Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mire volt jó ez a nyílt levél ?%%44 – azon kívül, hogy én jót röhögtem és remélhetőleg az olvasók is ezt fogják tenni!!$$$

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A KDNP egyszerűen nem tud hibázni. Akkora közleményt adtak ki, hogy a kutyákat azóta sem tudom megnyugtatni (felolvastam nekik ugyanis). Ezt kevés bemásolni, monitorfotó kell, mert máshogyan úgysem hinné el senki, hogy ezeket az embereket mi fizetjük, mégpedig és főleg indokolatlanul bőkezűen.kdnp

Hát nem remek? De. Maga a történet nem annyira kirívó a jelenlegi közállapotokat tekintve, de ez az édes kis levélke többet elmond a magyar politikáról és a kormánypártokról, mint bármi más.

Bevallom, utána kellett néznem, hogy ki ez a Vejkey Imre, mert eddig még nem sikerült beírnia magát a memóriámba, de még csak a tudatomba sem. Látatlanban arra tippeltem, hogy Farkas Flóriánnal járhatott egy osztályba. De nem. Van neki diplomája az ELTE-ről, tanult a Közgázon és a Pázmányon. 53 éves. Ebből világosan látszik, hogy nem most kezdődtek a rohadtul nagy bajok a közoktatással és a felsőoktatással, hanem már jóval korábban.

Miután Lattmann Tamásnak valószínűleg nem munkaköri kötelessége minden hülyeséget elolvasni, nekem meg igen, én bizony kedvet kaptam a válaszadáshoz. Hogy ne legyen mellbevágóan intelligens a válasz, Vejkey úr stílusában pötyögöm befele.

Tisztelt Vejkey Úr!

Tanult emberként illene annyit tudni, hogy kevés gondolatolvasó van ebben az országban. Sem nyílt levelet, sem sajtóközleményt, a kettő ötvözetét pedig plánehogy nem toljuk bele a közösbe minden bevezető nélkül, mert élő ember nem tudja, miről tetszik szíves beszélni !!%4

Az már az én agybajom ?44/%, hogy utánanéztem, mi a bánatról van szó.

Semjén Zsolt aláírásával, április 3-i dátummal beterjesztették az Országgyűlésnek, hogy a Lex CEU-t sürgősséggel kellene tárgyalni. Semjén Zsolt ebben az időpontban Iránban kavart, tehát nem írhatta alá az április 3-án datált beterjesztést. Ebből az következik, hogy vagy az aláírás hamis, vagy a beterjesztés keltezése nem valós.

Ezért közokirat-hamisítás gyanúja miatt feljelentést tett Tényi István. Nem Lattmann Tamás, hanem a nemrégiben még fideszes, mára a pártból kizárt Tényi. A kerületi ügyészség a feljelentést azzal a lendülettel átpasszolta a Központi Nyomozó Főügyészséghez. Ők pedig úgy ítélték meg, hogy Semjén nyugodtan aláírhatott egy több nappal előre dátumozott közokiratot, azzal semmi baj nincs, neki simán lehet.

Mi köze van a népszavazási kezdeményezésnek Semjén Zsolt előre dátumozott aláírásához?=%%%44???

Nem Lattmann Tamás feljelentését dobta vissza a Központi Nyomozó Főügyészség, hanem Tényi István, volt fideszes feljelentését !!!!!444

Botka Lászlónak ?%% mi a franc köze van ehhez az egészhez???%%%

Miért gondolja Vejkey úr ???, hogy a 93 éve halott Lenin a 41 éves Lattmann Tamás embere??444?!

Mire volt jó ez a nyílt levél ?%%44 – azon kívül, hogy én jót röhögtem és remélhetőleg az olvasók is ezt fogják tenni!!$$$

A diplomához nem szokott kelleni valamilyen alapvető nyelvtan tudás???%% Nem irgalmatlan gáz ez egy politikai párt, azon belül kormánypárt (ha ellenzéki párt lenne, akkor is) egyik vezető politikusa részéről? Mert szerintem de.

Végül – bár szavazó polgárként végtelenül sértőnek találom, hogy ilyen bugyuta, értelmetlen, csúsztatásokkal és uszítással ékes, de legalább kínos hibáktól hemzsegő levelet írogat egy vezető politikus – olvasó emberként gyanakodni kezdtem. Éppen ilyen értelmezhetetlen, ötletszerűen elhelyezett írásjelekkel ellátott kommenteket szoktak írogatni a fideszes trollok.

Arra már gondolni sem merek, hogy annyira pocsék a helyzet, hogy a vezető politikusok sajátkezűleg kénytelenek trollkodni. Vagy ???444!!!%%%

Jajó.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.