Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Én is szarok rá, milyen olvasottságom van, drága Kátalin

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre megvan minden bajok okozója. Nem Soros, nem Gyurcsány, nem a migránsok és legfőképpen plánehogy nem az elbaszott politika, a lerabolt ország, a szétvert szociális rendszer, a telibecseszett oktatás, a külföldre menekült tömegek, a leszakadó vidék, a néhány strómannak leosztott állami tender, a gondosan csatornázott és szétlopott uniós források.

Nem, bazd meg! Ebben az országban semmi baj nincs azzal, hogy képtelenség megélni a fizetésből, hogy Farkas Flóriánok szabadon grasszálhatnak és Orbán Viktorok védik őket két kitárt karral. Itt nem az a baj, hogy milliárdokat költ arra a kormány, hogy gyűlöletet szítson, miközben ovisok fejére szakad a plafon, nagykabátban ülnek az iskolában, mert nincs fűtés. Itt nem az a baj, hogy az iskolapadból fordulnak ki hétfő reggel a gyerekek, mert péntek óta alig ettek, mert otthon nincs mit enni.

Ebben az országban az sem baj, hogy az Unió pénzéből van ugyan dísztér majdnem minden faluban, de orvos, normális bolt, de sok helyen még vezetékes víz és rendes út sincsen.

Nem az a baj, hogy miközben az ország egy részén akkora a munkaerőhiány, hogy műszakot kell csökkenteni, hogy vendéglátóegységeket kell bezárni, vagy kinyitni sem tudnak, mert nincs, aki ott dolgozzon, addig az ország szerencsétlenebb másik felén nem egy faluban 80-90 százalékos a munkanélküliség, mert a nyomor bezárja magába ezeket az embereket, önmaguktól szabadulni már nem tudnak, segítség pedig nincs, mert kell a pénz Farkas Flórián autójára sofőrrel, kell Vajna kaszinóira, kell a pártpropagandára, hogy az egyszerűek megint ezt a rablóbandát válasszák meg. Lehetőleg száz évre. Mert biztosan van még, ami nem került a Tiborcz gyerek és kedves felesége nevére, amit nem Mészáros Lőrinc, vagy valamelyik gyereke birtokol.

Nem az a baj, hogy kicsi gyerekek és idős emberek éheznek, nem az, hogy a kórházak egy része halálgyár lesz lassan, nem az, hogy az a szülő, aki fillérekért dolgozik és a napi betevő gondot okoz, nem fogja tudni elvinni a beteg gyerekét hat faluval arrébb, mert ott van a legközelebbi orvos és ötven kilométerre a kórház, ahol ki tudnák vizsgálni a gyereket – valamikor, hónapok múlva -, miközben Nárcisz kutya luxusban él.

Nem, ez mind nem baj, ezért nem ordít a drágakedves honfitárs. Ez fasza, rendben van, ilyen az élet, szegények mindig voltak és gazdagok is mindig voltak és ez az élet rendje. Ő amúgy is megtesz mindent, mert jótékonykodik, mint a kurvaélet, szóban legalábbis biztosan, pörög-forog a fészbukon a megszámolhatatlanul sok segítő csoportok között, mint a segítség megtestesült angyala. Írásban.
sw

katalin

Én is szarok rá, milyen olvasottságom van. A rohadtul nagy baj az, hogy ilyen hivatásos megsőrtődők vannak köztük, akik azt sem értik, mit olvasnak. És nem azért baj, mert odafosik a cikk alá. Tegye, szíve joga. Azért kurvára nagy a baj, mert sok ilyen Kátalin van, akinek fingja nincs, mit olvas, felháborodik mások helyett, de nem azon háborodik, amin kellene. Nem az a baja, hogy kirabolja, szétveri a kormány a közoktatást, hogy az egyházi iskolák számszerűleg három és félszer annyi pénzt kapnak egy tanuló után, mint az állami iskolába járók. És nem az egyháztól kapják ezt a sokkal több pénzt, hanem a költségvetésből, a mindenki pénzéből. És nem az ő sok pénzük a baj, hanem a nem egyházi iskolába járók rohadtul kevés pénze.

És az a kibaszottul nagy baj, hogy ezek az állami iskolák pont olyan funkcionális analfabétákat fognak kinevelni, akik egy cikk címéig jutnak el és azt sem értik meg, de akik a címig sem jutnának, ha az nem elég provokatív. Aztán ezek az aluliskolázott, fogalmatlan emberek felcsapott farokkal rohannak szavazni valami agyafúrt rablóbandára, tök mindegy, éppen mi a hivatalos neve, mert el fogják hinni az egy mondatos sikerpropagandát, a primitív uszítást és fel nem fogják, hogy saját kezükkel basszák szét az országot, hogy maguk üldözik el innen a fiatalokat.

Az ország lezüllik a mocsár fenekére és még annál is lejjebb, mert a közoktatást tudatosan lepusztítja a kormány és nem marad annyi gondolkodni képes, értelmes ember, hogy meg tudja ezt gátolni.

Ugyanis a Kátalinok nem születnek hülyének, de a tudatlanság, a nem megfelelő oktatás ide vezet és a kormány egészen pontosan ezt akarja elérni. Miközben rohadtul mindegy, hogy én mennyire vagyok nagy megmondó, vagy mennyire vagyok jelentéktelen senki, mert nem erről szól ez az egész. Az a gyerek, aki nem jut megfelelő oktatáshoz, a büdös életben nem fog kivergődni a nyomorból. Jobbágy lesz, kiszolgáltatott, örökös nincstelenségre ítélt zsellér lesz. És a gyereke is az lesz és ha csak néha kerül normális étel az asztalra, ha a tanítási szünetben, ha hétvégén nincs mit enni, akkor amint ételhez jut, nem csipegetni, nem táplálkozni, nem falatozni fog, hanem zabálni.

Kurvára jó lenne ezt felfogni, ameddig nem késő. De ahhoz persze a fotón és a címen kívül el kellene olvasni azt a rohadt cikket és meg is kellene érteni és tenni kellene ellene. Fel kellene tápászkodni a nyomorult, nagyitól örökölt műplüss fotel kényelméből és kimenni az utcára és ordítani, mint a sakál, nem harminckét embernek, hanem háromszázhúszezer embernek és nem négytől hatig, hanem addig, ameddig nincs változás.

Itt a kurva cikk, hátha Kátalin és a többi Kátalin nekifut és el is olvassa, esetleg meg is érti, hogy mi itt a baj:

Balog miniszter majd karácsonykor megint meghív néhány nyomorultat valami luxusétterembe, hogy zabáljanak egy kis lazacot

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.