Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Így verte át Viktorka a kamuban sült pogácsájával a magyar nemzetet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt hiszem, úgy lenne igazságos, ha illendő módon tennénk pontot mi is ennek a sötét, ocsmány, hazug kamunépszavazási kampánynak a végére, és levonnánk a konzekvenciákat. Miről is szólt a mi kis tyúkszaros életünk végtelenül hosszú hetek óta? Egyvalamiről. Hogy október 2-án Magyarország, gyermekeink, unokáink jövője a tét, különben mindmeghalunk. Népszavazás, szavazzunk nemmel, ne kockáztassunk, mutassuk meg, nem engedjük, megvédjük, a magyar emberek.

Ha bárkinek van gyomra hozzá és végignézi a Fidesz közösségi oldalát, Orbánét, vagy tetszőleges gyönyörű példányét (már amelyiknek van ilyenje és tudja kezelni is), nagyítóval is alig talál olyan híreket, amelyek egyébről szólnának, mint a gaz Brüsszelről, a migránsokról, a tömeges bevándorlásról, a terroristákról, a veszélyben forgó életünkről/szuverenitásunkról/nemzeti szemétdombunkról. Erre a se nem mókás, se nem szórakoztató, törvénytelenségekkel gazdagon kikövezett, a fideszes potentátok izzadságszagától bűzlő kampányra Magyarország adófizetői többet dobtak össze a tudtukon kívül, mint amennyit egész Nagy-Britannia a Brexit-kampányra költött.

Ehhez mérten a tegnapi napon világossá vált a kormánymédiában és a baráti szaksajtóban az utolsó száz méteren turnézó – Habony kérdéseit habonyi intelligenciával megválaszoló – miniszterelnök számára is, hogy időszerű lesz átkapcsolni kármentési üzemmódba és belátni, hogy szemfényvesztés volt, átverés volt minden, amit annak érdekében elkövettek, hogy a fejekben-lelkekben állandósuljon a háborús pszichózis.

Igen, Orbánnak szóltak, hogy még az is előfordulhat, hogy érvénytelen lesz a jogkövetkezményeit tekintve nem mellékesen, de totálisan értelmetlen vergődés. Ezért aztán tegnap – korábbi önmagát szembeköpve -, de nyilván el nem ismerve azt, Viktorka toporzékolása némiképpen megszelídült. Először a Katolikus Rádióban elhangzott értelmezhetetlenül kaotikus szózatával vágta mellbe szerintem még a legelvetemültebb szektásokat is.  Azzal kapcsolatban, hogy van-e politikai jelentősége a népszavazásnak először azt  állította az interjúban, a részvételnek nincs jelentősége, vagyis legfeljebb és inkább érzelmi jelentősége van, majd – ennek ellentmondva – megígérte, hogy

ha megvan az eredmény, akkor „hamuba sült pogácsát” tesz a tarisznyájába, és elindul Brüsszelbe.

Ahol persze nem az lesz, hogy lerúgja a g*ci bürokraták fejét, ahogyan harcos-tüzes forradalmi beszédeiben kábítani szokta a honi populációt, hanem majd megbeszéli velük a hogyan továbbot. Csak szolidan, ahogy kultúremberek között szokás. Ám mivel még mindig nem érezhették magukat eléggé összezavarva és átverve a hívek,  a TV2 Tények című műsorában osztotta az ész maradványait és a Mariana-árok mélyéről üzente:

Én bízom benne, hogy a nemek többségben lesznek, és ha a nemek többségben vannak, akkor az elegendő is ahhoz, hogy tudjuk folytatni a küzdelmet Magyarország megvédéséért. (…) Ha több a nem, mint az igen, az azt jelenti, hogy a magyarok nem fogadják el azt a szabályt amit az európai unió bürokratái ma ránk akarnak erőltetni.

Nos, tegnap Rogán már felkonferálta ugyancsak Vajna Bandi tévéjében az előremenkülő sunyulást, de azért álljunk meg egy szóra, emberek! Megdöbbentő, amit ez a faszi itt egy nap alatt lenyomott, pedig pontosan ismerjük az elmeállapotát, a habitusát, az indítékait, a személyiségzavarát. Azt állítja Gönczi mikrofonállványnak Viktorka, hogy ha 8 ember megy el szavazni és abból négy és fél nemmel szavaz, akkor ő indul a pogácsájával Brüsszelbe. Konkrétan ezért nem kormányoznak már hónapok óta, hanem plakátolnak, sivalkodnak, csapkodják Kósát Rezsiszilárdhoz és fordítva, ezért loptak el 15 milliárdot. Bele az arcba, így, ennyi.

