Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tessék minket békén hagyni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Igaz, amit írsz……de nem minden nyugdíjas Bözsy. K.vára unom már a folytonos szapulását a nyugdíjasoknak. Házi feladatnak adom, hogy veled egykorú Bözsyről is írjál. Van elég, mondhatnám, több a soknál. Szeretettel egy nyugdíjas. Nem Bözsy.

Olvasó írta, mert beletapostam a lelkébe. Sértve érzi magát. Jó. Én pedig kurvára unom azokat, akik minden inget magukra rángatnak, aztán halálosan megsértődnek, mert az az ing nem is illik rájuk.

Senki nem szapulja a nyugdíjasokat. Rengeteg nyugdíjas olvasónk van és érdekes módon ők is tisztában vannak azzal, hogy a Fidesz szavazóinak döntő többségét a nyugdíjasok adják. Ez nem előítélet, hanem tény. Ezek az emberek mégsem sértődnek meg, mert rohadtul tudják, hogy nem róluk van szó.

De mindig van egy nyugdíjas, aki kikéri magának. És egy Bözsi, egy Erzsébet, egy Zsóka. Valaki, aki ipszilonnal írja a nevét. Másvalaki, aki azért, mert a cikkben szereplő személy nőnemű. Másvalaki azért, mert ő ugyan pont férfi, de megsértődik a nők nevében, mert az ő anyukája is nő és a felesége is.

Ha a nők kiszolgáltatott helyzetéről írunk, akkor hülye feministák vagyunk, mert lesz valaki, aki sértetten közli, hogy ő nem veri az asszonyt és menjünk mi a picsába. Ha a gyermekbántalmazásról, akkor elő fog kerülni az a mintaszülő, aki soha nem ütötte meg a gyerekét, ellenben vérig sértődik minden szülő nevében.

A kedvencem az volt, amikor Edgar valamelyik meséjében (talán jó szó, bár néhányan biztosan megsértődnek majd a mese nevében is) Bélának nevezte az egyik szereplőt. És írt A valódi Béla. Feldúltan, mert menjen Edgar a kurva anyjába, hogy jön ahhoz, hogy használja ezt a nevet.

Ha az egészségügyben tapasztalható állapotokról írunk, akkor minimum két orvos és három ápolónő kikéri magának. Meg még néhány jelenlegi, vagy volt beteg, mert vele az nem történt meg. Akivel meg igen, az kit érdekel.

Jó. Ezentúl így fog kinézni egy cikk: Egy névtelen illető csinált valamit. Vége.

Címe nem lesz a cikknek, mert amennyiben nem elég figyelemfelhívó, élő ember nem fogja megnyitni, ha figyelemfelkeltő, akkor hatásvadász és szerepel legalább egy olyan szó benne, amit a kedves olvasó soha nem használna, ezért aztán nem is ajánlja a barátainak, bár amúgy a cikk érdekes és fontos, de neki van miheztartása.

Szólni sem fog semmiről a cikk, mert akkor megsértődik öt nyugdíjas, nyolc nő, hat férfi, nyolc feketerigó, két felelős ebtartó és egy tescópénztáros.

Vagy így fog kinézni egy cikk: Egy névtelen illető csinált valamit. Természetesen nem minden illető névtelen, ezért elnézést kérünk azoktól az illetőktől, akiknek van nevük. Persze, akinek van neve és illető, az nem feltétlenül csinált valamit, ezért elnézést kérünk azoktól, akik nem csináltak semmit. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy a névvel rendelkező illetők semmittevők, ezért…

És még így is lesz, aki kikéri magának az életkora, a neve, a neme, a valakisége, a senkisége, a magassága, vagy az űrtartalma okán. És persze többen megsértődnek a külhoni magyarok, a külföldre vándorolt magyarok, a Magyarországon maradt magyarok és a sajtkészítők nevében.

Tessék minket békén hagyni. Aki nem érti, amit írunk, az olvasson mást. Aki pedig nem érti, hogy miért teregetjük ki a szennyest és magára rángat minden inget, az legyen az ő baja.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.