, netán megverik, kirúgják a munkahelyéről, összesúgnak a háta mögött, mert meleg. Bezzeg, ha lenne egy jó kis pártprogram… a kétirányú utca ígérete… eltűnne ez a sok beteg ember, mi?

Ezek a Velkovicsok, Bayerek, Huthok, Máté T. Gyulák és egyéb fixált-frusztrált vad heteroszexuálisok, akiknek a nyomorult életét az tölti meg tartalommal minden egyes nap, hogy mások életében turkálnak, elvitatnak jogokat, megkérdőjelezik a létezésüket, nos ezeknek hatalmas felelősségük van abban, hogy ilyen pincesötétség van ebben az országban. Ezek mennek: az állandóan mások miatt frusztrált, mélykeresztény, mélymagyar, családcentrikus, heteroszexualitásukat, akárcsak magyarságukat valamiféle erényként és kivételes, de mindenképpen magasabbrendűséget jelentő adottságként lobogtató hazafiak, akik attól kapnak frászt, hogy embertársaik azt szeretnek, akit akarnak és ettől boldogok.

Velkovicsnak és az általa agymosottaknak üzenném: senki nem fog tudni receptet, programot írni a melegek visszaheteroszexualizálására. De ha már mindenképpen jót akar(nak) cselekedni, neki kéne fogni egy olyan programon agyalni, ami például az ellopott közpénzt visszajuttatja a helyére. És ami az általános népbutító rombolás helyett gondolkodó, felelős, érdekérvényesítésre alkalmas, toleráns, nyitott, fejlődésre képes, elégedett állampolgárok szocializációjára irányul. Akiket gátlástalan, aljas gazemberek nem tudnak eszközként használni kétfilléres erkölcsi-szellemi pusztításukhoz. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.