Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Itt kell zsidózni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ritkán olvasom a híreket. Leszoktam róla, mert valahányszor úgy teszek, mindig felbaszom magam rajta. Mindig elolvasom, hogy a Habony valahol a Baleár szigeteken mulat, a Matolcsy fúrja a könyvelőjét, stb.

Sebaj, ez egy keresztény ország. S én, mint római katolikus pontosan tudom, hogy a felebarátom asszonyát nem szabad megkívánnom. Ez egy parancsolat. Én egy kis ember vagyok, a politikusokra nem vonatkozik (ez se). Quod licet Jovi, non licet bovi.

És nem akarok az irigység főbűnébe esni. Mert ettől is eltanácsol a biblia. Sőt, a bujaság gondolatától is borzongok, mert még a végén a pokolra kerülök.

Furcsa mód még sosem bukkantam olyan cikkre, ahol Orbán, Rogán, Lázár, Szijjártó, Habony, Vajna együtt imádkoztak volna a Mátyás templom VIP padján. Ha valaki belinkelne nekem egy ilyen hírt, annak örülnék, mert lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el. Mintha lett volna olyan, hogy Orbán úr tárgyalt valamit a Pápa őszentségével, de hogy mit arra nem emlékszem. Valószínűnek tartom, hogy nem sikerült meggyőzniük egymást semmiről sem.

Görény kérdés, hogy Orbán Ráhel (!) kisasszony milyen sűrűn fordul meg egy templomban?

Megérkeztünk.

Kiveszőben van a félelem az emberekből. Már nem visz el a Szovjet felszabadító hadsereg, ha az utcán valakinek utána küldöd, hogy „rohadt zsidó”. A bankok a zsidók kezében vannak. A zsidó átveri a keresztényeket. Ilyen dogmák terjednek, és senki sem szab nekik határt. Vagy nem is akar. A népszámláláson beikszeli a polgártárs, hogy ő keresztény, nehogy valaki véletlenül zsidónak higgye. akár hiszed, akár nem, ez n o r m á l i s. Sőt, Morvai Krisztina nyíltan zsidózik az Európai Parlamentben.

Miért is akarná bárki, hogy ez megváltozzon?  A legjobb helyen van az antiszemitizmus ott, ahol van. A tökéletes beszivárgott ellenség. Lehet fikázni, lehet utálni őket. A politikusnak meg csak annyi a dolga, hogy ezt meglovagolja. Ugyanis egy tök ingyenes propaganda. Ha Magyarországon antiszemitizmus van, akkor neki csak az a dolga, hogy kiáll a főtérre, és bejelenti, hogy egy keresztény ország vagyunk. A nép meg tapsol, hisz antiszemitizmus van. Direkt jól jön, hogy megjelent az antimuszlimizmus, ugyanis ez ugyanarról a rókáról még egy ingyen bőr. Innen csak le kell jattolni a Jobbikkal, ami a zsidó- és cigánygyűlölet szinonimája. A tökéletes fegyver a (nem létező) ellenséggel szemben.

Igen ám, csak ugye itt van Newton harmadik törvénye. Ki lesz az, aki elmegy ellen-kereszténynek? Bárki, aki ezt undorítónak találja.

Velem az élen.

Úgyhogy ezúton fel kívánom magam jelenteni a Keresztényellenességet vizsgáló államtitkárságon, én keresztényellenes vagyok. Legalábbis, ebből a fajta kereszténységből nem kérek.

Keresztény ország a faszom.

Szerző: Gábor Viktor Neográdyadomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.