Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mikor jön az, hogy a nem fideszes magyarok létezését is tagadni fogják?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rengeteg mondanivalóm lenne a Bayer Zsolt minősíthetetlen, civilek elleni kirohanása körül kialakult oda-vissza reakciók tekintetében, de nem gondolom, hogy megengedhetjük magunknak azt a luxust, hogy ezzel a negatív, sötét energiák felszabadításával megbízott közönséges szélhámossal foglakozzunk, miközben az állítólag demokratikusan megválasztott kormány tagjai a maguk sunyi és valamivel kevésbé harsány módján köpködik emberek százezreit.

Ezek közül a második vonalban tolongó végrehajtók közül is kimagasló teljesítményt nyújtott tegnap (miközben Áder János a szemfényvesztés okán a magyar közbeszéd sanyarú állapota felett könnyezett és próbálta előkészíteni magának a Fidesz mögül való kifarolás nagyszerű pillanatát) bizonyos Soltész Miklós nevű egyén, aki főállásban egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára a Balog-féle legkártékonyabb minisztériumnak, aki egy nap késéssel úgy érezte, hogy feltétlenül mondanivalója van anyák napja alkalmából. Ezért fel is szólalt a parlamentben. Már ha felszólalásnak lehet nevezni a papírból makogva felolvasott, borzasztó tartalommal bíró, előre leírt szöveget.

A KDNP névre hallgató virtuális, mérhetetlen piócapárt színeiben nyomuló Soltész – akiről kicsit ritkábban hallunk, mint Mészáros Lőrincről, de nem kételkedünk abban, hogy értékes munkát végez – az anyák napját használta fel arra, hogy hitet tegyen minden idők leghomofóbabb kormánya mellett, és világossá tegye, ők tényleg azok, aminek látszanak. És egyáltalán nem is akarnak másnak látszani.

Azon túlmenően, hogy a CEU fikázását nem állt módjában kihagyni az agymenéséből, azt találta mondani, hogy sajnos vannak olyan szervezetek, amelyek máshogy képzelik el a nők szerepét, mint a kormány. Pedig – meg lehet nyugodtan kapaszkodni – „az abortuszpártiak is abortusztúlélők”, valamint a genderelmélet terjesztői is férfi és nő kapcsolatából születtek.

De mert ez még nem volt elég, a szexuális kisebbségek kormányzati csesztetésének és gyakorlatilag semmibe vételének szellemében, egyszersmind bizonyítva, hogy a tahóság, bunkóság, tanulatlanság kötelező munkaköri leírás az államtitkári pozíció betöltéséhez is (nem csupán a Lölö-féle strómansághoz), Soltész ezt engedte ki fogai kerítésén ünnepinek csúfolt beszédében:

„LMBTQ, folytathatnánk XYZ, ki tudja, milyen rövidítések és szavak mögött mi van, az nem is érdekes, agyament őrültség”.

Amikor arról beszélünk, hogy miért olyan élhetetlenül szar ország az, ahol a Fidesz-KDNP nevű bűnszervezet teljhatalommal uralkodik, akkor azt hiszem a Mészárosok százmilliárdjai, vagy az Orbán család gyorsan szerzett, gondosan titkolt vagyonelemei sehol nincsenek a fentihez hasonló szellemi-lelki kútmérgezéshez képest.

Az, hogy egy álkeresztény mázba burkolt államtitkár a parlamentben gyakorlatilag arról beszél, hogy egy többszázezres kisebbség Magyarországon nem létezik, mert neki, a büdösbunkónak fingja nincs arról, hogy az LMBTQ rövidítés a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszexuális emberek közösségét takarja, és bármit is takarhatna, szerinte a puszta létezésük is agyament őrültség, ott nem az a legnagyobb baj, hogy az istenadta nép tapsikolva asszisztál saját kifosztásához.

Ahol egy kormánypárti politikus teljesen nyíltan és célzottan uszít – általa (el) nem ismert – társadalmi csoportok ellen, és ez valójában se nem meglepő, se nem szokatlan, hanem a legtermészetesebb magától értetődőség, ott a társadalom egészét megvetik és kiröhögik.

Mert bár Soltész Miklós arcpirítóan beszűkült tudata ezt nem képes átfogni, ezeket a meleg, leszbikus, stb. embereket egytől egyik anya szülte (ha már anyák napja alkalmából érezte úgy, hogy el kell böffentenie magát), és ezzel a ízlésesen, stílusosan ocsmány kinyilatkoztatással valójában ezeket az anyákat is sikerült vérig sértenie. Nesze neked, anyák napja, homofób fröcsögéssel nyakon öntve!

Akkor jól értem, hogy Soltész szerint kábé mindenki abortusztúlélő? Vagy csak azok az abortusztúlélők, akiknek nemi identitása, vagy szexuális irányultsága nem illeszkedik a kormány által elismertek közé? Mindenki szomorú véletlenek nyomán látta meg a napvilágot, vagy csak azok, akiknek köpködését – a korrupció  mellett – legfőbb politikájává emelte a dohos középkorban ragadt álszent, nemzeti maffia?

Az, hogy egy államtitkár büszkén ecseteli egy ünnepi beszédben a tudatlanságát, korlátoltságát, önmagában is hihetetlen, viszont ami mögötte van, az külön borzasztó: oda jutottunk, hogy egy maréknyi, senki által soha meg nem választott, KDNP-s erkölcsi selejt nyilvánít agyament őrülteknek embereket (igen, ez a jelentése az ünnepi soltészizmusnak). Annak a kormánynak az államtitkáráról beszélünk, amelyik politikai ellenfelét nem mellesleg egy transzvesztita közszereplő hadovái alapján próbálta meg melegként megbélyegezni. Mert melegnek lenni bűn, szégyen, agyament őrültség.

És ez nem minden: ez az a kormány, amelyik a nők szerepéről alkotott felfogását kizárólagosként hirdeti, amely válogatott hímsoviniszta tagjainak hangján keresztül igyekszik a nők helyét kijelölni a társadalomban, és amely ugyanakkor –  a tudathasadás szellemében – nőügyekkel nem foglalkozik. Ez az a kormány, amelyik szemet huny a vak komondorok mögé bújó agresszió, a lúggal locsolkodás és a nőket ráncigáló, inzultáló narancsszínű impertinencia fölött. Mert a női princípium meghatározásába ezek mind beleférnek. Az unokaszülés nagyszerűsége mellett.

Mikor jön az, hogy a nem Fideszre szavazó magyarok létezését fogják tagadni, mert ők sajnos máshogy képzelik a rendet, mint az ámokfutó kormány? Nyugodtan be lehet helyettesíteni. Most az LMBTQ közösséget mocskolják, mert a tudatlanságban gyökerező homofóbia szerintük büszkeségre okot adó, férfias-keresztény-nemzeti küldetés.

Nem tudom, hol van ennek a vége, és van-e neki egyáltalán vége. Ahogy így elnézem ezt a morális-szellemi pöcegödörben vegetáló kormányt, nem lesz vége. Csak az a kérdés, hogy még hány újabb és újabb csoportot alázhatnak meg a nyíltan és büszkén vállalt büdöstalpú suttyóságuk jegyében, ameddig mindenki más rájön, hogy attól, hogy ő nem meleg, nem pedagógus, nem egészségügyi dolgozó, nem civil aktivista, ugyanúgy semmibe vett abortusztúlélő, mint mindenki más. Aki csak arra kell, hogy a legsötétebb, legembertelenebb ösztöneit kihasználó kormányt hatalomban tartsa.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.