Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Éjszakánként arra a fütyülésre fogsz ébredni, hiába szarsz pofán fél millió embert a Facebookon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt már megbeszéltük, vagy ha nem is, hogy amikor az embert olyan módon fütyülik ki egy nyilvános eseményen, ahogy az Orbán nevű egyént kifütyülték a világ legszánalmasabb, siratófallal megtámasztott stadionjának avatóján, az annyit jelent, amennyit: a szurkolóknak ez a véleményük az építményről, és a magát fényező igehirdetőről.

Normálisabb helyeken ilyenkor az szokott történni, hogy a kifütyült, megszégyenített egyén – különösen ha az egy ország stadionavató miniszterelnökének tartja magát, akit ráadásul demokratikusan választottak meg, és aki fene tudja miért avatja fel személyesen az összes stadiont egy állítólag demokratikus országban – magába száll, és elgondolkodik. Hogy ha már két évvel ezelőtt is kifütyülték, és most még nagyobb utálattal fütyülik azok a pártszimpátiájuk alapján előzetesen nem szelektált népségek, akiket a stadionavatóra be tetszettünk engedni, akkor lehet, hogy hiba csúszott a jobban teljesítés mátrixába, és valamit újra kellene tervezni.

Nem normális helyeken a lakájmédia megírja a jelenkori – köztudottan szabad – sajtó legszolgalelkűbb cikkeit, amelyek egyikében és másikában Béla azon filozofál, hogy vajon provokátorok fütyültek az MTK stadion átadóján, vagy provokátorok fütyültek. Mert az mégsem lehet, hogy a szurkolók hálából kifütyülik a klub elnökét és a drága jó miniszterelnököt. Éppen azokat, akiknek köszönhetik ezek a féreg kontraszelektált szurkolók, hogy nem egy omladozó lelátóra kell ezután kijárniuk – ígyBéla. Ugyanis nem normáliséknál az a normális, hogy a nép köszönettel és hálával tartozik azért, amiért az állampárt vezetése azt teszi, ami a dolga. És akkor sincs joga fütyülni, ha a pártvezetés nyíltan szembemegy minden józan ésszel és siratófalas, túlárazott stadionokba önti a köz pénzét.

Nem normális helyeken a közpénzből fenntartott Magyar Távirati Iroda – amely egyébként hatalmas lendülettel és részletekbe menően tudósít arról, hogy ellenzéki politikusokat füttykoncert fogad bárhol jártukban-keltükben – az eseményt követően azonnal, de legalább nagyvonalúan megfeledkezik beszámolni arról, hogy az stadionavató egyélőistent kifütyülték, mint az állat. Mert ugye technikailag – a népszavazási bohóckodás analógiájára – csúfos füttykoncert volt, ám politikai értelemben ováció, vastaps és örömujjongás.

Nem normális helyeken az elgondolkodtató esemény másnapján a füttyel és fújolással kitüntetett érintett, ahelyett, hogy egy csendes sarokba elvonulva meditálna azon, hogy hol rontotta el a tyúkszaros életét, közösségi oldalán propaganda-videóval kedveskedik a rajongóinak. Amely videóról több-kevesebb sikerrel megpróbálták gondos kezek és szakértő elmék eltávolítani a kínosan visszhangzó hőbörgést.

Orbán kamujával szemben ITT és ITT megtekinthető/meghallgatható, mi történt valójában. Szóval nem hogy visszavonulna, nem hogy önkritikát gyakorolna, nem hogy két napig lógva hagyná ezt a vérciki és több mint jelzésértékű leégést, öntömjénező propagandafelvételekkel hergeli a híveket. Teszi ezt úgy, hogy a számára kínos valóságfoszlányokat elhallgatja. Vagyis az Orbán nevű egyén hivatalos közösségi oldalán, amelynek népszerűségét tekintve a tulajdonosa félkézzel lenyomta Európát (by MagyarIdők), valójában a tényeket elferdítve híreket, azaz valóságot hamisít.

Ugyan a penetráns tetszésnyilvánítás dühös hangjait nem sikerült maradéktalanul eltávolítani a videóról, sokatmondó, hogy nem először próbálják meg. Az sem kevésbé dühítő, amikor a közpénzmédia teljes vízfejét állítják rá a valóság meghamisítására, a csúsztatásokra, elhallgatásokra, de ennél hatványozottan súlyosabb, hogy a magát miniszterelnöknek nevező egyén Facebook-oldalán is hivatalosan beleállt ebbe a fajta arcátlan, gennyes pofánkba szarásba.

