Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek semmiben nem különböznek azoktól a radikális elmeroggyantaktól, akik miatt emberek tömegeinek el kell hagyniuk a hazájukat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szar ügy lehet mostanság Fidesz-KDNP-snek lenni. Úgy általában is, de migránsozásilag meg honvédelmileg főleg. Különös tekintettel Harrch Péterre, és külön Semjén Zsoltra. Az ásotthalmi nemzetvédő intézkedések irányából plánehogy.

Toroczkai László, Ásotthalom szemétdombján a kakas és polgármester, akitől kvázi a körbekerített Magyarország Fidesz által megvalósított nemes ötlete származik – mivel nem tudta körbeszögesdrótozni a települést – benyújtotta és megszavaztatta a független képviselőkből álló testülettel két tartózkodás mellett, hogy Ásotthalmon

  • nem lehet mecsetet építeni,
  • nem lehet minaretet építeni,
  • nem énekelhet müezzin,
  • a nők nem viselhetnek csadort, nikábót vagy burkát, azaz a teljes testet elfedő muszlim viseletet,
  • senki nem viselhet burkinit,
  • tilos minden „propaganda, ami nem férfi és nő kapcsolatán alapuló házasságot, illetve szülő-gyerek viszonyon nyugvó családot hirdet”.

Ugyanis Toroczkai László, a cukisodó Jobbik alelnöke, gazdag honvédő és felforgató múltra visszatekintő, egyébként a fideszesek önérzetességét jobbról (honnan máshonnan?) előző főállású rettegő, aki úgy szerzett kétes hírnevet Magyarországnak, hogy minden idők leggagyibb propaganda akciófilmjét forgatta arról, hogyan őrzi és védi a határokat egy túlmozgásos hazafi, akinek nem utolsó sorban combos szerepe van a 2006-os tévészékházas rendbontásban, most a rend őrének szerepében tetszeleg és megvédi a kultúránkat, hagyományainkat és az atyaúristent is.

A délről támadó menekülthullámtól, meg a nyugatról fenyegető szélsőséges liberalizmus vadhajtásaitól. Ez az ember jobban bele van betegedve a liberalizmus gyűlöletébe, mint a Fidesz kormány Németh Szilárdostól. (Épp az imént néztem meg egy videót, amelyben Gulyás Márton aktivistával próbál elbánni a Jobbik tévéjében; a stílus, a vitakultúra, a személyeskedés, az egész olyan, mintha az arrogáns kormány tetszőleges szóhordozóját hallgatnám).

Miután tehát a Jobbik nem szavazta meg a Fidesz alaptörvény-módosítását, a Fidesz pedig nem szavazta meg a Jobbikét, a szélsőséges idiotizmusban egymás tyúkszemére lépő pártok a nemzeti hülyeség magasugróversenyében igyekeznek legyőzni egymást. Toroczkai – aki még nemrég kikérte magának, hogy ő a Jobbik tagja lenne, és kikérte magának a náci jelzőt is -, aki mellékállásban a Betyársereg alapítója is, aki büszke arra, hogy az ő ötletére kezdett szögesdrótba burkolózni egész Európa, benyújtott és elfogadtatott egy minden mondatában alaptörvényellenes, ám a szokásos primitív hangulatkeltésre és a Fidesz csesztetésére kiváló önkormányzati határozatot. Amely – állítja ő – teljesen összhangban van a viharvert tákolmánnyal, tehát semmi ok nincs arra, hogy a kormányhivatal megsemmisítse. A homofób agybaját is csak azért csapta oda a többihez, mert így lesz kerek a nemzeti sötétség szorgalmasan, legalább két oldalról ásott halma.

Toroczkainál egy fokkal jogászabb jogászok pontosan elmagyarázták, hogy miért mond ellent nem csupán a foltokban még megmaradt józan észnek ez a nyomorúságos határozat, de a magyar alaptörvénynek is, ezért nem ismételném meg. Főleg, hogy nekem nem elsősorban a nyilvánvaló jogi aggályokkal van problémám, hanem ennek az egész büdös, penetráns vergődésnek a szellemiségével.

Ezzel az állandó harci készültséggel és riogatással, amivel Vona Nembuzi Gábor pártja szívatja most éppen a nagytestvért a Toroczkaiéhoz hasonló agymenésekkel. Amire Harrach kénytelen azt válaszolni, hogy Magyarországon vallásszabadság van, és nem tartja szerencsésnek, ha bármilyen vallás szabad gyakorlásának lehetőségét megtiltják, de „ez a szabad vallásgyakorlás nincs feltétlenül építményhez kötve”. Amire Soltész Miklós másik keresztény azt okádja ki magából, hogy „keresztény Magyarországot, keresztény Európát szeretnénk, és nem szeretnénk, ha a muszlimok elözönlenék Európát és Magyarországot”, de ugye – mint tudjuk – a Jobbik nem járult hozzá az ennek érdekében javasolt védelmi intézkedésekhez.

Mikor esik le már a sok hülyére vett embernek Fidesztől Jobbikig, hogy ezek szarnak a biztonságukra, a kultúrájukra, a törvényekre, a normális, élhető, európai ország építésére. Ezek a nemzeti versenyben egymásra licitáló, aggódó és családtisztelő nagyonmagyarok (akik állandóan méregetik a magyarságukat és nem tudják eldönteni, hogy ki a magyarabb), akiknek semmi más nincs, amivel példát mutathatnának, ezért aztán betegesen féltik a magyarságukat, a hülyére vett, megfélemlített emberek feje fölött marakodnak a koncon (persze a koncra gyűlnek bőven minden irányból), miközben a sötét középkor bűzös mocskát lapátolják egy minden nappal kevésbé európai, bezárkózó, elszigetelt ország hamarosan hűlt helyére.

