Március 27,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megvédtétek, megüzentétek, megmutattátok, alig tizenhuszonmilliárdba került, de akkor holnaptól abbahagyjátok végre a siránkozást, Kósa, rágjam meg a zúzádat?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,670,429 forint, még hiányzik 1,329,571 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben Orbán Viktor a leglábszagúbb akasztófahumorával trollkodta szét a Trumpra vagy Clintonra szavazna az amerikai elnökválasztáson eldöntendő és igencsak feltételes módba helyezett kérdést;

miközben a magát parlamentinek és ellenzékinek (különös tekintettel az LMP társelnökének szeretnék gratulálni) nevező bagázs baszott elmenni a nemzetbizottsági bizottság mai ülésére, ahol a rendőrgyilkos, oroszbarát neonáci elmebeteg és a közveszélyes bűnöző Pharaon professzor ügyével kapcsolatban szívathatták volna meg és vonhatták volna felelősségre az Alkotmányvédelmi Hivatal és a TEK képviselőit;

miközben – következésképpen – ott tartunk, hogy hatóságék azzal kábítanak, még mindig nem tudják, hogy egy, kettő, vagy három Pharaonról beszélünk;

de miközben rongálás (!!!) miatt eljárás indult a Kétfarkú Kutyapárt járdafestő aktivistái ellen;

Kósa Sötétbunkó Lajos hazaszeretetről kornyikált ma egy sajtótájékoztatón. Nem, nem csak úgy mindentől függetlenül, hanem:

Nem, nem Kósa lángész itt a lényeg, hanem a falon túlmenő pofátlan rizsa: a letelepedési kötvény egy jelentéktelen ügy az alaptörvény módosításhoz képest és a Fidesz teljes mértékben indokolatlannak tartja, hogy ezt összekössék bármivel. Az biztos. Pontosan jelzi a tákolmány módosításának fontosságát, hogy megint ezt a félkegyelmű, intellektuálisan hátrányos helyzetű, frakcióvezetők szégyenét tolták ki a függöny elé szájbarágni a prioritási listát.

Ilyeneket mondott Kupakos Lali: a PártHázbizottság nem támogatta azt a jobbikos javaslatot, hogy az alkotmánymódosítást megelőzően szavazzanak a letelepedési kötvényről. Újegység. A hazaszeretet nem feltételekhez kötött, hanem feltétlen. A letelepedési kötvény egy átmeneti konstrukció; 2010 – 2012 között szükség volt rá, amikor nagyon nagy bajban volt Magyarország, és az ország külső finanszírozását biztosítani kellett, de ma már okafogyottnak tűnik. Majd a kormány beterjeszti amit akar a letelepedési kötvényről, nehogy már a Jobbik. Magyarország védelme és a magyar nép véleményének, akaratának a figyelembe vétele a legfontosabb: az országot meg kell védeni a kötelező betelepítési kvótától, melyet Brüsszel ránk akar kényszeríteni. Laller arra kér minden képviselőt, hogy ne különböző követelésekkel álljon elő, ne zsaroljon, hanem szeresse a hazáját, és segítsen megvédeni az országot a kötelező betelepítési kvótától.

Eddig énekelt Lala, most jövök én. Örömmel látom, hogy végre elérkeztünk a népszavazási hercehurca végére: holnap szavaztok a picsába, végre. Megvédtétek, megüzentétek, megmutattátok, alig tizenhuszonmilliárdba került, de akkor holnaptól abbahagyjátok végre a siránkozást, Kósa, rágjam meg a zúzádat? Számomra teljesen felfoghatatlan, hogy még mindig nem jöttél rá: amikor fennáll a veszélye annak, hogy mindenki más összehugyozná magát a röhögéstől a nagy bejelentés kellős közepén, akkor téged kapnak elő. Mert te nem röhögöd el magad, jó esetben azt sem tudod, miről beszélsz, véresen komoly fejjel tolod. Már megint meg se nézted, hogy milyen papírt raktak eléd, betanultad, felmondtad. Rosszul.

Lali király, figyelj ide! Ha már ilyen nagy szavakat vettél a szádra, mint a hazaszeretet, amit egy mondatban emlegettél a fércmódosítással meg a brutál jelentéktelen letelepedési kötvényes üzlettel, legalább lennél képben. Hogy legyen morális alapod arra, hogy megint hülyeségeket beszélj és felszólítgass. 2010 és 2012 között kurvára nem volt letelepedési kötvény, bármekkora szüksége is lett volna rá a hazának. Rogán haverod 2012 végére ütötte nyélbe az üzletet, csak azért mondom, hogy legközelebb ne égesd magad megint.