És nem az a durva, hogy egy megborult miniszterelnök nem hajlandó tudomásul venni a bírálatokat, hogy felhatalmazás nélkül módosít alkotmányt és a legaljadékabb bolsevik tempóban nevezi ki 98%-os többségnek a 40%-os kisebbséget, hanem hogy közben a sajtó szabadsága naponta sérül (fene tudja, miért nem volt elérhető ma délután a Klub Rádió oldala és stream-je). Hogy azóta bedöntöttek egy mértékadó lapot, amely jövő héten a Fedél Nélkül című újság mellékleteként kénytelen megjelenni, és hogy gyilkolják a civileket, a titkosszolgálatok rájuk uszításával fenyegetőznek. Teljesen nyíltan. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Nem az, és baromira nem kellene beletörődni abba, hogy ez van, hogy Európa állítólag legnépszerűbb politikusa telibehányja az igazságot és az egész országot. Azokat is, aki nem járnak fütyörészni felújított stadionokba, és azokat is, aki pontosan tudják, hogy miért hőzöngtek, kiabáltak és miért emlegették az elcseszett hobbifocista édes jó anyjának a nemiszervét.

Az van, ti faszfejek a párhuzamos valóságban, ti, akik vagy elhallgatjátok a mindennapi tényeket, vagy megpróbáljátok provokációnak beállítani a fújolást, hogy bizony ez itt egy kisebbfajta spontán népharag manifesztálódása volt. Egyelőre egy kisebbfajta, szinte ártatlannak mondható. Ámazonban. Felhívnám a lakájok, propaganda szalagmunkások, közpénzből hazudozók és öntudatlan miniszterelnök-utánzatok figyelmét arra, hogy az adóforintokból felhúzott, többszörösen túlárazott stadionokkal senki nem gyakorol kegyet, nem tesz szívességet a pórnépnek és nem tartozunk hálával sem a nagylelkűségért. Azok az istentelen stadionok nem Orbán és Deutsch félretett pénzéből, hanem a mindenki máséból épülnek, hogy legyen mit felavatni.

Áltassátok magatokat testületileg, bár én a helyetekben nem tenném. Az, ami az MTK stadionban történt, nem egy elszigetelt kis baleset volt. Kicenzúrázhatjátok a nézőket is a stadionból, legközelebb szalagról és kivetítőről mehet az Orbán nevű rekedt hörgése, sőt alá is keverhetitek a vastapsot, ovációt és virágesőt, a tényeken nem változtat. Bár ti nem hagyjátok magatokat összezavarni a prózai valósággal, legyen igen nagyon világos: a füttykoncert a pocakos személyének, a korrupcióból felhúzott köpedelem stadionnak szólt. Jóval egyszerűbb persze provokátorokat kiáltani és a hangot megvágni, de itt valójában a legnagyobb provokátor az eszelős Orbán nevű egyén és a közpénzen hisztériázó, hazudozó, hírhamisító lakájmédia. Távirati irodástól.

A való világban pedig az a helyzet, hogy minél inkább hazudoztok, annál inkább rettegtek. Nekünk meg a tökünk van tele azzal a rablómesével, hogy a jóságos atyuska adományozott egy stadiont az ő szeretett népének, ám a hálátlan gecik kifütyülték. Azt a siratófalas viccet nem az Orbán nevű intézte, hanem a egyszerű, csóró polgárok dobtak össze rá 6,5 milliárdot. Vagy amennyit. Akkor és annyit fütyülnek az ő pénzükért, amennyit jólesik.

Te meg ne áltasd magad, jóember! Minél jobban erőlködsz, hogy kinyírd a szabad sajtót, annál erősebb lesz. És nincs az a hekkelő program, amivel ki tudnád vágni az elégedetlenség hangjait a különböző propaganda-videókról. Szokjad a gondolatot, hogy a java még csak most kezdődik. Éjszakánként arra a fütyülésre fogsz ébredni, hiába vagdosod össze-vissza a manipulatív, hazug disznóságaidat, és hiába szarsz pofán fél millió embert a Facebookon.

adomany