Február 26,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


No, ha van nekünk ilyen szép nevű államtitkárunk, egy Banai Péter Benő, akkor ezennel puszikálom őt és üzenem: rühösek és tetvesek az öregek a kórházakban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 952,849 forint, még hiányzik 2,047,151 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem tudom, másnak is feltűnt, vagy csak nálam alakultak ki hiánytünetek, de mintha az érvénytelenre sikeredett népszavazás óta nem jönnének a migránsok. Hetek, ha nem hónapok óta folyamatosan támadtak a gazok. Képtelen voltam úgy megnyitni egyetlen közpénzből kormánypropagandát, hogy ne zúdult volna az arcomba a halálos veszedelem.

Ezek hol megkéselték egymást, hol nőket erőszakoltak, lázadtak, ütöttek-vertek, robbantottak (de legalább akartak robbantani) és mindenfélét csináltak, amitől olyan jókat lehetett rettegni. Megvolt a népszavazás, a migránsok pedig egy perc alatt megjavultak. Hiába túrom fel a pártpropagandát, semmi.

Jó, létre jött az új egység, de ez talán csak engem nyomaszt, mások örülnek neki. Viszont minden közösségi oldalon – úgy értem, kormányoldalon – csak úgy ömlik a dicséret. Hogy mennyire bátor volt Magyarország, mennyire okos mindenki (minden esetben kizárólag csak az új egység tagjait kell érteni a Magyarország és mindenki alatt), győzelem van, megvédés és ájulat.

Mindjárt olyan béremelések jönnek, hogy a fal adja a másikat, csak szemléletet kell váltani. Varga Mihály szerint. Szerintem meg nem ártana némi gazdasági teljesítmény is, de én nem értek hozzá.

Az a benyomásom, hogy az ismeretlen Habony Árpád valami állatidomártól tanult mostanság. Először ütni-verni és ijesztgetni kell a népet – jönnek a migránsok, kirabolnak, felrobbantanak, megerőszakolnak, elveszik a vallásunkat, földünket, savanyított uborkánkat -, aztán meg vakargatni kell a füle tövét az istenadtának. Most ez megy, a fültő-vakargatás. Ügyibogyó volt mindenki, így kell ezt, most rajtunk ámul és bámul a világ. Mármint az új egységen. A többi le van sajnálva.

Nem szeretnék belerondítani az általános elégedettségbe, de van azért még pár aprócska probléma. Például most beszéltem egy idősotthon egyik vezető alkalmazottjával, aki azt mesélte, hogy már rettegnek, ha kórházból kerül hozzájuk új lakó. Ugyanis a múltkor konkrétan rühös volt egy bácsi, végig is fertőzött jónéhány lakót és alkalmazottat, mire rájöttek, mi a baj.

Most pedig egy néni került egyenesen a kórházból az otthonba és vastagon fejtetűs volt. Ez – a rüh és a fejtetű – bizonyos osztályokon jellemző, ahol idős betegek töltenek el hosszabb időt. Ismétlem: nem a híd alól, nem aluljáróból kerülnek elő ezek az emberek, hanem a száguldó magyar gazdaság által fenntartott egészségügyi intézményből. Tetvesen, rühösen.

Tudom, jó lenne nevesíteni a kórházat is, az idősotthont is. Nem tehetem, mert emberek munkahelyét nem veszélyeztethetem még akkor sem, ha egyébként a szél üt meg dühömben. Abban azonban nagyjából biztos vagyok, hogy nem kivételes jelenségről van szó, hanem elég általánosról. A pénz nem megfelelő elosztása általában ide vezet. Nincs elég orvos, főleg nincs elég ápoló, nincs gyógyszer, fertőtlenítőszer, tisztítószer. Fejtetű van ás rüh. 2016-ban.

Bár erről nem készültek óriásplakátok, nem láttam a PestiSrácok egymásra pakolt hirdetései között sem, de egy év alatt többen halnak meg kórházi fertőzések következtében, mint ahány migránst egy átlagos magyar család egész életében összesen lát.

Lehetséges persze, hogy a fejtetű és a rüh nem halálos betegség, bár nem nevezném az egészség zálogának. De két stadionépítés, három honvédelem és négy keresztényüldözés között nem lehetne esetleg átalakítani az egészségügyet? Mondjuk olyanra, ami működik. Mert a jelenlegi egyre kevésbé.

„Magyarország kiemelkedő gazdasági teljesítményt mutatott 2015-ben. Erősödött a gazdaság és a pénzügyi stabilitás. A bérek és a nyugdíjak megőrizték vásárlóerejüket, növekedtek a reálkeresetek, több pénz maradt a családok zsebében és napjainkra történelmi mélypontot ért el a munkanélküliség. A 2015-ös zárszámadás érdemi igazolást nyújt arra, hogy a magyar reformok működnek. Mindenki léphet egyet előre – mondta Banai Péter Benő államtitkár a tavalyi zárszámadásról szóló törvényjavaslat vitájában.” (kormany.hu)

No, ha van nekünk ilyen szép nevű államtitkárunk, egy Banai Péter Benő, akkor ezennel puszikálom őt és üzenem: rühösek és tetvesek az öregek a kórházakban. Amúgy ja, a magyar reformok működnek.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!