Továbbá: örülök, amikor két fasisztoid alakulat összemarakodik, de az újegységen kívüli kisebbségbe szorult többség tagjaként szívesen kimaradnék belőle. A pattogatott kukoricát is megspórolnám. Tudom, hogy nem erősséged a józan ész sem annak kritikája, a logikus, értelmes gondolkodás meg a legkevésbé sem, de újra felteszem a kérdést: ha az alaptörvénymódosítás nemzeti ügy és hazaszeretet kérdése, a letelepedési kötvény meg picsa, akkor a Fidesz miért nem állt bele hazafiasan az ügybe, miért nem ment bele szó nélkül a Jobbik javaslatába, hogy most ne kelljen még a látszat kedvéért se könyörögnöd, Lala? Hogy ne kelljen megint belemosnod a hazaszeretetet az álságos korrupciós ügyleteitekbe. Ami érdekes módon már megint a nemzeti érdek felett áll.

Baromira unom már – és szerintem ezzel az újegységből kimaradt, kisebbségbe szorított többség tagjainak véleményét is tolmácsolom -, hogy minden ellenvéleményt, bírálatot, kritikát évek óta úgy mostok le az asztalról, hogy kikiáltjátok nem pártpolitikai ügynek, azaz nemzeti érdeknek. Legalább ennyire hányingerem van attól, hogy a korrupciótól messzire bűzlő ügyeitekre meg ráerőltetitek a politikai lejáratás, mocskolódás címkét, amivel nem vagytok hajlandóak foglalkozni. Nem jártok el tárgyalásokra, nem válaszoltok a sajtó kérdéseire, elfuttok, elsunnyogtok, vagy simán beleröhögtök az arcunkba.

Az a helyzet, Lajos, hogy ha a letelepedési kötvényes üzlet, amin a helikopteres geci Rogán barátai 65 és 90-100 milliárd közötti összeget kaszáltak, amit mi fogunk kipengetni, valóban olyan jelentéktelen ügy lenne, mint amilyennek beállítod, akkor a nemzeti ügyként kommunikált alkotmánymódosítás érdekében beáldoztátok volna. De még ebben az eszmei pillanatban is, a világ kismillió rohadt sarkában gőzerővel reklámozzátok és áruljátok a romlott portékátokat. Nincs az a hazaszeretet, amiért egy ekkora üzletről lemondanátok. Hülyék is lennétek.

Az van, Lajos, hogy miközben az alaptörvényetek módosításának konkrétan se értelme, se következménye nincs, Rogán üzletén kínosra loptátok magatokat. Az alaptörvény módosításának számotokra nincs tétje, sőt, azon sem lepődnék meg, ha örömtáncot lejtenétek az esetleg elbukása esetén. Nektek ugyanis nem az a célotok, hogy a mondat végére kitegyétek a pontot, nektek a háború, a kampány, az ágyudörgés kell. Ha nem megy át a szavazógépezeten az egyébként is tök fölösleges módosítás, lehet elölről kezdeni a hazaárulózást, köpködést, visszamutogatást. Ha összejön (és márpedig mindig van annyi idióta az ellenzék soraiban, aki nem tudja, melyik világon van), akkor majd lehet söprögetni a téglaport a mellkasotokról, hogy na, ugye.

Csak az a baj, Lajos, hogy mindeközben már nemcsak migránsok nincsenek, de az újegységen kívül rekedtek már tegnap is látták, a belül rekedtek meg előbb-utóbb megértik: ennek a kurvadrága hisztériának köze nincs semmihez. Attól, hogy ti megszavaztok bármit, és annak az ellenkezőjét is, a migráció trendjei nem változnak. A nagyon hülye hívőnek is leesik előbb-utóbb, hogy átvertétek őket. Európa még arra sem méltatott, hogy a hamubasültpogácsás, személyiségzavaros Zsándárkot kiröhögje a 98%-os felhatalmazásával együtt, már a V4-ek egy részének is csavarja az orrát a szabadságarcotok bűze.

El kéne engedni ezt a sztorit végre, Laller. Tákolmánymódosítás ide, vagy oda, minden oldalról hull rátok a szar. Pharaon professzorral és a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő állami hatóságok szakmaiatlan, pancser működésével az élen. Remélem azért holnap hiánytalanul jelen lesztek, szavaztok bőszen, és a homályos tekintetűt sem szólítja el semmilyen halaszthatatlan közfeladat, ha már több mint egy éve ezzel teszi pokollá az életünket. A hazaszeretetet meg ti ne vegyétek a büdös szátokra. Te főleg ne, Lajos. Azt se tudod, mit jelent. Kösz.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!