Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Kolumbiai örömünnep Madridban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vasárnap este utolsó szakaszához – Madridba – érkezett a Vuelta Espana kerékpáros körverseny. A helyszínen tartózkodva megörökítettem a kolumbiaiak örömünnepét, hogy a Kolozsvári Szalonna olvasói – sportrovat híján – néha ilyen kis meglepetésben részesülhessenek.

Történt ugyanis, hogy az első és a harmadik helyen is kolumbiai versenyző futott be. Madrid több tízezer Dél-amerikai országból érkező hazája, mely alól Kolumbia sem kivétel.

Az utak mentén sárga-kék-piros zászlók díszítettek mindent. Teljes családok öltöztek nemzeti színbe és jártak örömtáncot hazájuk büszkesége, Nairo Quintana tiszteletére.

Innentől pedig beszéljenek helyettem a képek!

Lázár Gergő106897432

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.