Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szégyelljétek magatokat! Kósától Németh Szilárdon át a megrendült személyiségzavarig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az államadósságot csökkentjük, a fizetési mérlegünk tartósan pozitív, törvényen kívül helyeztük és felszámoltuk a paramilitáris szervezeteket. Ma Magyarországon minden kisebbség védelmet élvez, ideértve a nemzeti kisebbségeket, a romákat és a zsidó kisebbséget is. A magyar kormány ezeket a kisebbségeket mindig meg fogja védeni a jövőben is.  (Orbán Viktor – 2012. január 18, az Európai Parlament Magyarországról szóló vitája)

Na, kérem tisztelettel, nem fog megzavarni ennek a cikknek a megírásában, hogy Rogán Antal sajtótájékoztatót tartott ma és a magyar ügyészség kiváló munkájával takarózva óbégat Juhász Péter lejáratási kísérletéről, és szánalmasan magyarázkodik, hogy ő ott sem volt, meg nem is úgy volt, nem is igaz, semmi nem igaz, minden csak fikció, mindenkimáshülye és nem megy el most sem a tárgyalásra.

Meg az sem fog megzavarni (bár ez nem kicsit idevág), hogy Németh Fidelligenciahányados Szilárd azt írta egy közleményben (és tud írni, és tud), hogy az ellenzék nem hagyja dolgozni a TEK-et. Muszáj idéznem, mert különben megfulladok a sírvaröhögéstől, nem tarthatom magamban: az ellenzéki pártok mindent megtesznek a szervezet ellehetetlenítéséért, össze-vissza hazudoznak a működéséről, megszüntetéssel, elszámoltatással fenyegetik a TEK-et. Ezzel teljesen elbizonytalanítják Európa egyik legfelkészültebb, legelismertebb és legalkalmasabb terrorelhárító állományát, akadályozzák a magyar emberek biztonsága érdekében végzett munkájukat.

Igaz, hogy ez a könnyes-bús beismerő vallomás a szívembe hasított (képzeljük már el azt a terrorelhárító alakulatot, amely Gyurcsány nyilatkozatától zavarba jön, igen, elképzeltük) szerintem térjünk vissza most oda, hogy ma 2016. október 27-ét írunk, ha jól tévedek. Négy és fél, lassan öt évvel ezelőtt, amikor Magyarország már téma volt az Európai Unió asztalán, a sánta kutya hazug ember nem mondott igazat. Már akkor sem. A paramilitáris szervezetek öt év távlatából köszönik, jól vannak, élnek, virulnak, lőnek, kiképeznek, alakzatokba állnak, agyat mosnak és tegnap sajnos kiderült, hogy embert is ölnek.

Nem csoda, hogy ilyenkor a szellemi muníció legjavát dobja be a kormánypárt. Tuszi-hutu-kupak Lajos – Németh Szilust több testhosszal megelőzve – már a reggeli órákban becsörtetett a Kossuth rádió imatermébe, ahol a bőnyi rendőrgyilkossággal kapcsolatban azt prédikálta: meg kell vizsgálni, hogy az a radikális jobboldali szervezet (Magyar Nemzeti Arcvonal), amelynek az elkövető, Győrkös István alapítója volt, kötődik-e parlamenti erőhöz. A Jobbik több képviselője is tart ugyanis hivatalos, félhivatalos kapcsolatot ilyen szervezetekkel – így Laller, a szellemi súlyemelő.

Amint látjuk, egy percig nem merült fel, hogy ezt a tragikus kimenetelű ügyet a minimális jóérzés határain belül maradva próbálták volna kezelni az elvtársak. Fel is hívnám a figyelmüket arra, hogy tegnap egy ember meghalt, és amíg ők megpróbálják serényen a demokratikus ellenzék vagy a dédelgetett vadhajtás nyakába varrni ezt a botrányt, mindenkit továbbra is az érdekelne, hogy ki a felelős a rendőr haláláért.

Egy körömfeketényi felelősségérzet nem merül fel ezekben az akár holttesteken át is gennyes módon kampányoló Kósákban és Németh Szilárdokban?

Ki hazudta 2012-ben, hogy felszámolta, törvényen kívül helyezte a paramilitáris szervezeteket?

Ki ámította azzal a hülyebirkákat, hogy két hét alatt rend lesz?

Ki felügyeli ma Magyarországon a rendőrséget, a titkosszolgálatokat, a TEK-et?

Konkrétan ki sodorta veszélybe ennek a két rendőrnek az életét, akik közül az egyiket megölte a szabadlábon bóklászó, közveszélyes vadbarom?

Hol volt a TEK, és miért nem volt a helyén, amikor a rendőrt lelőtték? Miért nem a minden lében kanál operett- és vicckommandó vonult ki a 25 éve ismert elmebeteghez?

Kinek a mulasztása, hogy biztonsági intézkedések nélkül küldték a szerencsétleneket egy terrorgyanús személynél házkutatást végezni?

