Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hová tűnt Vajna Tímea ruhája?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rendes NER-társ gyorsan megtanulja, mi mindenhez nincs köze egyáltalán. Például Matolcsy György dolgaihoz feltétlenül nincs. Sem ahhoz, hogy miért is közpénzből biztosított igen jól (sőt, túl) fizető állásokat a hölgynek, sem pedig ahhoz, hogy még a mamát és a testvért is alkalmazta. Tudom, rendkívül tehetséges család.

Pont, mint a Mészáros família, ahol szintén csupa pályázó-zseni nyüzsög. Mert nem ám csak Lölö ilyen nagyon univerzális, egyszersmind szerencsés figura, hanem a feleség, testvér, lány, vőjelölt is. Biztosan a genetika tehet erről, vagy a piros pötty egyesek – és komplett rokonságuk – fenekén. De ehhez sincs közünk nekünk, keményen kihasznált kisembereknek.

Nem volt közünk (most sincs, nyugi) Vida Ildikó ex-NAV vezér dolgaihoz, ami legalábbis fura, mert mióta az Orbán nevűt legecizte a Simicska nevű, azóta elméletileg megszűnt a körkörös védelem, tehát Simicska embereire van kilövési engedély. Közben meg nincs.

Azt sem tudhatjuk meg, hogy ki a fene végső soron Habony Árpád, miből él, amikor belőlünk. Pharaon kiléte sem ránk tartozik és az sem, kinek milyen szerepe volt az ő magyarországi buzgólkodásában és a miniszterelnöki vővel közös üzletek hogy is állnak jelenleg.

A következő mindjárt a vő, akihez kutya közünk nincs, mert Tiborcz István magánügynek nyilvánított minden olyan üzletet, amely nem jöhetett volna létre, ha nincs a kedves após és persze, ha nincs a keményen bárgyú kisember befizetett adója Magyarországon, valamint a többi adófizető által összedobott uniós forrás.

Nem a mi dolgunk az sem, hogy miért is költ az ország közpénzt kamureklámokra és miért hirdet állami cég egy senki által nem olvasott lapban. Most éppen a Népszava feszegeti ezt a kérdést a Magyar Időkben elhelyezett MVM Zrt. hirdetések ügyében, amely hirdetés olyan programot reklámoz, ami valójában nem is létezik. Persze a Népszava éppen úgy tudja a választ, mint mindenki más. A kormánypropagandát eteni kell.

Nincs közünk Rogán Antal helikopterezéséhez, méregdrága táskájához, valamint ahhoz sem, miből sikerül folyamatosan a fizetése többszörösét elkölteni úgy, hogy állami fizetést kap, vállalkozása nincs, a felesége pedig néhány hónapja résztulajdonosa egy frissen alapított cégnek, tehát bevétele még nem igazán lehet.

Nem tartozik ránk továbbá az sem, hogy Orbán felesége miből vásárolja az ingatlanjait, hogy kinek a tulajdonában van Nárcisz kutya rezidenciája, de pont ugyanígy nincs közünk hozzá, hogy mennyibe kerül Paks II. és hogy mekkora pénzt szán az ország olimpiára akkor, amikor a lerohadt metró rendbetételére nincs elég pénz.

Hogy valamihez, akármihez és bármihez ne legyen közünk, azt több módon el lehet érni. Például titkosítással, amit gazdagon alkalmaz is az Orbán-kormány. Pintér Sándor előéletétől kezdve a Várba költözés költségéig minden titkos. Ami nem, ahhoz csak pereskedés és több évnyi huzavona árán férhet hozzá a sajtó. A másik módja a dolognak, hogy például nem válaszol az érintett sem a választott képviselők, sem a sajtó kérdésére. Vagy lehet matolcsysan hajtogatni, hogy blöffblöffblöff, lehet orbánosan a függöny mögé bújni és lehet orbánvősen visszakérdezni és az újságíró magánéletét feszegetni. Normális országban persze nem lehet ezeket megtenni, mert világbotrány lenne belőle. A sajtó konkrétan élve tépné szét azt a politikust, közpénzből dagadó strómant, aki megengedne magának ilyesmit.

Nálunk a sajtót már háromnegyed részben sikerült kinyírni, a maradékon is erősen dolgoznak. Talán már a paranoia dolgozik bennem, amikor meg akarok nyitni egy cikket és ezt kapom:24

Megnyugtatásul közlöm, ez nem az, aminek látszik. Nem az én sütitartóm csordult túl. A főoldalon ott a link, de egyedüliként ez az, amit nem lehet megnyitni.vajna

A Google szerencsére nem felejt olyan könnyen, ezért sikerült értesülnöm Vajna András feleségének több, mint kétmillióba kerülő Louis Vuitton ruhájáról, amit egy vasárnapi bulizáshoz húzott magára a hölgy. Volt hozzá Chanel táska és nyakig érő csizmácska. Ez mind nem lenne érdekes, ha Vajna Tímea, vagy az ő férje kereste volna meg a rávalót és mindegy, hogy tőzsdézéssel, vagy pornószínészként, sírkőfaragással, vagy atomtudósként.

De minden ilyen rongyrázás mögött ott a közpénz. Az a pénz, ami hiányzik a gazdaságból. Ami engem elgondolkodtatott az eltűnt cikk kapcsán: a hogyan. Hogyan, miért tűnt el, miért tették elérhetetlenné? A 24.hu-nak nem állhatott érdekében, hiszen felkapott, olvasott cikk volt. Semmi olyat nem tartalmazott, ami perelhető lenne. Nem volt benne vádaskodás, sem hazugság. Tények voltak benne. Egy fotó, amit maga Vajna Tímea tölött fel az Instagramra és a Louis Vuitton divatház katalógusa.

Kinek, hová kellett odaszólnia, hogy srácok, ezt nem kellene? Legközelebb kinek fognak odaszólni? Akinek szólnak, eleget tesz a kérésnek? Lesz választása?

Igen, így is lehet küzdeni a korrupció ellen. Le kell tiltani, el kell tüntetni szem elől. Ha nem jelenik meg a sajtóban, akkor nincs. Ha már titkosítani nem lehet 30 évre.

Frissítés: A 24.hu-n megjavult a cikk (bizonyára influenzás volt, de elmúlt neki), ezért berakom ide.adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.