Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nehogy becsámpázzon valami proli és belezabáljon Rogán Cecília saját kezűleg nyújtott mákos cvekedlijébe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kötcsén összegyűlt az új elit és polgári pikniknek álcázták magukat. Vittek házi sütit, kannásbort is talán és roppantul elégedettek mindazzal, amit elértek.

Ezen nem is csodálkozom, ha Orbán, Rogán, Matolcsy és a többi – közpénzben dúskáló – anyagi helyzetére gondolok. Ott volt természetesen a vezér is és hihetetlen beszédet nyomott ki magából, ahogy az neki szokása. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy senki nem röhögi el magát a dakota közmondásoktól az apokaliptikus jóslatokig ívelő baromságtenger hallatán. Hiába, valóban van az a pénz.

Nézzük, mi okosat mondott Orbán Viktor, aki láthatólag már nem elégszik meg azzal, hogy világvárost épít a szülőfalujából és az sem teszi már boldoggá, hogy egyedül dönt minden országlakó jövőjéről, valamint múltjáról. Igaz, hogy lassan az ország kifosztása csúcsra járatódik, most tervezik a szeszesitalok forgalmazásának és a gyógyszer-nagykereskedelemnek az államosítását. Majd lesz egy jó ember, aki kézbe veszi ezeket. Mészáros Lőrincre, esetleg Vajnára gondolok, de lényegében mindegy. Más lerabolható nem igazán maradt.

Ezért aztán a miniszterek elnöke ráfordult az Európai Unióra. Nem most lett neki az az elképzelése, hogy elfoglalja Európa trónját, már jó ideje dolgozik ezen. Senki nem tett annyit az Unió bomlasztásáért, mint ez az elvetélt focilegenda, de mostanra odáig súlyosbodott az állapota, hogy ezt ki is hirdeti. Nyíltan szembefordul a közösséggel, magával rángatva az országot is, mert tízmillió hülye mégiscsak több, mint egy darab.

Miután a polgárinak, valamint pikniknek keresztelt ökörsütés ökörködés szigorúan zárt körű volt (nehogy becsámpázzon valami proli és belezabáljon Rogán Cecília saját kezűleg nyújtott mákos cvekedlijébe), természetesen csak a baráti (közpénzből zabáltatott) sajtó lehetett jelen. Az egyik kedvencem ebben a műfajban le is hozta a főnök monológját, vagy annak fontosabb elemeit. Érdemes elolvasni, lehetőleg még ebéd előtt. Közmunkások, munkanélküliek és minimálbéresek ebéd helyett fogyaszthatják.

A világban most zajló átrendeződésnek súlyos következménye lesz Magyarországra és Európára nézve is. Ebben a helyzetben mi európaiak még azt sem döntöttünk el, hogy valójában mit akarunk. Válaszolnunk kell arra, vannak-e, és lesznek-e még nemzetek vagy egyesült Európát akarunk? Akarunk-e családot, gyermekeket, vagy azt sem tudjuk eldönteni, hogy ki a férfi és ki a nő? Most, hogy jövő tavasszal Európa a Római Szerződés 60. évfordulóját fogja ünnepelni, meg kell válaszolnunk, hogy vannak-e egyáltalán közös kulturális gyökereink”

Drága (effektíve drága) Orbán Viktor!

Én például remekül el tudom dönteni, hogy férfi, vagy nő vagyok. Nincs is olyan ismerősöm, aki ne így lenne ezzel. Ha önnek és cimboráinak gondja van a saját nemük meghatározásával, érdemes lenne sürgősen szakemberhez fordulni, mert erről nem Európa tehet és gyógyszert sem tud rá adni az Unió.

„Amit ma az ellenfeleink képviselnek, annak semmi köze a nagy liberális elődök gondolataihoz, az puszta nihilizmus.”

