Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendégcikk: Pöffeszkednek a kokárdánkkal mi meg nyalunk, mint a Bróker Marcsi a belizi fagyit

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Mikes Mirtill: Ismét e-mail a Bácsikámnak Rodostóba                             

Tárgy: Bevégeztetett

Bütyökfalva, 27.03.2017.

Mosolygós szívvel írtam kendnek – mint hittel élő kedves rokonomnak -, hogy uccu neki, szedelőzködjék kend, mert hogy kivirágzott a kendék jámborsága. Infrastrukturális lehetőséget kínál a kis magyar határok közé szorult haza. Pont idejében. Merthogy – nota bene – ma van a főnöke, a Nagyságos Fejedelem szülinapja. A válaszától kiakadtam. Értetlenül állok, mint a Tiborczék gyereke a körbálán. Csakhogy. A mocskos szájú tata szerint; amíg ez a csicska donor a dugvillájával rácsatlakozott az Orbán lány dugalján keresztül az unió bankjára, megvilágosodott. Azóta a közvilágítástól a jacht kikötőn keresztül a kastélyprojekten át a Paks kettőig minden extraprofitot meglát és a saját lábán hazavisz. Az én egyetlen ötletem meg már kendnél elvérzik. Pedig. Én úgy, de úgy kifundáltam miként fogom sínre tenni a kend karrierjét, ahogy egy született székely se különben. (Mielőtt az elfajzásom miatt ismét megróna kend, írom sebesen, hogy dédnagyapám férfias szükségében – gender-stúdiumok nélkül – szűrte össze a levet a szász dédnagyanyámmal és az utánuk maradt 13 gyerekből én arra következtetek, hogy nem etnikai alapon villogtak, én meg nem vagyok felelős se a szaporulatért, se a fajtatisztaságáért. Különben is annyi már itt a jó pénzért a határon túlról bevásárolt import magyar, hogy csak az Etel nevű anya természetes úton világra jövő gyereke dicsekedhet az Etel-közi származásával a tata szerint.)  

Tehát. Kend vitathatatlanul hittel élő ember. Ezért írtam lelkesen kendnek, hogy 100 szobás szállodát épít a katolikus egyház Pannonhalmán, (ahogy dukál természetesen állami pénzből, kegyurunk keresztényi jóindulatából kifolyólag), és végre több akut problémánk is feloldódik.

Sorolom; a nagyságos Rákóczi fejedelem gyógykezelésének helyszíne –már amikor rátör a köszvény –  véglegesen megoldódik, szegény fejedelmünk a rodostói paphiány miatt nem kényszerül arra, hogy sk. misét celebráljon, a papok is jól járnak, mert a vagyongyarapodási-leltár készítés szüneteiben gyakorolhatják a tanult szakmájukat, kend az idegen nyelvi ismereteit kamatoztatva a recepcióban nekiláthat a nyugdíj- meg a tb-járulék termelésnek, én diákmunkában bűnbánócédulát árulhatok a pedofiloknak, stb. Még el se jutok odáig, hogy ebben mi a családi biznisz, amikor kend máris rám förmed. Hát hogy legyen az ember ilyen családi háttérrel kreatív? Különösen meglep az a merev, már-már dogmatikus klérusellenesség, ami a leveléből árad. Csak nem a Gyurcsány, vagy pláne nem (írni se merem) az Antikrisztus Soros fertőzte meg a kend lelkét? Mert akkor itten nekünk, a rokonságnak vége! Mehetünk világgá! Pedig olyan jól kifundáltam; kendék a mohamedánok földjén üldözött keresztények. Ez ott innen fizetett állás, de az offshore cimbik lenyúlják a javát. Viszont szaftos média buli lehetne a bejövetelük, ráadásul jóval több pénz gurulna a ládafiába! A Semjén lóháton, rezesbandával meg az államilag tenyésztett civilekkel keresztényi szeretettől habzó szájjal menetelve várná kendéket a határon. Mutatná a tv, hogy kendéket a keresztény határvadászok meg se rugdossák, hanem szólna a székelyhimnusz, rovásírásos giga-poszterek szegélyeznék az utat és a Legfőbb Hadúr, a Nemzet, sőt Európa, mit Európa, a világ keresztényeinek Védelmezője fogadná kendéket a budai várában és árvalányhajas kalappal integetnének a puccos erkélyről, én meg a várbazárban Endre királyunk keresztes hadjáratakor szerzeményezett ereklyéket árulnék.  

Erre föl kend elkezd engem pirongatni a válaszában! Meg prédikál, hogy a Pisa-teszt elmarasztalása nagyon is jogos! A szövegértésem egy nagy nulla, és ki se bújtam a tojásból, de máris a pápistáknak nyalom a talpát. Mert a kend olvasatában azt mondja az Írás, hogy Jézus Krisztus követőit nevezik keresztényeknek és azok biz’ a szegények közösségei és nem a dölyfös gazdagoké. Nálunk meg direkt üldözőnek fordítják a követő szót, pedig nem csak a Ferenc pápa, hanem a lelke mélyén minden értelemmel bíró teremtmény tudja, hogy Jézus az őskommunista, a szegények gyámolítója, és sose lépett be a Fideszbe, és a szabadság, az egyenlőség, a testvériség, a szolidaritás meg még ennél is liberál-bolsevikabb tanokat hirdetett és az ilyen Krisztuskövetők üldözését finanszírozza most a magyar állam! Persze eme okfejtést ugyan úgy nem értem, mint a tao pénzek mennybemenetelét, de hát nem véletlenül vagyok én ismét ötödikes.

Kend szerint Mannon papjainak markában senyvedünk mi itt és kurucnak álcázott labancok hatalmaskodnak fölöttünk, és ebbe a fertőbe aztán be nem teszi a Nagyságos Rákóczi Fejedelem a lábát! Meg szégyelljem magam – de főleg a köztünk lévő felmenőim -, hogy a Mária Terézia által betelepített 500 ezer katolikus labanc magyarkodásának hitelt adunk! Pöffeszkednek a kokárdánkkal mi meg nyalunk, mint a Bróker Marcsi a belizi fagyit. Még hogy nemzeti önbecsülés??!! Bár a kalandozó élcsapat Portugáliában ország-világnak megmutatta a minap, hogy egy darabig nem kell civilizációs betegségtől tartani a magyaroknak.

Mindezek dacára nyitott a kérdés; hogyan tovább? A mi falunkat a Kegyurunk a pápistáknak adta. Mindenki hittant tanul, nem erkölcsöt. Jövőre már menetelni és lőni is tanulunk. Békemenetelve lövünk majd, ha humánerőforrásnak kiképeznek? Nagyon remélem, időben szólnak majd, hogy kire kell lőni, mert nekem elég lassú a felfogásom.

Nem kell kapkodni a válasszal. A nagy hazahurcolkodást már úgyis lekéste. A szíriai jezsuita páter beelőzte. Viszont a prioritásokra, az ütemezésre legyen gondja. A tomori érsek is hogy járt az ütemezéssel. 1525. januárjában a sátán könyveinek égetése volt a napirend, nem a hadak gyűjtése. És tessék, 1526. augusztusában, a mohácsi csatamezőn bevégeztetett a sorsa, mint az én sorsjavító écámnak.

Mindezek ellenére, vagy talán éppen ezért maradok én a kend kiscselédje,

a Mirtillkeadomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.