Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Úgy is kell. Majd a beteg kinevezi az orvost, aztán befőzi a nagymamát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megy a kínlódás, hogy a pszichológusokat szigorúbb kontroll alá kellene vonni. Amúgy szerintem is, mert a végén még baj lesz. Balog Zoltán univerzális miniszter vergődik ez ügyben és – kormányzati források szerint – Orbán Viktor fog majd dönteni.

Nagyon helyes! A legjobb lesz, ha népünk bölcs vezére dönt, mintegy kegyként kiosztja a lehetőségét annak, hogy ki művelheti a szakmát és ki nem. Tökre úgy, mint az egyházak esetében. Majd Orbán Viktor kegyelméből praktizálhat, aki egyáltalán. Ezt hívják előremenekülésnek.1234

Itt jegyezném meg, hogy ideje lenne a propagandamédia körmére nézni, mert egy csomó pénzünkbe kerülnek és még egy középgagyi kamerára sem hajlandóak beruházni, csak ilyen minősíthetetlen videók vannak.

De itt egy komplett videó – kivételesen egészen jó minőségben – nem hinném, hogy szükség van több magyarázatra.

Ehhez kalkuláljuk hozzá a saját dakota közmondásokon való röhögcsélést, a sajátos (valószínűleg nem kényszerzubbony, hanem golyóálló mellény okozta) testtartást, a nyakkendő, zakó, haj és fülrángatást-matatást, a szépen fejlett paranoiát (nem ad interjút, nem válaszol spontán, kizárólag papírból szónokol, tucatnyi testőr védi, még a háza előtt is civilnek álcázott rendőrök, TEK-esek strázsálnak. Aztán még gondoljunk arra, hogy betegesen ragaszkodik hozzá, hogy mindenben ő hozzon döntést – miközben nincs olyan ember, aki mindenhez ért – és arra, hogy milyen görcsösen védelmezi a környezete, hogy nehogy véletlenül szembetalálkozzon bármilyen ellenvéleménnyel, kritikával.

Mindezeket koronázzuk meg a beteges bosszúvággyal (Simicska Lajos, Iványi Gábor) és a – piramis híján – mániákusan épített stadionokkal, a kisvasút meghosszabbításával, az üveghíddal és egyéb olyan beruházásokkal, amelyek egy gazdag ország esetében még beleférhetnek a normalitásba, Magyarország esetében biztosan nem.

Szóval itt van az ideje, hogy a pszichológusokat felügyelet alá vonja a kormány. Csak jelzem, hogy a pszichiátereket is indokolt lenne karanténba zárni, nehogy aztán a nagy önállóság odáig fajuljon, hogy hivatalos diagnózist állítanak fel.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.