Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott el, már régebben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, megyek én a francba, mert fúj és miért kell úgy írni, mint Bayer, útszéli és jajistenem. Szerencsére ezer mást lehet olvasni, ahol nem írnak csúnya szavakat, engem pedig lehet békén hagyni, mert én meg írok. Merthogy a felcsúti stadionépítő találkozott India alelnökével és olyan kretén baromságokat hordott össze, amitől a tej megsavanyodik a tehénben. Figyi!

Olyan beruházókra van szükség Magyarországon, mint amilyen India is (…) Magyarországon a munkaerő elfogyott, sikerült munkát adni az embereknek, lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot, ezért a magyar ipar technológiai színvonalát kell folyamatosan megújítani, és ehhez kellenek a beruházások Indiából is.

MTI

Ez hülye. Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott el, már régebben. Komolyan bemesélted magadnak, hogy mi egy annyira menő ország vagyunk, plánehogy olyan fejlett, hogy már csak a technológiai fejlesztés van hátra? Tündérbogár! Nincs képzett szakember, tudod? Azért nincs, mert aki volt, az megy más országba, ahol megfizetik a szakértelmét, a pótlásuk nem megoldható, mert Hoffmann elvtársnővel kéz a kézben rommá vertétek az oktatást.

Mindegy, nem fogom tovább idegesíteni magam ezen az agydugulásos szerencsétlenen, mert a szél üt meg életem virágában. Mindenesetre a szemébe néznék a királyi elmeorvosnak és megkérdezném tőle, hogy fér bele az orvosi etikába a kezelés ilyen szintű elhanyagolása.

Elfogyott a munkaerő…az. De azért jó lenne tudni, hogy csak minket néz hülyének, vagy komolyan hiszi is, amit beszél. Igaz, egyik sem felmentés semmire, csak a kíváncsiság dolgozik bennem. Kicsi Viktor! Ha kiörülted magadat az indiai vendégen és mielőtt még hadat üzennénk valakinek, felhívnám a figyelmedet néhány apróságra.

Egyszer el kell majd számolni a Quaestor-, a Buda-Cash- és a Hungária Értékpapír Zrt. ügyekkel, Matolcsy alapítványaival és szeretőjével, Farkas Flórián ügyködésével, Rogán Antal viselt dolgaival, a letelepedésikötvény-biznisszel (eddig 18 ezer migránst engedett be az Unióba a Habony-Rogán álompár). El kell számolni Ráhel saját lábával és a bahreini családlátogatással, Tiborcz István uniós tendereivel, a kisemmizett trafiktulajdonosokkal. El kell majd számolni a haveroknak szétosztott állami vagyonokkal, Simicskával, Mészáros cimboráddal, Garancsival és a kedves feleséged földvásárlásaival.

Ha ezekkel – és még ezer hasonló mutyival – elszámoltál, akkor máris tudni fogod, hogy kurvára nem a teljes foglalkoztatottság mindenen és mindenkin átívelő nagyszerűsége miatt fogyott el a munkáskéz Magyarországon, hanem azért, mert lábra kelt a kéz és elhúzott innen.

Egyszer valaki ki fogja számolni, hogy hol tarthatna most az ország gazdasági fejlettsége, ha nem Mészáros Lölö nyer meg minden második tendert (előtte Simicska), a maradékot meg a többi stróman és oligarcha söpörte be. Mert egyszer az is meg fogja érteni, aki most nem fogja fel, hogy Mészáros horvátországi villái, Andy Vajna kaszinói és tévécsatornái, Rogán helikopteres rongyrázásai abból a pénzből vannak, ami kellett volna az ipar fejlesztésére, oktatásra, gazdaságélénkítésre, egészségügyre. Egyszer a leghülyébb hívő is rájön, hogy az ő gyereke azért ment ezer kilométerre, mert ti elvettétek a fejlődő gazdaság, a növekvő bérek, a versenyképes oktatás, a szociális védőháló reményét is. Rá fog jönni, hogy azért csak egyszer láthatja évente az unokáját, mert neked stadionok kellettek, mert a vállalkozók támogatása helyett önmagatokat támogattátok, mert még Nárcisz kutya rezidenciáját is velünk fizettetitek meg.

Be fog következni és nincs annyi migráns a világon, amennyivel el lehetne takarni ezt a rengeteg disznóságot, amit műveltetek. De addig is örvendezzetek egymásnak az indiai delegációval, mert legalább ők még szóba állnak veletek.

Azért még a végére lenne egy kérdésem. A fenti kép alá ezt írta az MTI: „Szujata Mehta indiai külügyi államtitkár (b) és Szabó László külgazdasági és külügyi államtitkár együttműködési szándéknyilatkozatot írnak alá az indiai víz-, folyógazdálkodási és Gangesz helyreállítási minisztériuma között a vízgazdálkodás területén az Országház Delegációs termében 2016. október 16-án. Háttérben Mohammad Hamid Anszari, India alelnöke (b) és Orbán Viktor miniszterelnök”

Ha bevetted a gyógyszereket, elmondanád, mi a jó fenét irkáltok ti alá a Gangesz helyreállítási minisztériumával? De komolyan. Köszi.

Utóirat: pénz- és emberszűkében egymást lektoráljuk (jó, megnézzük, hány elütést csinált a másik és igyekszünk kigyomlálni), ami most végzetes következményekkel járt. Bálint volt a szerencsés, aki átnézte a cikkemet. A Gangesz helyreállítási minisztérium olvastán hanyattborult és azóta is sírva röhög. Szóval lehet, hogy az esti cikk késni fog egy kicsit. adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.