Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ilyen a közönséges nátha és a parttalan hülyeség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezer bajom van az országgal, de azt azért meg kell hagyni, hogy például unatkozni nem nagyon lehet a világnak ebben az eldugott sarkában, ami véletlenül sem Kata. A hülyeség olyan gazdagon burjánzik, hogy akár estétől reggelig vadiúj hajtásokat képes produkálni és ember nincs, aki gátat tudna – pláne akarna vetni – a terjedésének.

A mai kedvencem feltétlenül G. Fodor Gábor legszebbik lapjának, a 888.hu címen futkosó akármicsodának az egyik cikke. Ide is csinálom frissen:888

Mit állít a költő? Az oltásellenesek liberálisok. Márpedig a liberálisok köztudottan veszélyt jelentenek a társadalomra, az országra, a nemzetre és legfőképpen a propagandamédiára, azon belül is azokra a bérből és fizetésből irkálókra, akiknek már semmi jobb ötletük nincs, minthogy baromságokat irkáljanak. Nyilván van egy lista a faliújságon, amin ott vannak azok a hívószavak, amelyeket be kell építeni a cikkekbe. Azt talán már fejből is tudják a szorgos segédmunkások, hogy melyik hívószó milyen előjellel kerülhet a szövegbe, bár ez távolról sem biztos.

Lehetséges, hogy magától is tudja minden betanított munkás a szerkesztőségben, hogy például a liberális véletlenül sem pozitív fogalom, mert Sümeghi Lóránt fizetése annak arányában jár, hogy egy nap hányszor tudja összehozni a liberális jelzőt valami negatív történéssel. Lehetséges, hogy el volt maradva a heti rohadjanakmegaliberálisok kötelező teljesítésében és szétpillantott a világban, mi szörnyűség történt, amit rájuk lehetne kenni. És fény gyúlt az éjszakában (már csak azért is, mert a cikknek nem igazán nevezhető alkotás éjfél előtt nem sokkal jelent meg), mindent a havi fizetésért!

G. Fodor Gábor alkalmazottja fogta magát, betolt egy MTI hírt (így sem a gondolkodással, sem a fogalmazással nem kell fáradni) és adott az egésznek egy (szerinte) marhára ötletes címet. Kész, lehet menni hazafelé, vagy ahová. Nulla meló, száz százalékos haszon. Marhanagy örömében elmulasztotta ellenőrizni hogy mikor és milyen cikkek jelentek meg a saját kenyéradó lapjánál ebben a témában. Így arról sem tud szegény, hogy február 26-án Bokor Gábor nevű kollégája már összeollózott egy művet az MTI és a Digi24 anyagaiból és mivel akkor talán még nem is gondoltak arra, hogy ezt is a liberálisokra lehet kenni, sajnálatosan belekerült a cikkbe az, amit a romániai lapok kezdettől állítanak: 888-1

Így sikerült Sümeghi Lórántnak hétfőről keddre virradóra levezetnie, hogy a romániai ortodox egyházak és a hozzájuk közel álló alapítványok lényegében liberálisok. Ettől már csak egy lépés (talán még a héten az is összejön) annak kinyilvánítása, hogy a magyar katolikus egyház is liberális és mint ilyen, eltökélt támogatója az egyre életveszélyesebb gender-őrületnek, hogy más kórságot ne is említsek.

Már látom is lelki szemeimmel, ahogy a Fidesz és a KDNP politikusai sorra áttérnek a buddhista hitre és letagadják, hogy valaha is jártak misére.

Az ezzel a baj – azon túl persze, hogy Sümeghi Lóránt hülyét csinált önmagából is és a gazdájából is – hogy egy súlyos probléma mellett trappolt el nagy erőkkel azért, hogy a liberálisokat szidhassa. Miközben az oltásellenesség veszélyt jelenthet az egész társadalomra (még a fideszesekre is) és feltétlenül beszélni kellene róla. Ugyanis a kanyaró, a diftéria, a mumpsz, a bárányhimlő fertőző, szemben a liberalizmussal, ami meg nem fertőző.

Az orvostudomány ma már igen sok betegséget meg tud előzni védőoltásokkal, de van, ami ellen még ma sincs megfelelő vakcina. Ilyen a közönséges nátha és a parttalan hülyeség. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.