Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenkit hülyének tetszenek nézni, drága uraim?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy nézem, izgalmas hetünk lesz. Holott semmi másra nem vágyna az ország normálisabb fele, mint egy kis tespedt nyugalomra. Olyanra, amikor semmi gond nincs, működik minden, a kormány teszi a dolgát és halál unalmas a híradó. Nem a közszolgálati, mert az folyamatosan hozza ezt a szintet.

De ebben az országban jelenleg nem lehet unatkozni. Most, hogy egymás torkának ugrott a kormánypárt (meg az aprólék) és a Jobbik, különösen érdekes pofonváltásnak lehetünk tanúi. Még mindig jobb, mintha elszenvedői lennénk, bár kicsi a valószínűsége, hogy ne jutna nekünk is a félmagasan szálldosó sallerekből. Mindig jut. Mi csak a pénzosztásról szoktunk lemaradni, de arról legalább következetesen.

Tehát a Fidesz-KDNP riasztotta a vasárnapi sajtótájékoztató-felelőst, a vasárnapi boltzárért küzdő, egyben az újságírókat vasárnap nagy előszeretettel ugráltató, legalább annyira keresztény, mint amennyire demokrata Hollik Istvánt. Ő pedig elmondta, ami a papírjára volt írva, a fidesz.hu lehozta a közleményt. Ma reggel, hogy ütősebb legyen. hol

Először is felhívnám minden kedves olvasó figyelmét a jobboldali (hehe) narancsszínű (hehehe) gombra, amely támogatásra és adakozásra kéri a…na igen, kit? Komolyan nem elég a Fidesznek, hogy minden korlát nélkül költheti a pénzünket, még az önkéntes adományokra is igényt tart? Pocsék lehet a helyzet. Indítani kellene valami akciót, hogy azt a pénzt, amit az olvasók a Szalonna fennmaradásának támogatására szántak, inkább a Fidesz pártkasszába utalják. Ott mégis jobb helye van.

Másodsorban a honlap bizonyítékkal szolgál arra, hogy a.) Schmitt Pál írja a Fidesz közleményeit, vagy b.) Schmitt Pál nyelvtankönyvet írt és fideszéknél az kötelező tananyag.

Milyen jól szórakozunk (én legalábbis) és még Hollik István mondandójának velejéről szó sem esett. Na, majd most.

A Fidesz-KDNP-s képviselő egyúttal hangsúlyozta azt is: a magyar embereknek joguk van tudni, hogy mit rejteget a Jobbik, hogy pontosan milyen kapcsolat van a szélsőséges félkatonai szervezet és a párt között.

Egyáltalán milyen céllal tart kapcsolatot Vona Gábor neonáci szervezetetekkel? – tette fel a kérdést Hollik István.

A Fidesz-KDNP felszólítja Vona Gábort, hogy ne beszéljen mellé, és tisztázza, milyen kapcsolat van az MNA, illetve az orosz titkosszolgálat és a Jobbik között – húzta alá a kormánypárti képviselő.

(fidesz.hu)

Teljesen jogos a kérdés. A magyar embereknek joguk van tudni mindezt. De ne álljunk meg itt, mert a magyar polgárok jogai is jóval túlmutatnak a Jobbikon. Jogunk van tudni azt is, hogy a Fidesznek milyen kapcsolata van Oroszországgal. Pontosan mi áll az ezer évre titkosított Paks szerződésben, mennyibe fog nekünk kerülni a beruházás, mely cégek fognak profitálni az ügyletből.

Jogunk van továbbá tudni, hogy a letelepedési kötvények értékesítéséből milyen összetételű, tulajdonosi hátterű cégek profitáltak és mennyit, valamint a magyar emberek hány milliárd forintot buknak az üzleten.

Aztán jogunk van tudni – ha már orosz kapcsolat – hogy Széles Gábor kormányközeli üzletember milyen szálakon kötődik az orosz propagandához (nem igaz, hogy semmilyenen, csak meg kell nézni a Facebook oldalát) és ugyanez a kérdés a közpénzből tömött pártpropaganda oldalak esetében is.

Jogunk van tudni, hogy a vezető politikusok, akiknek bevallottan kizárólag a politikusi fizetésük jelent bevételt, egészen konkrétan milyen pénzekből vásárolgatnak nagy értékű ingatlanokat. Gondolok itt Rogánra, L. Simonra, Lázárra, Kósára és az Orbán famíliára, valamint mindenki másra.

Jogunk van tudni arról, hogy Orbán Viktor kicsiny lánya és veje mit keresett Bahreinben egy hivatalos tárgyaláson (ugye nem kötelező elhinni, hogy ott szokás minden arra bóklászót meghívni egy kávéra), valamint mikori és milyen típusú a kapcsolat a magyar kormány, az Orbán pereputty és Pharaon között.

Rengeteg mindent van még joga tudni a magyar embereknek és fel is fogjuk tenni ezeket a kérdéseket. Most azonban – hogy Hollik se legyen boldogtalan – koncentráljunk a Fidesz-KDNP-t aktuálisan nyomasztó témára.

Az orosz-Jobbik kapcsolatra. Ami miért is nem aggasztotta a kormányt akkor, amikor úgy tűnt, hogy a Jobbik támogatja az alaptákolmány újbóli átgyurmázását és miért lett hirtelen ilyen végtelenül fontos akkor, amikor úgy tűnik, mégsem támogatják? Illetve de, csak ahhoz el kellene engednie a kormánynak a jó zsíros kötvénybizniszt. Tehát. Miért nem sopánkodott két hete Hollik és ehhez képest most miért sopánkodik?

Már csak egy kérdésem van (átmenetileg): mindenkit hülyének tetszenek nézni, drága uraim?adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.