Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A szelíd lelkű fideszes meggyőzi az ellenséget

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyre gyakrabban hallom-olvasom a közélet szereplőitől, hogy ez már egy élhetetlen ország lett – ami egyébként részben igaz – és micsoda gyűlölködés megy itt, holott tessék szépen szeretni egymást. Mert – ilyeneket kell mondani, hogy elfogulatlannak és pártatlannak tűnjünk – a jobboldal és a baloldal is acsarkodik és nahát, meg fúj!

Örömmel mondanám, hogy szó sincs ilyesmiről, de sajnos ez nem lenne igaz. Valóban félháborús időket élünk, csak nem teljesen abban az értelemben, ahogy a miniszterek elnöke ezt meghirdette. Orbán Viktor, az ő kormánya és a nekik dolgozó média- és propagandagépezet hihetetlenül sokat tett és tesz azért, hogy egyfajta polgárháborús helyzet alakuljon ki az országban.

Ehhez szemrebbenés nélkül felhasználnak mindent és mindenkit. A menekültektől kezdve a baloldali meggyőződésű embereken, a liberálisokon, a melegeken, zsidókon, cigányokon keresztül Gyurcsányig, Sorosig, Angela Merkelig széles a paletta. A magyar kormány évek óta folyamatosan és hatásosan uszít. A saját polgárait, a tulajdon szavazóit uszítja. Lehet úgy tenni, mintha ez véletlenül, akaratlanul, de mindenki hibájából alakult volna így, de az éppen annyira hazugság lenne, mintha azt állítanánk: nincs is itt semmi probléma.

Van probléma, vagy inkább baj. Mégpedig nem kicsi. A baj eredendő forrása pedig éppen az a magyar kormány, amelynek a társadalmi béke megteremtése és fenntartása lenne az egyik fő feladata.

Ne hazudjunk sem önmagunknak, sem egymásnak, mert az soha nem vezet sehová. Ne tegyünk úgy, mintha teljes egészében normális és természetes lenne az a napi szintű uszítás és gyalázkodás, amit a kormány irányít. Ezer példát lehetne hozni, de nézzük csak a mai napot.

A Los Angeles-i reptéren valami durrant, ettől megijedtek az emberek. A hatóságok evakuálták az épületet, majd kiderült, hogy szerencsére vaklárma volt az egész. Az orosz hírportál – Russia Today – Putyin gondos kezei között máris világgá röpítette a hírt: valószínűleg terrortámadás történt. Aztán kiderült, hogy nincs szó ilyesmiről, a RT frissítette is a hírt, de ez már nem jutott el mindenhová, főleg a rémüldözésre fogékony honfitársainkhoz nem. Ők még ott tartanak, hogy terroristák, ha terroristák, akkor muszlimok vagy/és migránsok.

A másik mai szenzáció: bombatámadás Brüsszelben. Erről is kiderült kicsit később, hogy bár valóban robbanás történt, de nem terrortámadásról van szó, hanem bűncselekményről. Egy olyan laboratóriumot gyújtottak fel, ahol a helyszínelések során rögzített DNS-mintákat elemzik. Elképzelhető, hogy az itt tárolt vegyi anyagok robbantak fel a tűz következtében.

Ez idáig rendben is van. Az azonban, hogy kik a nagyon fogékonyak az ilyen (ál)hírekre és kik ragaszkodnak a migráns/muszlim/terrorista vonulathoz, az egyértelmű. Nézzük a Fidesz közösségi oldalát. A csevegés bőven akkor keletkezett, amikor már tudható volt, hogy pontosan mi történt.fidesz

Ez tökéletesen átlagosnak mondható csevegés egy elvakult fideszes és bárki más (mint tudjuk: a bárki más minden esetben ellenség) között. Az álhír előterjesztője azonnal elsiratja Európát és meglátja az 1 millió beáradó muszlimot. Tegye fel a kezét, aki nem valamelyik kormánytag – szerintem az összes – szájából hallotta ezeket az elképesztő számokat! Köszönöm. Tehát fideszes jön, riogat. Ellenség felhívja a figyelmét, hogy tévedésben van. Erre fideszes barátunk nem hallgat el, pláne nem mondja azt, hogy bocsi, hanem néhány lépésben levonja a következtetést: aki felhívta a figyelmét arra, hogy hülyeségeket beszél, az az ellenség és egyszemélyi felelőse annak, hogy fideszes barátunk – valamint egész Európa – rettegésben él és mindmeghalunk.

És itt messze nincs vége. Ugyanis befut az erősítés.fidesz1

Így.

Én azt javasolnám a fanyalgóknak, függetleneknek, széplelkeknek, miközben önmagamnak és mindenkinek külön-külön és csoportosan is, hogy erősen gondolkodjunk el azon, hová a jó francba is tartunk most, ki rázza a sor elején a kolompot és akarunk-e tenni valamit ellene addig, ameddig nem késő.adomány

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.