Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Társkereső: Nem vagyok egy Andy Vajna, de te se legyél egy Schmidt Mária

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az alábbi, meglehetősen rendhagyó – műfajilag tulajdonképpen a társkereső hirdetések kategóriájába sorolható – írást azért vagyunk kénytelenek leközölni, mert végtelenül meghatódtunk tőle (beleértve az itt látható, budapesti játszóteret ábrázoló fotót is) és felbugyogott bennünk a segítő szándék. Ezt a levélkét és a mellékelt fotót ugyanis egy édesdrága olvasónk küldte el nekünk, aki szintén segíteni szeretne. Segítsünk együtt, nézzük, miről van szó:

Szia! Én egy 50 éves nagypapa vagyok. Erre a játszótérre járok hetente 1-2 alkalommal az unokámmal.

tarskereso
Keresem 40-55 év közötti nőies nagyi (jövőbeli nagyi) ismeretségét.

Magamról: 190 cm magas nagymackó vagyok. Olyan, mint a Németh (rezsibiztos) Szilárd és a George Clooney szerelemgyereke. Szilárdtól az alkatomat, George-tól a sármomat örököltem.

Én sajnos butább vagyok, mint a Mark Zuckerberg, ezért Mészáros Lőrincnek a nyomába sem érek, de azért Kósa Lajosnál értelmesebbeket mondok. Tehát ebből következik, hogy egzisztenciálisan nem vagyok egy Andy Vajna, de te se legyél egy Schmidt Mária, vagy Rogán Cecília, ergo helikopterezni nem fogunk, de ettől még repülhetünk a boldogságtól.

Jelzem, minden híresztelés ellenére Soros György nem támogat, így aztán az ő hibája, hogy mi már nem fogjuk teleszülni a világot, de ettől még lehet a miénk a világ.

Végzettségem közgazdász, de még az a hagyományos, retro fajta, és bevallom a Matolcsy György féle unortodox közgazdaságtanból egy kukkot sem értek, csak azt, hogy elvesztette közpénz jellegét, tehát lenyúlta.

Ateista vagyok, zsidó gyökerekkel, de úgy érzem, szociálisan érzékenyebb, mint Balog Zoltán lelkész úr.

A tiszteletet elsősorban megadom másoknak és örülök ha engem is tisztelnek, de semmiképpen sem követelem toporzékolva sem magamnak, sem a magyaroknak, mint Szijjártó Péter.

3 felnőtt gyerekem van, és ők is a saját lábukon állnak, akár csak Orbán Rahelék, de azzal a különbséggel, hogy az enyémek a földön, Rahelék meg az én-mi lábunkon taposnak.

Politikailag szeretnék a kétfarkúak közé tartozni, de mivel csak egy van, így nem tudom, felvennének-e.

Hangulatember vagyok, ami a szívemen, az a számon, és néha elkap az indulat, olyankor veszekszem is, de annak ellenére, hogy szeretem az állatokat, vak komondorom nincs és soha nem is lesz, ezt megígérhetem!

Azt hiszem, hogy Orbán Viktorral ellentétben, én most kimondottan nőügyekkel foglalkozom és ez fontos számomra.

Színes egyéniségnek tartom magam, sokoldalú is vagyok, a humorom meg olyan amilyen!

Tehát ha felkeltettem az érdeklődésedet, légy szíves írj a [email protected] email-címre!

PS: A biztonság kedvéért közlöm, hogy az email-cím nem szexuális fétist akar jelölni, tehát kikötözést, korbácsot kedvelő hölgyek jelentkezését nem várom! Köszönöm.

level

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.