Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Úgy fest az egész társaság, mintha a lipótmezei csata helyszínén fogdosták volna össze a szakértőket (valamint a minisztereket, államtitkárokat és Orbán Viktorokat) egy ökörnyálas őszi alkonyon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Először is: mindenki rohanjon a konyhába és haladéktalanul tekerje körbe a fejét alufóliával! Addig egy sort se olvassatok tovább, ameddig ez nem sikerült tökéletesen. Akinek nincs a háztartásában ilyen fólia, az húzzon a fejére egy alumínium kuktát! Most!

No, ha mindenki agya biztonságba került, folytassuk. Lehetséges, hogy időnként melléütök, de mindig a szemembe csúszik az alufólia-satyesz. Majd megszokom, vagy rögzítem szigszalaggal. Mostan emlékezzünk meg Georg Spöttléről, az Orbán-kormány ezermester-szakértőjéről.

A nagyszerű és szerteágazó tehetségű volt német rendőrt a kormány fogadta örökbe és szervezi a haknijait. Sajnos nem lakodalmas zenét ad elő ez az ember, hanem szakért. Mindig azt, aminek szezonális piaca van. Egy időben ufókban utazott – többször el is rabolták -, de mióta Pataky Attilával a párnája alatt alszik, azóta békén hagyják a kis földönkívüliek.

Ezután a migránsokhoz kezdett nagyon érteni és a Nógrádi-Bakondi-Földi terroristamigránslátó népi zenekar tagjaként kereste a betevőt, mostanában – talán a piac túltelítettsége okán – médiaszakértő lett. Elképzelhető, hogy az ufók beültettek neki az agyába egy csipet, ami alkalmassá teszi mindenre, a tyúktenyésztéstől az agykutatásig. De mindenesetre az Orbán-kormány nagyon szereti Spöttle urat, aki úgy ragyog a többi kormányszakértő között, mint egy csiszolatlan pléhvödör.

Igyekszem én komolyan venni a kormányt – na jó, ez nem pont így igaz – de egyszerűen képtelenség. Úgy fest az egész társaság, mintha a lipótmezei csata helyszínén fogdosták volna össze a szakértőket (valamint a minisztereket, államtitkárokat és Orbán Viktorokat) egy ökörnyálas őszi alkonyon. Lepkehálóval.

Térjek a lényegre! Georg Spöttle egy reggel arra ébredt, hogy ő nagyon ért a médiához. Ezzel a tudással felvértezve azon nyomban szakvéleményt állított ki a magyar viszonyokról, amiből egyből kiderül: az ellenzéki médiát haladéktalanul be kellene tiltani, az újságírókat börtönbe kellene csukni, mégpedig gyermekvédelmi szempontok szem előtt tartása okáncéljából.

Spöttle – aki amikor éppen nem a kormány számára szakért – egy szállodában biztonsági főnök, vagy mi a búbánat – szerint abnormális és feltétlenül börtönbüntetésre érdemes az az újságíró, aki a kormányt meri kritizálni. A Népszbadság bezárása teljesen rendben van, a magyar sajtószabadság az univerzumban egyedül itt működik, mert például Németországban olyan gyalázkodást le sem lehetne írni, mint nálunk. Kormánykritikát pláne nem.

A legsúlyosabb gond azonban Spöttle mester szerint az, hogy a baloldali médiában csúnya szavakat használnak. Ezzel pedig a felnövekvő ifjú generáció lelki fejlődését veszélyeztetik, ezért be kell ezeket a médiákokat tiltani, mégpedig ifjúságvédelmi okokból kifolyólagosan.

„Milyen az a baloldali sajtó, amely arra uszít, hogy az emberek ne éljenek demokratikus szavazati jogukkal és napi szinten a demokratikusan megválasztott kormányt gyalázzák?

Ez véleményem szerint más súrolja az alkotmányellenesség határát.
Most akkor hol nincs sajtószabadság, az ég szerelmére…

Milyen érdekes, hogy a konzervatív lapok ilyet nem tesznek, talán mert az intelligencia és a polgári gondolkodás az etalon ezen az oldalon.”

Hátélleg! Nézzük etalonékat, mi a helyzet arrafelé.

„A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak.

„Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…„

„1967-ben a pesti zsidó újságírók még Izraelt gyalázták. Ugyanezek a pesti zsidó újságírók ma az arabokat gyalázzák. Meg a Fideszt. Meg bennünket. Mert jobban gyűlölnek bennünket, mint mi őket. Ők a mi indok-zsidóink – értsd: a puszta létezésük indokolja az antiszemitizmust.„

Az idézetek a nagyon konzervatív, polgári értékekkel ékes, kormányhű Bayer Zsoltból folytak és bugyogtak elő. Szándékosan nem a csúnya szavakat szedtem elő, mert nem az a fontos, hanem ezek a fertőző, gyilkos, romboló, beteg gondolatok, amik olyan károkat okozhatnak a fejlődő, vagy a fejlődésben már régebben megrekedt hívekben, mint semmi más.

Amúgy a lakájmédia folyamatos seggnyalása se vezet sehová. Egyetlen eredménye van: az ott kubikoló szakik megkapják a fizetésüket minden hónapban, a rajongótábor pedig megkapja a napi betevőt. A kormány is örvendezik, hiszen mennyi szépet írnak róluk! Tényleg! Mert ezért kapják a fizetésüket, bakker. Attól, hogy tapsikolva ünneplik a trágyadombot és belga csokoládénak nevezik a bűzös ürüléket, a lényeg mit sem változik.

Egyetlen egy dologra alkalmas Spöttle biztonságiőr-ufológus-migránslátó-médiaszakértő, mégpedig arra, hogy bebizonyítsa: egyetlen egy épeszű ember sincs az egész kormányban, ezzel szemben súlyosan és haladéktalanul orvosi kezelés alá kell vonni őket. Bár már most is késő.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.