Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem fogyasztanak sem felmosórongyot, sem autógumit, így időnként az a téves képzet alakul ki bennük, hogy éhesek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A rohadék multik, a külföldi élelmiszerláncok, akik ide hozzák Európa élelmiszeripari szemetét, újabb aljas húzással alázták meg a keményen dolgozó magyar kisembereket. Tegnap – szombaton – a kaposvári Tesco 200 kiló kenyeret, kalácsot és péksüteményt osztott szét a jólteljesítés következtében senkire nem szoruló családok között. Az üzlet lényegében megtámadta hazánkat és igyekszik olyan hírét kelteni a kormánynak, mintha itt még lennének rászoruló családok, szegény sorban élő (azt már le sem merem írni, hogy éhező) nyugdíjasok. Mert Magyarország és főleg annak kormánya szereti és megbecsüli a nyugdíjasokat. Is.

A karácsonyra kapott Erzsébet-utalvánnyal vidáman ki lehetett volna húzni akár a következő karácsonyig, esetleg Lovasberényig, vagy Bicskéig is. Vannak ugyan néhányan, akik nem kaptak ilyen utalványt – például a méltányossági ellátásban részesülő házastársak – akik nyugodtan osszák csak be azt a nem egészen 15 ezer forintot, amit kapnak. Ennyi pénzből ma meg lehet élni, ha van az embernek egy kecskéje. Mármint a kecske talán meg tud élni ennyiből, de egy kecske esetében ez nem ügy, mert képes megenni a felmosórongyot és az autógumit is.

Sajnálatos módon sem a magyar nyugdíjasok, sem a gyermekek, illetve szüleik nem fogyasztanak sem felmosórongyot, sem autógumit, így időnként az a téves képzet alakul ki bennük, hogy éhesek. Ezt a hamis illúziót erősíti az aljas multi (a kormány szerencsére már dolgozik rajta, hogyan lehetne megzabolázni ezeket a kizsákmányolókat), amikor csatlakozott a Magyar Élelmiszer Bank Egyesület nevű, Soros Györgyhöz nagy valószínűséggel köthető szervezethez.

A hazánkat, a kormányt és a magyar embereket lejárató üzletlánc két év leforgása alatt összesen 3600 tonna élelmiszert adományozott az Élelmiszer Banknak és ezen a módon 1,6 milliárd forint értékben terjesztette azt a hamis, balliberális propagandát, hogy ebben az országban van olyan, aki rászorulna egy külföldi tulajdonú üzletlánc adományaira.

Azt jelenleg még nem lehet pontosan tudni, hogy az aljas, sunyi támadás következtében hány jómódú, de becsapott magyar állampolgár mit sem sejtő asztalára került az osztrák luxusban dőzsölő burzsujok zacskós leveséhez képest silányabb minőségű étel, de a magyar hatóságok természetesen ki fogják vizsgálni az ügyet.

Az Origo-Magyar Idők-888-PestiSrácok munkatársai le fogják rántani a leplet a Tesco méltatlan támadásáról, a TV2 természetesen majd beszámol a fejleményekről. Az már most bizonyítható – erről hétvégén Hollik István, a hét többi napján Kósa Lajos, Németh Szilárd, Halász János, Lázár János és Kovács Zoltán tájékoztatja a lakosságot – hogy a Soros György aknamunkájának következtében véghezvitt országrombolásban aktív szerepet vállalt Majtényi László sorosbérenc, a Momentum Mozgalom milliomos vezetőgárdája, Botka László, Gyurcsány Ferenc, Juhász Péter a fütyülőjével, valamint Hadházy Ákos is.

Az összeesküvésben részt vesz a Metro, a Penny Market, a Nestlé, a Rauch a Bonduelle és más, idegen hatalmakat szolgáló, az országból a nyereséget kitalicskázó multikulti, a genderelmélet híveként ismert vállalat is. Ezek a cégek – és még nagyon sok, az ország kiszolgáltatottságában érdekelt vállalat – azt a téves érzést keltik a keményen dolgozó magyar emberekben, hogy itt valakinek is oka van éhezni és van akár csak egyetlen olyan család is, amelyik nem tud megélni becsületes munkából, vagy a neki juttatott nagyvonalú nyugdíjból.

Úgy tesznek és azt akarják elhitetni, hogy az ingyenes gyermekétkeztetés, az ünnepi Erzsébet-utalvány, a bőkezű nyugdíjemelés és a rezsicsökkentés önmagában is nem lenne képes biztosítani a családok megélhetését és szükség lenne adományokkal való támogatásra. Teszik ezt abban az országban, ahol nagyobb a jólét, mint Svédországban, virágzóbb a demokrácia, mint az Unió összes országában együttvéve, ahol gyakorlatilag sem infláció, sem munkanélküliség nem létezik, ahol a felhalmozott javakból már bőségesen jut stadionépítésekre és a kormány meg tudja valósítani a magyar emberek régen dédelgetett álmát: a miniszterelnök úr Várba költözése mellett végre eljutottunk oda, hogy üveghidat építhetünk. Erre az elmúlt időszakban nagyon komoly igény mutatkozott és mivel a sunyi balliberális hazaárulók megakadályozták az olimpia megrendezését, porrá zúzták a többség régi álmát, ezért nem egy, nem kettő, hanem számtalan üveghidat építünk a jövőben. Valójában az a terve a kormánynak, hogy a stadionokat a földön kisvasutakkal, a levegőben üveghidakkal köti össze.

Mindezekből tisztán látszik, hogy semmi szükség nincsen arra, hogy egy külföldi multi kenyérosztással alázza meg a magyar embereket. A kormány felveszi a harcot az ilyen aljas támadásokkal szemben, mert első a magyar emberek érdeke és az igazság. Ami győzni fog. Mindjárt.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.