Ezért volt a nagy felhajtás, ripacskodás, törvényszegés, haveroknak kiosztott pénzkötegek. A drágalátos miniszterelnök úr, a merész, bátor államférfiú, a mesebeli hős csilliárdokat lopatott égetett el azért, hogy két nappal a semmit el nem döntő nemzeti népszavazás előtt kénytelen-kelletlen nyilvánosan barátkozzon a gondolattal: bőven elég, ha győznek a nemek. Ez tényleg nagyon menő, főleg egy ilyen gagyi, degenerált, hazug, értelmetlen kérdés esetében. Majdnem olyan, mintha azt kérdezték volna: akar ön havonta 1 millió forintot keresni? És hogy, hogy nem, győzött a józan ész, többen akarnak, mit ahányan nem. (Amúgy az megvan, hogy lemond a kormány, ha az igenek kerülnek többségbe a vasárnapi népszavazáson – mondta Kósa Lala a mai szent napon? Van még hova arcoskodni, vicceskedni, aljaskodni, próbálkozni, hát persze. Ha többen lesznek, akik nem szeretnének havi 1 milliót forintot keresni, akkor lemondanak. Hibátlan stratégia, kár, hogy ócska és büdös.)

Az a baj, drága hívek (nem az enyémek, ők pontosan értik, merre hány méter), hogy miután az agyvelőtöket is kék plakátba borította a drága jó miniszterelnök úr, miután az egész olimpiai közvetítést a migránshíradókkal cseszte szét a közpénzmédiája, már nem is tartja olyan fontosnak a népszavazást. Valójában csak szimbolikus, amolyan jelzés értékű ügynek érzi. 20 milliárd adóforintot tüzelt el a tietekből is. Ennyi lesz, mire meghúzzák a vonalat és folytatódik minden ott, ahol abbahagyták.

Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy Viktorka egy eléggé nehézsúlyú politikai vereséget próbál elkenni néminemű hablatyízű szómágiával, amit számmisztikával önt nyakon éppen, és demokráciáról elmélkedik a megszokott dakota stílusban. Merthogy azt állította folyamatosan és tegnap is azt állította, hogy a demokrácia arról szól, hogy a többség véleménye dönt. Akkor is, ha érvénytelen egy népszavazás. Akkor is érvényes. A demokrácia csak akkor nem menő, amikor a brüsszeli döntéshozásban kellene elfogadni a többség véleményét. Tehát Brüsszel fogadja el az érvénytelen népszavazást, de Orbán Viktor nem fogadja el, hogy X tagállam jelentős többséggel hoz döntéseket. Orbán Viktornak egyedül joga van arra, hogy kivonja magát a demokratikus döntések alól. Értjük? Nem, én nem értem.

Azt viszont látom, hogy törvénytelenségek sorozatával (ne kelljen Minisztériumi Mancikát újra felhoznom, vagy a határon túli leveleket, vagy az élelmiszercsomagokkal való megvesztegetést, ruhaosztást, stb.), fenyegetéssel, zsarolással (aki nem jól szavaz, az megkapja a nem létező migránsokat, a települése elesik a sikeres pályázatoktól, és így tovább), Orbán Viktorkának annyira futotta a jelek szerint, hogy előre megmagyarázza a népszavazási bohóckodás kudarcát. Amibe sikerült belerángatni határon túli megvezetett népségeket is, akikből adott esetben majd bűnbakot is lehet képezni. Meg mindenki másból is, aki szerint a demokratikus véleménynyilvánítás egyik formája a tiltakozás, a távolmaradás, az érvénytelen voks.

Mivel úgy tűnik, hogy a magyarok zöme nem retteg kellően attól, hogy az analfabéta, hepatitiszes migránsok megerőszakolják, nem marad más hátra, mint a saját pályán lejátszott, saját játékszabályok szerint is elveszített meccset győzelemként kommunikálni. Mert a fiúk többször rúgtak kapura, mint az ellenfél. Hát, b*zd meg, Viktor, ez egy igen szánalmas történet, konkrétan blama, bukta, nevezd, aminek akarod.

Szerintem képtelen vagy az önreflexióra, de nyugodj meg: ha végül az emberek leszarják az ukázt, nem mennek el szavazni elég sokan, vagy elmennek és fallosszal üzennek neked, az nem azt jelenti, hogy idióták és nem értik a demokrácia lényegét. Csupán annyit jelent, hogy egy szemét, aljas kérdésre nem hajlandóak válaszolni. A törvények szerint pedig egy érvénytelen népszavazás pontosan azt jelenti, ami rá van írva: érvénytelen és semmire nem ad felhatalmazást.

Következésképpen miután úgy tűnik, hogy nem csak a pogácsád, de lassan az egész ország benne van abban a szájbatekert tarisznyában, meg a mangalicaszerelőében, meg a munkanélküliében, meg a kötélcimborák, házi oligarchák g*ciputtonyában, egy dolgot tehetsz Brüsszelben azzal az érvénytelen cetliddel. Önkritikát gyakorolsz, megtanulsz késsel-villával enni, ünnepélyesen megígéred, hogy az uniós támogatásokat ezután az ország javára fordítod, és elmondod, hogy a magyarok nem egytől egyig olyan szélhámos gazemberek, mint te vagy. Amúgy meg a híveidnek elmesélhetnéd alkalomadtán, hogy miközben Európa ellen hangoltad őket, állítólag a hátuk mögött, a tudtuk nélkül háttéralkut kötöttél Berlinnel és az általuk zsigerileg gyűlölt Merkel kancellárral. Nem fognak örülni, csak gondoltam, szólok.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.