Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Tartson össze veletek a harapós ló

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na már meg sötét van (háromkor), politikailag meg folyamatosan. Rohadtul, tartósan, megállás nélkül sötét. Hollik István talán a hétvégi nagymosással van elfoglalva, mert most Halász János boldogította a híveket. Meg engem bosszantott, franc, aki megeszi.

Össze kell tartani, mert most jönnek a nagy ütközetek – mondta az alaptörvény-módosítás parlamenti vitája és az Európai Tanács (ET) soron következő ülése kapcsán Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján szombaton.

MTI

Hát ugye elsősorban tartson össze veletek a harapós ló. Főleg, mert:

a magyar miniszterelnök az egyetlen, aki a népszavazás, a magyar emberek támogatásával mehet az ET ülésére

Amúgy igaza van a jóembernek, baromira ideje lenne az összefogásnak. Például azért, mert az Orbán nevű – mióta nem tartozom a magyar emberek többségéhez és engem nem képvisel a kormány, nem jön ki a számon se, meg az ujjamon se a miniszterelnök titulus -, a komplett bagázsával együtt úgy hazudik, mint a huzat.

Európa rajtunk röhög, amiért egy érvénytelen – igen, bazdmeg, érvénytelen! akkor is, ha hárommillió ember szavazott valahogy, merthogy négymilliónak kellett volna szavaznia, hogy érvényes legyen és ezt nem a büdöskomcsik találták ki, hanem a hülye Fidesz-kormány – népszavazást lobogtatva masíroztok fel-alá. Azt nem tudom, hogy mit szólnak azok a nem-Fidesz szavazók, akik elmentek a népszavazásra, most meg azon kapják magukat, hogy hirtelen fideszesek lettek. Pedig ők csak a migrációt akarták megállítani. Akkor is, ha ennek nem ez a módja.

Komolyan mindenkit hülyének kell nézni?

 Ez nemzeti ügy, melyben új egység jött létre

Viktorotok agyában jött létre új egység. A gond csak az, hogy nem a két – még működő, ámde halálsikolyokat hallató – agysejt egyesült, hanem bebeszélte magának, hogy ő az istenkirály.

Miközben ezer baj van az országban, ti tovább bohóckodtok azért, hogy a nagybeteg rá ne jöjjön: elbukta az idióta népszavazást, de ettől függetlenül másfél év múlva választás lesz. Már, ha még lesz. Mert én már azon sem lepődnék meg, ha kihirdetnétek: annyira kurvára össze van fogva mindenki mindenkivel, hogy nincs is szükség választásra, mert jó ez így, ahogy most van.

Az a helyzet, hogy baromira nem jó. Szétveritek az országot. Annyi kárt senki nem tudott okozni, mint amennyit ti okoztatok már eddig is. Miközben szétlopjátok a közpénzt, döngetitek a melleteket két féltéglával, hogy mekkora nagy jótevők vagytok. A rezsicsökkentés is…

Üzenem a Németh Szilárd néven futó nemtommicsodának, hogy nálunk például két hete cseréltek vízórát. Nem volt baj a másikkal sem, de cserélték, mert csak. Két hete basszuk a rezet, hogy semmi nem úgy működik, ahogy kellene. Most derítette ki a szerelő, hogy azért esik a víznyomás, mert folyik a faszba az új vízóra. Tudod miért folyt, Rezsiszili? Azért baszomalásan, mert nincs pénze a szolgáltatónak új vízórára. A régieket újítják fel rezsicsökkentésileg és lesz, amilyen lesz. Például ilyen. Kurvasokat megspóroltunk, tényleg.

Szintén rezsicsökkentésileg, vagy azért, mert valamelyik rokonotok kondenzációs kazánt forgalmaz, de le kellett cserélni a kazánunkat és ugye csak kondenzációsra lehet, mert ezt találtátok ki. Olcsó volt, alig került 1,2 millióba. Mert ugye kéményt is kell bélelni, átcsövezni, fasztudja. Tudom, hogy van rá támogatás, de csak hagyományos építésű, legalább 15 éves házakra. Vályogházra például van. Gyorsházra, faházra és nem-tudom-milyen házra meg nincs. De attól még az is elromlik. Na, kazán kicserél, kémény bélel. Másfél hónapja meg nincs, aki átvegye, mert kéményseprő nem nagyon, a TEK meg még nem foglalkozik ezzel, mert akciófilmet forgat Orbánnal.

Rezsiszili majd számolja már ki, hogy akár 50 százalékos támogatás mellett is, ki a büdös francnak fogja futni egy vályogházban a hiányzó 6-800 ezer forint. Idióta barmok.

Vonultok fel-alá a hülye (ÉS ÉRVÉNYTELEN!) népszavazásotokkal, közben nyakunkon a tél. Ezer baj van és hiába plakátoljátok teli az ég alját is, attól még a bajok nem oldódnak meg.

Kurvára nem véletlen, hogy menekül ebből a búvalbaszott, nemeztiösszefogott, Orbán Viktorral megvert nyomorult országból mindenki, aki csak teheti. A maradék meg majd megöregszik szépen és mehetnek a kórházaitokba fejtetűért. De lehet, hogy addigra azt is nekik kell vinni, mert már az sem lesz.

Idióták.adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.