Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szüljön mindenki bátran, aki fontos a keresztény kormány speciális szempontjai szerint. Más ne fáradjon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben szinte minden kormánytag üvölt a tolófájásoktól, annyira gyereket akarnak szülni, azt elfelejtik közölni a társadalommal, hogy a szaporodásra való felszólítás nem mindenkire vonatkozik. Csak azokra érvényes, akik kedvesek a nagyon keresztény (a demokratát és a fiatalt felejtsük el örökre) kormány szívének.

Akik ebbe a csoportba tartoznak, azoknak jár a Csok, jár az adókedvezmény (mert van annyi jövedelmük, amiből igénybe tudják venni), a legfrissebb bejelentés szerint az állam (tehát mi, mindannyian) elengedi, illetve átvállalja a diákhitel egy részét, vagy egészét. Aki a szerencsés csoportba tartozik, az keresztény iskolába adhatja majd be a gyerekét és háromszor annyi pénzt ad az állam (tehát mi, mindannyian) a gyermek oktatására, mint az állami iskolában tanuló gyermek után járó támogatás.

Azt is elfelejtik közhírré tenni, hogy a kevésbé tehetős kismamák mivel szembesülnek akkor, amikor szülés előtt állnak. Az alábbi idézet egy zárt csoportból való. Egy önkéntes családsegítő (aki nem a múlt héten kezdte a karitatív munkát) tette közzé:

„Felháborító élményem volt tegnap.Egy mindenórás kismama nagyon fél, hogy amennyiben nem lesz meg a védőnő szerint valami a két oldalas listából, akkor nem adja ki a kórházból a gyereket.Megnéztem a listát, és elképedtem. Vittem pár dolgot neki, A ház nagy, szép, víz, villany bent van, a védőnő ellenőrizte a melegvizet, ennek ellenére mindenféle kívánalma volt, hogy a vizet a konyhába is vezessék be, meg ezt és amazt csináljanak. A lista : Kiságy, ágybetét (kókuszmatrac), 2 lepedő, 1 gumis lepedő,2 db ágynemű garnitúra, 2 db takaró, 1 fürdőkád, babkocsi, autósülés( !!!!!) ,babahordozó, 5-6 kombi dresz, 3-4 rugdalózó, 2 kiskabát, 2-3 napozó,2 kis sapka, 2 hálózsák,2 babazokni,tetra, és frottír fürdő lepedő, 1 csomag textíl pelenka, 2 cumisüveg, 2-2 etetőcumi,1 üvegcumi mosókefe, lázmérő,4-5 szakállka, mellszívó,2 db szoptatós melltartó,bimbóvédő, hálóing, Wc papír, kismama ruha, homeopátiás szerek ( ez nem kötelező) ,víz-szobahőmérő,orrszívó,biztonsági fültisztító, baba hajkefe, A szülőszobába magunkkal vinni: meleg vékony pléd, ami szennyeződhet, (amire a baba születik ? ) babasapka (érdekes a szülészeti műszereket nem kell bevinni ) emellett a kórház semmit sem ad a gyerekre, tehát kell 4.5 rugdalózó, pelenka, popsitörlő, popsi krém, body, pléd (másik) , és az anyának hálóing, papucs, tisztálkodási szerek, szénsavmentes víz, kispaparuha (előre megvenni) Na most ezekből pár dolog megvan, nagyon drágán szerezte be, és retteg hogy a gyereket nem fogják kiengedni.”

Magyarul: létminimum alatt, vagy annak környékén élők (azt már nem is akarom feltételezni, hogy például romák) ne kapkodjanak a szüléssel, mert csak nehézségekkel fognak szembesülni.

Azt is jó tudni, hogy sérült gyermeket sem célszerű a világra hozni – jó, ez így hülyeség, mindenki egészséges gyermeket szeretne, de sajnos nem mindenkinek adatik meg -, mert nem hogy segítségre nem számíthat, de a kormány ott fog belerúgni, ahol tud.

Tehát szüljön mindenki bátran, aki fontos a keresztény kormány speciális szempontjai szerint. Aki nem tartozik ebbe a csoportba, az nyugodtan fel is kötheti magát, mert az ő értéke a nullát sem éri el a családbarát, humánus és még nem tudom, milyen, de legfőképpen keresztényi kormányzati értékrend szerint.

Ma köt megállapodást a kormány nevében Kövér László és a Lungo Drom nevében Farkas Flórián. A két szervezet együttműködik az országgyűlési és önkormányzati választásokon. Tehát ebben az esetben kellenek a romák, legalábbis a szavazatuk feltétlenül. Farkas Flórián pedig a bíróság helyett a Parlamentbe megy, kezet fog Kövér Lászlóval és aláírják az alkut. Az eseményen részt vesz és beszédet mond Balog Zoltán.

Én pedig szívből gratulálok mindannyiuknak. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.