Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Tényleg nem akarjátok bevenni a pártba az asszonyt? Fizetem a tagdíját, csak tartsátok meg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága Viktor!

Hálás szívvel köszönöm, hogy te vagy a miniszterelnök és hogy olyan emberekkel veszed körül magad, amilyenekkel. Tudom, most nem érsz rá, mert Kínában vagy a diktátorok éves nagygyűlésén, meg amúgy sem olvasol, főleg interneten nem, de azért én még lehetek nagyon lelkes. Meg főleg jókedvű.

Soha, senki nem tett annyit az ország általános jókedvéért, mint te és humorista társaid, azt merem állítani. Ez a Kósa Lajos konkrétan egy főnyeremény. Vigyázz rá, mint a hímes tojásra, mert ilyen tehetséges ember nem sok van. Főleg egy fizetésért. Stan és Pan is ketten volt, dupla költség.

Még mindig törölgetem a könnyeimet, akkorát röhögtem ezen a kis humorzsákon. Tudod, amikor most azt mondta, hogy ne csak Bicskét hosszabbítsátok meg Lovasberényig (bár lehet, hogy Lovasberényt Bicskéig, ezt most nem tudom, nem vagyok egy geológus…vagy urológus), hanem a nemzeti konzultációt is. Azt nem Lovasberényig (vagy Bicskéig), hanem május végéig. Mert igény van rá.

Esküszöm, az anyósom térdét csapdostam széles jókedvemben. A mama már jobban van egyébként, köszönöm kérdésedet. Nem kellett begipszelni a combját, csak egy kicsit megrepedt neki. De nem is baj, mert amúgy sincs biztosítása az öreglánynak, mert nyugdíja sincs. Francnak kellett neki nyolc gyereket szülni, hát nem? Főleg a nyolcadikat minek? Hogy aztán elvegyem feleségül és engem szomorítson?

Pedig jól nézett ki az asszony 25 évvel ezelőtt. Fiatal volt, vonzó, értelmes. Most meg egész nap csak tömi magát, zsémbes, elhanyagolt, két értelmes mondatot nem hallottam tőle az elmúlt hét évben, ráadásul a nyakamra hozta a pereputtyát, tarthatom el azokat is. Tök olyan, mint a Fidesz. Tényleg nem akarjátok bevenni az asszonyt? Fizetem a tagdíját, csak tartsátok meg. Pont passzolna közétek. Nekem meg nyugtom lenne végre.

Na de Lajos, arról akartam írni. Te, Viktor! A kormány nem áll szóba a Fidesszel, vagy mi van? Mert hát ugye azt hittem eddig, hogy az egy és ugyanaz. Vagyis hogy te vagy a Fidesz, a Fidesz meg a kormány. Lehet, hogy már önmagaddal se beszélsz? Mert ha így van, menjél el orvoshoz. Már nagyon jó gyógyszerek vannak az ilyesmire, komolyan! Ezt onnan tudom, hogy a szomszéd tavaly megkettyent egy kicsit. De annyira, hogy tök egyedül volt otthon és egyszer csak azt hallottuk, hogy ordít, mint a vízikretén. Először nem is törődtünk vele, de a harmadik napon már csak rátörtük a kertkaput, mert aludni se lehetett, még éjjel is mondta a magáét.

Na, ott állt a konyha közepén a szomszéd egy gatyában, és nem hogy ordított saját magával (mert összevesztek), hanem össze is verekedett egyedül. Nem is evett napokig, mert az okozta a bajt, hogy a felesége, mielőtt elutazott meglátogatni a rokonokat, telirakta a hűtőt, hogy ez a szerencsétlen éhen ne vesszen addig. Ez még mondjuk nem lett volna baj, hanem a Tivadar (ez a neve a szomszédnak) nem tudta eldönteni, hogy a pacalpörköltet egye meg előbb, vagy a lucskoskáposztát. Ezen összeveszett magával és nem evett semmit, csak óbégatott.

Ezt azért mondtam el, mert aztán kihívtuk a mentőket, bevitték a Tivadart és egy hónap nem sok, már itthon is volt. Minden nap be kell vennie a gyógyszereit szépen és semmi baj nincs. Szóval van rá gyógyszer, csak időben el kell menni az orvoshoz, ne várjad meg te is, ameddig a szomszédok rád törik a kertkaput.

De addig is, arra szeretnélek kérni Viktor, hogy szóljál már a kormánynak (még mielőtt beveszed a gyógyszert), hogy az szóljon a Fidesznek, a Fidesz meg mondja meg a Kósának, hogy aki akarta, már visszaküldte azt a hülyeséget. Aki meg nem akarta, az már nem is fogja, mert kemény papírra nyomtattátok ugyan, de ha elég kitartóan dörgölte az ember, megpuhult annyira, hogy használni lehessen a kerti budin.

Üdvözlöm a Lajost, meg téged is, Viktor! Majd még írok, addig is keress egy jó dokit, az soha nem árt.

Pápuszi.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!