Mi van? Nem jött be a liberális, mint szitokszó? A nihilista még bonyolultabb és kimondani is sokkal nehezebb. Hogy fogja ezt megtanulni a vakbuzgó tábor? Valami egyszerűbb szót kellett volna lelni, amit könnyű leírni és kimondani. Ebbe bele fognak gabalyodni a hívek. Én szóltam.

„Furcsa, de a britek távozása az unióból egyben nagy lehetőség is a szembenézésre; hogy mi az az elit, amelyet egy 65 milliós nagy ország elutasított”

Igen! Így kell okosan előkészíteni az Unióból történő kilépést, mivel a sok hülye – még a fideszesek is – a közösségben akarnak maradni. Van még négy év, ameddig jön a pénz a stadionokra és horvátországi villákra, addig nem is érdemes ficánkolni. De 2020 után ki kell vinni az országot, hogy soha, senki ne firtathassa jogi úton a piszok nagy gazdagodások eredetét. A Polgári Piknik résztvevőinek biztonsága az első, az ország meg le van sajnálva.

„Miután az unió hetvenéves konstrukciója a szemünk előtt dől össze, engedjék meg nekünk, hogy mások hibás döntéseinek a következményeit ne nekünk kelljen viselnünk.” 

A nekünk meghatározás a piknikezőkre vonatkozik.

„A mi esélyünk most, hogy a népszavazással a küllők közé tegyük a botot, remélve, hogy a magyar példa hullámot vált ki Európában, és a jövő tavaszi választások után már egy más elit kerül az unió intézményeibe. Ne felejtsük el, hogy a nihilisták elitje a mi Közép-Európánkra is mint átalakítandó, felhígítandó területre gondol. ”

Fordítom magyarra: vagy Orbán Viktor lesz az Európai Unió teljhatalmú ura – amiért nem nagy ár szétverni, szétzülleszteni, egymás ellen fordítani a közösség tagjait -, vagy kilépünk belőle a francba. Mert vagy Orbán Viktor mondhatja meg az egész Unióban, hogy mi történjen, vagy megelégszik ezzel a lepusztított kis országgal, de az Unión kívül. Több opció nincs és senki nem ugathat bele a vezér terveibe. Mi, magyarok sem, mert aki mást merészel gondolni, főleg mondani, vagy írni, az eddig rohadt liberális volt, tegnaptól pedig rohadt nihilista lett.

„ A hosszú kormányzás új problémákat teremt, hiszen a kommunistákkal már fölösleges viaskodni, amikor már azt sem tudjuk, melyik pártban vannak, és nagyítóval kell keresni a megmaradt zárványaikat.”

Nagyító nélkül is remekül lehet őket látni, drágaszép miniszterelnök úr! Kezdve a kedves papával, folytatva a komplett Fidesz-kormánnyal – ide értve az elhasznált állományt, mint például Hoffmann Rózsa elvtársnőt – ott vannak az egykori kommunisták. Csak most nem pártgyűlésre járnak és habzó szájjal gyűlölik azokat, akik nem ezt teszik, hanem templomba járnak és habzó szájjal gyűlölik azokat, akik nem ezt teszik. Semmi más nem változott.

Egyszóval népünk lánglelkű focistája, aki már kezet is fogott a pápával és azt hazudta, hogy ez egy audencia volt, a hatalomba beleszédült ember, aki unokával a karján óhajt emberarcú politikusnak, közülünk valónak tűnni – Gyurcsány némi késéssel posztolta fel a közösségi oldalára a Papa kakaós sütit süt, Marci segít címet viselő fotót – nem elégszik meg azzal, hogy a teljes rokonsága gennyesre gazdagodott. Neki elsősorban az egész Unió kell, végső esetben egy elszigetelt, védtelen Magyarországgal is beéri, de nem áll le. És nem szedi a gyógyszereit. Baj lesz ebből, de éppen itt van az ideje, hogy baj legyen. Már tegnap is késő volt.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.