Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mert beléd fogják törölni a szaros csizmájukat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ilyen ország márpedig egyszerűen nincsen. Ilyen béketűrő, birkát megszégyenítően bamba nép, amelyiknek nemhogy a hátán lehet hasogatni a fát, hanem a szájába lehet szarni és még oda is tolja a kölykét, hogy ide is, főnök! Ide, a gyerek szájába is!

Az megvan, hogy az etyekiek háborogtak, mert nem akarták, hogy az Orbán nevű főgeci tetvedék kisvasútja a kertjükön menjen keresztül? Na, innentől kuss van Etyeknek és kuss van mindenki másnak. Seszták Miklós (kurvára jegyezzük meg ennek a figurának a nevét is, el ne sündörögjön az elszámoltatásnál) benyújtott egy salátatörvényt. Ebben dugták el azokat a passzusokat, amelyek lehetővé teszik, hogy amennyiben a szociopata úgy akarja, akkor akárkinek a kertjén, vagy éppen a nappaliján menjen keresztül a szájbavert csühös. Itt az erről szóló cikk.

Ha átmegy a törvény – márpedig át fog menni, mert a parlamentben pont olyan gerinctelen taknyok ülnek, mint amilyenek megírják, vagy a nevükre veszik ezeket a törvényjavaslatokat és tervezeteket – akkor a kormány azt csinál, amit akar. Akkor, amikor akar és azzal, akivel akar. És – igen, drága honfitársam, jól látod – 30 évre titkosítani is lehet a teljes görénységet.

A magántulajdon ezen a ponton megszűnt létezni. Ahogy a pofánkba nyomták a kötelező hittant, ahogy elvették az egyetemek autonómiáját, ahogy felszámolták az önkormányzatiságot, ahogy saját zsebre adják a letelepedési kötvényt, a haverok között felosztották az ország vagyonát, az iparágakat, a piacokat, most vasutat építhetnek a kertünkbe. Vagy a hálószobánkba. Vagy ahová a személyiségzavarosnak és gerinctelen szolgahadának tetszik.

Ez az eredménye, ha soha, semmiért nem tiltakozik a társadalom. Akkor mindent le lehet nyomni a torkán. A vasárnapi boltzártól kezdve Mészáros kibaszott horvátországi villájáig, Lázár pofátlan utzgatásaitól Rogán helikopterezéséig mindent. Nyeljük, mint kacsa a nokedlit, kezet is csókolunk a kegyelmes uraknak.

Az urak pedig vérszemet kapnak. Mert, ha bele lehet rúgni a parasztba és még csak nem is védekezik, akkor rá is lehet taposni az arcára. Akkor lehet vinni a vagyonát, de lehet vinni a magánéletét, a tulajdonát is. Végül még sugárban le is lehet hugyozni az alázatosan lehajtott fejét. Mert ezt szereti. Mert egy baromállat, alázatos cseléd.

Csak akkor hördül, ha valaki a szemébe vágja, hogy genetikusan alattvaló. Akkor aztán kurvára megsértődik, óbégat, mint a fába szorult féreg, kikéri magának, hőbörög, elüldözi az országból is azt, aki szemébe mondta, hogy az, ami. Nem baj, jól van ez így. Az urak mulatnak, kiröhögik a cselédet. Ha úgy szottyan kedvük, majd vadászatot is rendeznek. Ha szerencsénk van, csak sörétes puskával. Ha nincs szerencsénk, akkor nem sörétessel.

Így is kell! Úgyse szól senki, mert ő pont nem Etyeken lakik. A faszt érdekelné őt, hogy másnak szétcseszik az életét, az évtizedek alatt összerakott kis vagyonát? Hát ki nem szarja le a más baját, nem? De! Majd akkor nyüszít mindenki, amikor rá kerül a sor. Amikor nem az etyeki szerencsétlennel lesz kicsellózva, hanem ővele, Akkor majd óbégat, de azt meg az etyeki fogja nagy ívben leszarni. Akkor se emelt szót senki, amikor Mészáros Lölö még kezdő rabló korában elhordta a juhász trágyáját a saját földjére. Akkor se, amikor Tiborcz kivágta a fél erdőt. Akkor se, amikor Kishantost felszántották. Akkor se, amikor a paraszt föld nélkül maradt, mert kellett a birtok az új uraknak. Most se fog szólni senki.

Nem baj. Sor kerül mindenkire. Rám is, rád is. Akkor is, ha a szőnyeg alatt sunnyogva akarod leélni a hátralévő nyomorult kis életedet. Nem fog sikerülni. Rád fognak lépni, beléd fogják törölni a szaros csizmájukat. És viszik, amire kedvük szottyan. A földedet, a házadat, az autódat, a munkádat, a vállalkozásodat, a lányodat. Amit csak akarnak. Mindent. Bármit. Mostantól mindent lehet, de ez sem lesz nekik elég. Semmi nem elég. Majd emlékezz erre, amikor kapod a pecsétes papírt, hogy takarodj ki a házadból, mert a méltóságos úr oda akar építeni egy kurva focistadiont. Mert lehet. Mert engedjük.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.