Ezek a primitív barmok, akik az alaptörvényre és az emberek vélt vagy valós akaratára hivatkoznak a hatalom megszerzéséért/megtartásáért folytatott harcban, azt a családot éltetik közös erővel, amely kirekeszti a szeretetben együtt élő, de meg nem házasodott embereket (legyenek akár különböző, akár azonos neműek), a gyereküket egyedül nevelő szülőket, a szüleiket elvesztő, nagyszüleik által nevelt gyerekeket, stb. Erre a gyalázatra és sok más gyalázatra hivatkozva üvöltik, hogy nem lehet, nem szabad, tilos, és menjetek a négy fal közé. A szabadságunk, toleranciánk, békés, befogadó énünk folyamatos eltiprása árán akarnak megvédeni.

Oda jutott ez az agybaj, hogy a világ segglyukában egy 3800 fős településen egy elszabadult hajóágyú betiltja a mecsetépítést. Ki a kurva élet akar mecsetet építeni Ásotthalmon, te nagyon okos? Vagy kettőt is akartak a gazok, de szerencsére ott vagy te, Toroczkai kommandós, aki mindig éberen figyel? Ásotthalom gazdasági jólétben élő lakossága annyira nem tud mit kezdeni magával, hogy már csak a kézenfogva sétáló meleg párok látványa forgatja fel az életüket? Ennek a küldetéstudatos, az állítólagos békéért állandóan háborúzó, Toroczkainak nevezett szellemi agressziónak a harci készültség képezi sekélyes léte minden értelmét.

Ami ezzel az egésszel a legnagyobb baj, hogy a Fidesz-Jobbik idegengyűlöletre épülő, tartós agymosása (most enyhe zavar van az erőben a kereszténydemokrata oldalon, hogy mit kéne kommunikálni hivatalosan erről a beteg ötletről, amiről ők is pontosan ugyanazt gondolják egyébként, mint a Toroczkai-félék) egyre távolabb kerülünk attól, hogy az emberek már ne akarjanak ilyen megszállott, közveszélyes lényeket polgármesternek választani. Akiknek meggyőződésük, hogy építenek a mocsok liberálisokkal szemben, közben meg az utolsó reménysugarat is kiölik, ami egy normális, fejlődő országhoz elengedhetetlen volna. Ezek semmiben nem különböznek azoktól a radikális elmeroggyantaktól, akik miatt emberek tömegeinek el kell hagyniuk a hazájukat.

Mondjuk el ezerszer: Ásotthalomra, akárcsak Röjtökmuzsajra vagy Bivalybasznádra nem terepjárók és napszemüveges, küldetéstudatos megszállottak, és nem törvényellenes debilitásokat megszavaztató eszelősők kellenek, hanem az, hogy egy schengeni ország felelős kormánya ellássa a feladatát és regisztrálja az áthaladókat. Pont. Ásotthalmon pontosan ugyanannyi muszlim akar letelepedni és törökfürdőt meg mecsetet építeni, ahány Sopronkőhidán vagy Alsókővágóörsön. Egyetlen egy darab sem. Ásotthalmon egy pillanatig nem indokolta semmi ennek a buta, törvényellenes határozatnak az elfogadását, akárhogy is hülyít négyezer embert Toroczkai és akárhány elfogott migránssal döngeti a mellét a közösségi oldalán.

A tudatlanság, a féligazságok és az ebből szárba szökkenő ismeretlentől való félelem, az emberek legsötétebb ösztöneinek meglovagolása pillanatnyilag sokkal nagyobb veszélyt jelent erre az országra nézve, mint akárhány terroristának kinevezett menekült. Ezek a fideszes-jobbikos nemzetvédők, akik kollektíven bűnözőnek kiáltják ki a csadort és burkát viselőket, a harmóniában élő egynemű párokat, akik másodrendű polgárokként tekintenek a nem házasságban élő hetero párokra, boldogan és szó nélkül elnézik, ahogyan apu minden nap színesre simogatja anyu arcát. Mert nem volt elég sós a kaja. Ahogy évekig molesztálja a lányát, ahogy verbálisan és fizikailag erőszakot követ el szűkebb-tágabb környezetén. Nem két éve, nem egy éve, időtlen idők óta.

Egy olyan ország épül ide körénk, ahol az általános gyűlölködés kockáit a Toroczkai-féle önjelölt nemzetmentők teszik le. Ahol a lakosság csaknem fele szerint teljesen rendben van szexuálisan erőszakot elkövetni egy másik emberen. Miközben erről kellene beszélni és arról, hogy egy közepesen tanult bevándorló fényévekkel közelebb van a civilizált, demokratikus értékekhez (hisz pont az erőszak elől menekül, és ne kezdjük a minden migráns terrorista faszságot), mint bármelyik jobbikos-fideszes izomagy, itt rendeleteket hoznak a melegek ellen, a mecsetépítés ellen. Egy lerohadt, gazdaságilag versenyképtelen porfészekben, ahol már csak az ökölbe szorított kéz és a folyamatos propaganda a bizonyosság.

Miközben Európa azért jobb hely, mint bármely radikális, az Iszlám Állam és egyéb fanatikus barmok által uralt pontja a földnek, mert nem vernek agyon senkit a vallása, hite, politikai meggyőződése, szexuális orientációja, bőre színe miatt, itt az állampárt és radikális vadhajtása az egyházzal összeházasodva teszik élhetetlenné, nyomasztóvá, a mindennapi nyomorúságon túl is sötét hellyé Magyarországot. Innen nehéz lesz felállni. Már ha egyáltalán fel lehet.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.