Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Minden hülye nertárskartársnál van egy még hülyébb

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szeretett ártunk és ormányunk, annak is Simicskó István nevű tagja megnyitotta a tanévet a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Természetesen ezt sem sikerült rendes migráncsozás nélkül előadni, mert most ez lett korunk rezsicsökkentése. Tehát Simicskó migráncsozott egyet, ez meg is jelent a kormány közösségi oldalán, hozzá is szólott a nép hangja.fide

Nem takarom ki a kedves kommentelőt, mivel nyilván nem ez a családi neve. Jelzem, soha, semmi bajom nem volt azzal, ha valaki álnevet használ a kommenteléshez. Most sincs vele bajom.

Az ragadta meg a figyelmemet, amit odaírt a kicsit sem tisztelt véleményalkotó. Egészen pontosan az a kérdésem, hogy: hülye vagy, szentem? Na és akkor mégis mi van, ha az MKKP szembemegy a kormánypropagandával? Mi van akkor, ha ők mást gondolnak a népszavazásról? Vagy én mást gondolok? Vagy a sógorom keresztanyjának a fodrásza mást gondol?

Mi az, hogy nem szabad engedni? Agyonvered, vagy mi lesz? Vagy a kormány küldi a TEK-et és levernek mindenkit, aki nem bólogat? Lesz bíróság és börtön, vagy egyenesen statárium az árok partján?

Kik a kedves illetékesek? A békemenet? A CÖF? Matolcsy magánhadserege? A szellemi honvédők?

Van egy rendkívül drámai hírem Tájékozott W. Netti és a hozzá hasonlóan a lapostetős tűzoltószertárból kialakított munkásőrlaktanya hátsó udvarán szocializálódott, több házmester-generációra visszatekintő szellemiségű társai számára. Az van jelenleg, hogy ez már nem a Kádár-rendszer és még nem az Orbán-diktatúra. Jelenleg olyan átmeneti állapotban vagyunk, amikor a főnöknek kellenek az uniós források – nyugi, hülyegyerek, nem az országra költi – és ezért még nem viheti ki az országot az Európai Unióból. Tudod?

Még kénytelen elviselni az alattvalók véleményét. Akkor is, ha pont nem rajongásról van szó és akkor is, ha éppen az egyatáboregyazászlóegyaviktor akarattal szemben nyilvánul meg.

Ez van, drága nertárskartárs. Úgy kell tenni jelenleg, mintha demokrácia lenne, ezért sajnos nem lehet sem elhurcolni, sem kivégezni a renitens polgárokat, még a Kétfarkú Kutyapártot sem. Feljelentgetni lehet őket, ahogy azt már meg tetszettél szokni Kádár alatt, aztán ezt a szép hagyományt tovább hoztad ide nekünk. Pedig ugye én például nem is hiányoltam volna, ha nem hozod és érvényesül valahogy az élni és élni hagyni elv.

De nem, nertárskartárs nem bírja a kritikát. A vele szemben megfogalmazott kritikát sem, de a kormánnyal szemben megjelenő kritikát még annyira sem. És pont annyi esze van neki, hogy azt gondolja, majd ő szól és rohan az összes karhatalom leverni a zendülést.

Az a rossz hírem van, hogy ez normáliséknál teljesen rendben lévő dolog. Hogy ha egy másik párt, civil szervezet, akárki mást akar, mint az aktuális kurzus, akkor az a mást akaró a saját akaratát igyekszik népszerűsíteni. Ez még nem vallásgyalázás, nem is felségárulás. Demokráciának hívják normáliséknál, de nertárskartárs nem hisz az ilyen hülyeségekben. Ő csak az erős kezű uralkodóban hisz, az egypártrendszerben, a feltétlen engedelmességben és a feljelentgetésben. De abban nagyon.

Arra gondoltam, hogy pocsék dolog lehet így élni. A régi rendszer már kicsúszott alóla, pedig milyen jó volt az! Nem kellett gondolkodni azon, hogy melyik pártba lépjen be az ember. Merthogy egy párt volt. Az aztán megmondta, merre hány lépést lehet menni, mit lehet hallgatni, miről lehet beszélni, írni, olvasni. Megmondta, ki mehet külföldre, mennyi időközönként, mennyi időre, hová. Megmondta azt is, ki hová kerül az iskola elvégzése után, hol fog dolgozni, mennyi lesz a fizetése.

Na, ez a jó kis biztonság csúszott ki nertárskartárs lába alól, a mostani rendszer meg még nem épült ki rendesen. Mondjuk nem is fog, mert Orbánék a harácsolással vannak elfoglalva, nem pedig nertárskartárs boldogításával, amikor meg sikerül kilépni az Unióból és kiépíteni az oly vágyott erős, biztonságos és szuverén nemzetállamot (tehát amikor itt döglünk halomra harminc réteg drótkerítés alatt és bármikor elhurcolhat a rendőr), akkor az ő kedves kis torkára is pont úgy rálép a szeretett vezető, mint mindenki máséra.

De ezt nertárskartárs nem fogja fel a szotyolányi agyával, hanem lihegve trappol a kormány közösségi oldalára jelenteni az ellenséges hadmozdulatokat.

Mindig azt gondolom, hogy már réges-régen elértük a legalját, de mindig csalódnom kell. Végkövetkeztetés: minden hülye nertárskartársnál van egy nála is hülyébb.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.