Kinek a hibája, hogy ez a genetikailag kódoltan szélsőséges, büntetett előéletű, a hatóságok előtt igen jól ismert vén náci kalasnyikovot tartott a házában?

Ki tolja másfél éve a gyűlöletkampányt, ki riogat az asszonyainkra, lányainkra támadó migránsokkal?

Kinek volt pofája néhány órával a tragédia után migránsok fotójával illusztrálni a kormány angol nyelvű oldalán azt a hírt, hogy egy hungarista szélsőséges fejbe lőtt egy rendőrt? És ahhoz, hogy törölje a bejegyzést és jól meg is magyarázza?

Namármost. Amikor ez a két intellektuális vakondtúrás ebben a sorrendben megválaszolta a fenti kérdéseket, akkor lehet majd mutogatni a Jobbikra és siránkozni afölött, hogy a TEK-et báncsa az ellenzék. Egy frászt. Akkor sem lehet. Ugyanis az a helyzet, hogy itt egyvalaki van, aki nem először, de minden korábbinál nagyobbat hibázott. Éspedig azok a hatóságok – Pintértől lefele és oldalra Hajduig – , akiknek nem először van dolguk ezzel a nemzetiszocialista, hungarista, neonáci, istentudjamilyen bagázzsal. Kijelenthetjük tehát, hogy Európa egyik legfelkészültebb, legelismertebb és legalkalmasabb terrorelhárító állományának  arról sem volt fogalma, és ha volt is pont leszarták, hogy a rendőrgyilkos Győrkös kapcsolatban állt orosz diplomatákkal, meg hogy weboldaluk (hidfo.ru) a magyar nyelvű orosz propaganda legfontosabb bástyája lett? Miért is zavarta volna őket, hiszen ugyanez a propaganda tolta a Fidesz uszító, gyűlölködő kampányának szekerét bele a dicsőséges népszavazási győzelembe, nem igaz?

Az soha nem fordult meg abban a buflák fejetekben, hogy ha embereket hergelünk reggeltől estig, hónapokon keresztül és lebegtetjük a pánikot a fejük fölött, előbb-utóbb előkerül az a futóbolond, aki majd feljogosítva érzi magát, hogy igazságot és rendet szolgáltasson? Miért nem a kétes multú Olajszőke Pintért vonjátok most felelősségre, nagyokosok? Nálatok nem történhet akkora nagy disznóság vagy tragédia, ami után másnap ne lenne pofátok kiállni azzal, hogy meg kell vizsgálni, hogy vajon nem a Jobbik, nem Gyurcsány, nem Soros, nem az ufók tehetnek róla. Az, hogy egyszer legalább a saját felelősségetek felmerüljön bármivel kapcsolatban, elő nem fordulhat. Még akkor sem, amikor emberi áldozatokról van szó.

Mert itt az a durva, hogy ezúttal egy ember meghalt és ti ugyanazt a gennyes rizsát nyomjátok, mint amikor rezsit csökkentettetek, ugráltatok a Népszbadság hulláján, vagy mostátok az agyunkat a nem létező migránsokkal. Az a súlyos, hogy a Pintér-Hajdu és egyéb dilettáns seggarcok kőkemény felelősségéről egy árva hangot nem ejtettetek. Pedig ha valamit nagyon sürgősen meg kellene vizsgálni – egyéb pártok gyanúsítgatása helyett/közben -, az éppen ezeknek a jómadaraknak a felelőssége, esetenként bűnössége.

Másfelől úgy látom, hogy ennek a hibbant, oroszbarát félkatonai szervezetnek, amely zászlaján-homlokán hirdeti az antiszemitizmust, Nyugat- és idegenellenességet, rasszizmust, nemzetiszocializmust – hogy a keresztény fundamentalizmusról már ne is beszéljek -, a legtöbb köze éppen a Fidesz-KDNP falig eltolt ideológiájához van. Köszönhető ez annak, hogy a kormánypárt évek óta a szélsőjobb nyelvén beszél, annak kottájából játszik, következetesen nem határolódik el a szélsőségektől, történelmet hamisít, diktátorokhoz dörgölőzik és fütyörészve mérgezi a társadalom elméjét. Kósa Laller gond nélkül azonosult a Jobbik ideológiájával, amikor a szavazóira ácsingózott, most meg hirtelen büdös lett neki a náci mantra.

Szégyelljétek magatokat, Kósától Németh Szilárdon át a megrendült személyiségzavarig! Egy ember meghalt, ti meg a félkegyelmű Hajdut véditek és a Jobbikra mutogattok. Mert az Orbán nevű 5 évvel ezelőtti vaskos hazugságának árnyékában ma félkatonai szervezetek rendőröket ölnek Magyarországon úgy, hogy a TEK még a kanyarban sincs. Erről beszéljetek, gazemberek! Hogy hetedik éve semmit nem tettetek azért, hogy felszámoljátok a bennszülött terroristáitok erőszakszervezeteit. Ki tehet róla? Soros? Gyurcsány? Vagy Brüsszel?

adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.