Segítek a kormánypropagandistáknak, ahol csak tudok

Budapest, 2017. február 2. Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Vlagyimir Putyin orosz elnök kezet fog a tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztató végén a Parlament Vadásztermében 2017. február 2-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Budapest, 2017. február 2. Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Vlagyimir Putyin orosz elnök kezet fog a tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztató végén a Parlament Vadásztermében 2017. február 2-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Megy a kínlódás egy ideje, hogy a halszagú-szerelőbrigád végül is kinek a fejével kampányolt a milliárdos nagyságrendben hejehuja emlékév kapcsán. A történelem nagyasszonya már páros lábbal és több ízben szállt bele a Life magazinból elcsórt fotón szereplő Pruck Pál családjába.

Fotó: Bruzák Noémi / MTI
Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Mert a történészfejedelemné – leánykori nevén Schmidt Mária – Dózsa László szín- és feltámadóművészt azonosította a fotón, ugyanis Dózsának is kettő füle volt ifjú korában (sőt, még most is) és olyan szépen tud mesélni arról, hogy mi is volt azokban a vérzivataros időkben. Igaz, egy kicsit mindig máshogy mesélte, de nem baj az.

Bevallom őszintén, hogy én meg vagyok döbbenve, amiért nem jöttek rá történészék az igazságra. De nem baj, itt vagyok én és segítek a kormánypropagandistáknak, ahol csak tudok.

A valóság az, hogy az ominózus fotón nem Pruck Pál és nem is Dózsa László látható, hanem…Na?putyin-16

Bizony, drága honfitársaim! Maga Vlagyimir Valgyimirovics Putyin, Orbán Viktor kedves barátja, az illiberális demokrácia védőszentje az. Ő már akkor is harcolt miérettünk, ez egyértelmű. Ezt kell terjeszteni a fideszes szekértáborban és a döntő többség el is fogja hinni, erre a nyakamat teszem.

Fel sem fog merülni, hogy esetleg a nagy ember a másik oldalon kavargott, ráadásul akkoriban négy éves volt ő. Csont nélkül beveszik sokan, hogy hát tényleg, ő van azon a fotón. És ez a helyes irány, elvtársak! Ezen a csapáson kell haladni, át kell írni a francba a történelmet és a haza fényre derül! Tuti!

Nem adok két hónapot sem és a Demencia 2000 szövetség lovas szobrot követel majd Putyinnak, a békamenet szimpátiatüntetésre zarándokol Moszkvába, a klimax-kórus saját költésű dalműveket ad elő a nagy szabadságharcos, a magyar nép barátjának tiszteletére.

Akkor meg már azt sem kell titkolni, hogy mibe fog nekünk fájni Paks2, mert boldogan fizetjük és akár azt is nyilvánossá lehet tenni, hogy ki mennyit lop a projektből, mert addigra tudni fogjuk, hogy Putyinnal üzletelni és az idióta magyar adófizetőket meglopni lényegében hazafias kötelesség.

Aztán össze is bútorozhatunk – amúgy is tervbe van véve – és élhetjük végre az orosz jobbágyok gondtalan életét.

Nem várok se lovat, se keresztet a nagyszerű felfedezésemért és a felbecsülhetetlen tanácsaimért. Elég lesz egy halk köszönöm is. Nagyon halk. Távozás közben.adomany-1