November 27,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Amikor ezek a pöcegödrök elkezdik okádni magukból a gyűlöletet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,207,742 forint, még hiányzik 1,792,258 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olvasom a pénzért szopó-nyaló-gombot varró (Hofi Géza) propagandaszarokat – mert hülye vagyok, nyilván – és néha kikívánkozik belőlem az állat. Mint most is. És rohadtul nem az a bajom, hogy valaki máshogyan látja a dolgokat, mint én, hogy más a véleménye, hogy esetleg szereti azt, amit én nem. Hanem az, hogy üvölt róla a központból kiadott utasításra rímfaragás, bár még ez is olyasmi, amit le tudnék nyelni.

Úgy vagyok vele, hogy amikor valakinek semmi eladható értéke nincs – sem fizikai értelemben, sem szellemi értelemben – akkor eladja azt, amire van kereslet. A tövig kinyújtott nyelvét. Ezzel sincs bajom, ameddig lószar van, légy is van. Ízlés dolga.

De valahol kellene, hogy határa legyen ennek. Ha törvényileg nem is, erkölcsileg. Vagy nem tudom, minek nevezik a 888.hu melósai azt a jelenséget, amikor belül érzi az ember, hogy ezt már nem, ezt nem vállalom fel. Nem csupán azért, mert ciki, hanem azért, mert mindent még pénzért sem.

Erről a fosról beszélek konkrétan. A cikket összelapátoló segédmunkás röviden (biztosan a fizetési ranglista alján van még), ám annál sokatmondóbban elmélkedik azon, hogy lényegében a terroristák mind baloldaliak és Európának nem a jobboldali radikalizmustól kellene félnie, hanem a baloldali gondolkodású emberektől.

Ez idáig egetverő baromság, nem is érdemelne egy szót sem, ha nem az lenne a maffia módszere, hogy a közpénzből zsírosra tömött kurváikon keresztül dobálják a koncot az agyatlan híveiknek. De ez a szokásuk és nem adok pár hónapot sem, ezt fogja üvöltözni Kövértől Kósán keresztül Bayer Zsoltig mindenki, aki kizárólag ebben a rendszerben tud érvényesülni, mert egy normális országban, normális társadalmi-politikai közegben legfeljebb kukoricát címerezhetnének, mert ott meg sem kell szólalni, lopni meg nem nagyon van mit.

Tisztázzunk valamit. Nem a 888-ra irkáló megélhetési hírgyártó miatt, hanem önmagunk miatt. A Fidesz és bármi, ami kapcsolódik hozzájuk, nem jobboldali. Egyszerű bűnszervezet, kidolgozott taktikával, berendezkedve az ország kifosztására. A társadalom nem túlságosan értelmes részét fizetésért, elvtelenül manipuláló firkancok nem újságírók és szintén nem jobboldaliak. Ha azok lennének, meg tudnának élni a saját szorgalmukból és tehetségükből, de nem tudnak. Csak állami hirdetésekből, állami megbízásokból, fizetett cikkekből tudnak megélni. Pont. Ezt nem jobboldaliságnak hívják normális országokban, hanem parazitaságnak, magyarul élősködő létformának.

Hogy vannak ilyen figurák, az nem csoda. Mindig voltak és mindig lesznek. Az viszont a társadalom normális felén múlik – mert bármennyire hihetetlen is, vannak ilyenek – hogy meddig mehetnek el ezek a ganajtúrók. Ha azt is csont nélkül benyeljük, hogy a terrorista egyenlő a baloldali gondolkodású emberrel, akkor ez a kurva ország menthetetlen. Ha még azt is eltűrjük, hogy ez is kormányprogrammá váljon, akkor meg is érdemeljük ezeket a tetvedékeket. Akkor tényleg menthetetlenek vagyunk és meg is érdemeljük, hogy szétlopják az orrunk előtt az egész kurva országot, a pofánkba röhögjenek és közben kiépítsék a maguk kis férges diktatúráját.

És nem, nem kell utcaköveket dobálni, még tüntetni sem kell, elég, ha mindenki, akibe szorult egy csöppnyi jó érzés, felemeli a szavát minden egyes alkalommal, amikor ezek a pöcegödrök elkezdik okádni magukból a gyűlöletet. Elég, ha hirtelen kurvasok baloldali lesz, vagy liberális, vagy meleg, zsidó, cigány, demokrata. Mert baromira nincs különbség baloldal és jobboldal között, ami a lényegi dolgokat illeti. Ami emberré teszi az embert. A többi pedig nem igazán fontos.

Ez az ócska kis cikk sem lett volna fontos, ha nem tudnám, hogy a bűnbanda új kommunikációs stratégiájának egy darabkáját láthatjuk. De azt láthatjuk. És ne engedjük, mert ennek soha nem lesz vége.

Innen üzenem Habonyéknak: én például baloldali vagyok (és meleg és zsidó és jobboldali és liberális és cigány, sőt, Soros György is én vagyok) és mint ilyen azt mondom: menjetek ti a picsába!adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!