Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Walnut utolsó útja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Walnut (Dió), a törpeagár 18 év után búcsút intett a földi létnek. A Newquay-beli Porth beach adott helyszínt a kis állat utolsó útjának, melyet gazdája karjaiban élvezett végig. Walnut és gazdája azonban messze nem volt egyedül azon a napon, ismeretlenek százai kísérték őket a híres partszakaszon, felejthetetlenné téve az utolsó közös sétát, mely örök emlék marad azok számára, akik ott voltak.

Amikor a kutyus gazdája közösségi médiában kiposztolta, mit is tervez, álmában sem gondolta volna, hogy több százan fognak csatlakozni hozzá azon a novemberi napon. A páros több esküvőt és eljegyzést élt meg közösen, az igen hosszúnak mondható 18 év alatt. Walnut már nem csak egy házi kedvenc volt, hanem egy társ is, aki minden fontos eseménynél jelen volt. Ez is jól bizonyítja, miféle kapcsolat alakul ki ember és kedvence között.

Ahogy ők sem, úgy mi sem hagyjuk őket egyedül, még az utolsó percekben sem. Szolgáljon ez példaként azok előtt, akik szerint az állatok csak bolhás négylábúak.

cxdodm5wgaawfbt

cxdodm7wgaasdnn

Walnut és gazdája

Walnut és gazdája

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.