Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A divat netovábbja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Einstein óta tudjuk, az emberi hülyeség határtalan. Az elmúlt évtizedekben ez a mondás napról napra egyre jobban megállja a helyét. Hányszor találkoztunk már olyan termékekkel a boltokban, melyekről tudtuk, egy oka van annak, miért is olyan magas az ára. Ez az ok pedig nem más, mint a márka, mely messze nem minden esetben jelent magasabb minőséget, sőt. Most elsősorban nem az egyszerűen csak drága, inkább a luxus-kategóriás márkák piacáról szeretnék néhány szót ejteni, mely piac ugyan viccnek is borzasztó, mégis szárnyal a mai napig.

Mennyi olyan eszköz, ruha, vagy ékszer van, amiről tudjuk hogy ronda, de látva az árat, azonnal elkezdünk töprengeni. Ha ennyire drága, akkor biztosan jó, meg szép is. Biztosan bennem van a hiba, ha ezt nem látom. Robbantott cipő 300 ezer forintért, 1000 forintos IKEA táska 600 ezer forintért, vagy épp műsárral összekent farmer 150 ezerért. A hülyének is megéri. Ez a piac azoknak szól, akiknek semmi sem fontosabb, mint hogy ők különlegesnek érezzék magukat. Nem számít, hogy amit hord, az egy túlárazott papírzacskó, ha 150 ezer forint, akkor mindjárt praktikus és szép.

Lássunk tehát egy válogatást az elmúlt évek legidiótább tárgyaiból.

Gemkapocs 50 000 forintért

Gemkapocs 50 000 forintért

 

120 000 forintos sáros farmer

120 000 forintos sáros farmer

 

275 000 forintos bevásárló szatyor

275 000 forintos bevásárló szatyor

 

400 000 forintos robbantott cipő

400 000 forintos robbantott cipő

600 000 forintos IKEA koppintás

600 000 forintos IKEA koppintás

Ez a kínai szatyor felső felbecsülhetetlen

Ez a kínai szatyor felső felbecsülhetetlen

150 000 forint értékű madárszar mintás cipő

                            150 000 forint értékű madárszar mintás cipő

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!